driftingcris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Καλησπερα.... Εχω μια Sapphire Radeon HD5550 1GB DDR2 και τις παρακατω οθονες: http://www.samsung.c...type=prd_detail (DVI) http://www.e-shop.gr...ml?id=PER.15625 (VGA) Τις εβαλα πανω και λειτουργουν σαν extended desktop κανονικα... Θελω να παιξω παιχνιδια και να ειναι σαν μια οθονη... Τωρα βαζω ενα παιχνιδι, αλαζω αναλυση σε μια για wide οθονη και τιποτα.. Φαινεται οπως πριν(1280χ1024) Θελω δηλαδει να φαινετε μισο παιχνιδι στην μια μισο στην αλλη.. Τωρα θα μου πειτε θες eyefinity με μια 19αρα και μια 17αρα? Θελω λιγο να πειραματιστω.. Ευχαριστωωω Κανεις?
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 νομιζω πως για να εχεις eyefinity πρεπει να εχεις και crossfire και οι οθονες να ειναι οι ιδιες... υ.γ. δεν ειμαι 1000% σιγουρος αλλα καπου ετσι διαβασα οτι γινεται.
driftingcris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Βασικα δεν με νιαζει το eyefinity αλλα να παιζουν τα παιχνιδια μισο στην μια μισο μισο στην αλλη.... Τωρα αν αυτο ειναι το eyefinity....λολ Εβλεπε το κουτι της καρτας και λεει πανω αυτο: CrossFireX Ready... Ψαχτικα και στο google λεει οτι δουλευουν χωρις γεφυρα.. Απλα τις βαζεις πανω.. Αλλα η μητρικη μου δεν παιρνει 2 καρτες γραφικων...
Thanos1972 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Καταρχην που πας να παιξεις παιχνιδια με αυτη την καρτα ρε χρηστο?
sattack Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 βασικα το προβλημα σου ειναι οτι εχεις πολυ αδυναμη καρτα για να κανεις eyefinity. μπορεις να το κανεις, γιατι στην ΑΤΙ γινεται και με μια καρτα, αλλα με την 5550 θα πηγαινουν καρε-καρε τα παιχνιδια. Θα πας στην καρτελα του Catalyst (εννοειται σε win7 ή vista) και θα επιλεξεις να κανεις τις δυο οθονες "group" θα σε καθοδηγησει το προγραμμα τι να κανεις. Αλλα ενταξει, μια που θα το κανεις, θα το χαζεψεις και μετα θα το βγαλεις. γιατι ουτε δυναμη εχει η 5550 να τρεξει παιχνιδια σε 2560*1024, ουτε ωραιο ειναι με δυο οθονες οποτε το κεντρο πεφτει στο χωρισμα, ουτε ωραιο ειναι με ανομοιου μεγεθους οθονες.
driftingcris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ε.. Ξερετε.. Ειναι το απλα Θελω... Που ακριβως το εχει αυτο στο catalyst? Δεν λεω ειναι αρκετα αδυναμη οπως τα λετε αλλα.... Επισης κανα καλο προγραμματακι για να εχω taskbar και στις 2 οθονες?
cabdik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι μονο με 58** και ανω κανεις eyefinity? edit. μπα... λαθος μου. μπορεις με οποιαδηποτε 5*** αλλα η μια συνδεεται στο DP! http://www.overclock.net/amd-ati/580136-eyefinity-require-display-port.html
sattack Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 η μια συνδεεται στο DP οταν εχεις 3 (και δεν εχεις καρτα Flex της Sapphire) οταν εχεις 2, οπως ο φιλος εδω, μπορει ανετα να τις συνδεσει σε DVI / VGA, απλα οπως του ειπα, θα το κανει για το χαβαλε και για την εμπειρια, αλλα δεν ειναι ουτε ωραιο, ουτε βολικο, Αλλα, δικιο εχεις, για το γαμοτο, κανε το να δεις πως ειναι. θα πας στο display properties, θα δεις οτι βλεπει και τις 2 οθονες, και θα κανεις δεξι κλικ και επιλογη GROUP (δεν το εχω τωρα μπροστα μου να σου πω ακριβως, αλλα ειναι πολυ ευκολο) αυτο που λες με την taskbar για να βλεπεις taskbar απο την μια οθονη μεχρι την αλλη = Eyefinity, δηλαδη τα windows νομιζουν οτι εσυ εχεις μονο μια οθονη, και η καρτα με τον driver αναλαμβανει τα υπολοιπα χωρις να το καταλαβαινουν τα windows. Αντιθετα, στο extended desktop βλεπεις taskbar μονο στην κυρια οθονη. ΟΜΩΣ, αυτο για μενα ειναι μειονεκτημα ! Ποιος ο λογος να θες η taskbar να εκτεινεται σε ολα τα μονιτορ? Γιατι να εχεις το start τερμα αριστερα στο αριστερο μονιτορ και το ρολοι τερμα δεξια στο δεξι? Αν συνυπολογισουμε και οτι στο eyfinity θα κανεις maximize ενα παραθυρο και αυτο θα πιανει και τις 2 οθονες, ενω στο extended desktop θα ανοιγεις 2 εφαρμογες και θα κανεις maximize τη μια στην 1η οθονη και την αλλη στη 2η, καταλαβαινεις πιστευω οτι για εφαρμογες desktop 2d πιο βολικο ειναι το extended desktop Το eyefinity ειναι μονο για παιχνιδια, και για να κανεις πλακα στους φιλους σου απλωνωντας μια γκομενα σε 2-3 οθονες. Εννοειται, οτι αλλαζεις αναμεσα στα 2 πολυ γρηγορα απο τον catalyst.
cabdik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 συμφωνω οτι δεν εχει σοβαρο νοημα το eyefinity με 2 οθονες και τοσο αδυναμη καρτα. αλλα οπως λες, για το γαμωτο...!!!
driftingcris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δεν εχει αυτην την καρτελα που λες.. Ανεβασα φωτο απο τον catalyst.... Για δες... Εχει Desktop Properties αλλα δεν εχει αυτο που λες το GROUP.......
driftingcris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Κατεβασα τους πιο προσφατους.. Μολις τελιωνε η εγγατασταση του catalyst και πηγενε σε drivers πεταγε μπλε οθονη... Το catalyst ομως μπηκε.. Κατεβασα και σκετα drivers...... Να βαλω τα drivers απο το cd?
sattack Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 εκει που λεει desktops & displays πας (ενταξει δεν το θυμομουν ακριβως, αλλα κι εσυ ενα κλικ σε αυτα μπορουσες να κανεις) μετα κανεις κλικ στο μαυρο τριγωνακι σε μια οθονη και κανεις create group
driftingcris Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Παταω και δεν εχει τιποτα τετοιο... Μηπως δεν μπικαν καλα τα drivers? Βαζω τα drivers απο το cd και ενημερονω Οκ.. Εβαλα το catalyst απο το cd Και τα βρηκα αυτα που ελεγες.. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια...
sattack Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 για δες και ενα φρεσκο capture απο τους τελευταιους drivers τωρα το λεει Desktop management -> Creating and Arranging Desktops οπως ειπα, πρεπει να πατησεις το μαυρο τριγωνακι σε μια οθονη, και να επιλεξεις Create Group. Aλλα το εχουν κανει ακομα πιο απλο, πιο κατω εχει κι αλλη επιλογη που λεει AMD Eyefinity Multidisplay και ουσιαστικα κανει τα ιδια πραγματα καθοδηγωντας σε ακομα πιο απλα και ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.