Προς το περιεχόμενο

Yet another PCs ARE BETTER VALUE FOR MONEY topic...

takitsan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαίνω αυτό που λές.Εσύ θές να κάνεις 2-3 πραγματάκια στο πισί.Μπορούσες να τα κάνεις σε πισί των 600 ευρώ διάλεξες να το κάνεις σε πισί των 1500.Λόγω εμφάνισης λόγω του ότι θέλεις δεκτό.

Οπως είπα είχα διαθέσιμο ενα ποσό γύρω στα 1500 Ε, αντί να φτίαξω ενα δυνατό PC πήρα τον iMAC. Κυρίως όπως είπα για την ησυχία (για μένα παίζει σημαντικό ρόλο), ποιότητα κατασκευής, εγγυηση-service και μετά για την εμφάνιση. Παράλληλα έχω και ενα παλίο PC που τρέχει linux για συγκεκριμένες εργασίες. Και ναι προφανώς μπορούσα να αρκεστώ σε ένα PC με 600 Ε και να μου μείνουν και στην τσέπη. Και πάλι λοιπόν καταλήγουμε στο "Ο καθένας διαλέγει σύμφωνα με τις ανάγκες του".

Δημοσ.

Κατάλαβα πολύ καλά πώς όταν δεν μας πέρνει να πούμε κάτι πάνω στο hardware το γυρνάμε στο μαγικό mac os X που κάνει τα 3γίγα ράμ 25, και μετατρέπει με κάποιο μυστικό τρόπο την 5770 σε 6990. :devil:

Καταλαβαίνω αυτό που λές.Εσύ θές να κάνεις 2-3 πραγματάκια στο πισί.Μπορούσες να τα κάνεις σε πισί των 600 ευρώ διάλεξες να το κάνεις σε πισί των 1500.Λόγω εμφάνισης λόγω του ότι θέλεις δεκτό.

Πέρα από hackintosh (άντε καιVM)ξέρεις κανένα άλλο τρόπο να τρέξει κάποιος Mac OS X?

Δεν πειράχτηκα και ουτε γύρισα τίποτα....(εσύ μάλλον τα γυρνάς, δεκτό το ΒΜW με το ραδιοφωνο των 100 ευρώ?)

Δημοσ.

Ναι όταν ο άλλος παραδέχεται ότι το κάνει αποκλειστικά λόγο εμφάνισης και θερμοκρασίας να δώσει 900 ευρώ παραπάνω τότε είναι δεκτό.Τουλάχιστον δεν πετάει μπαρούφες του στύλ ότι είνια και κανα γρήγορο pc ο imac.. ^_^

Δημοσ.

ρε παιδια ας μας πει καποιος μια συνθεση που μπορει ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ να βαλει macosx , αλλα και το macosx lion χωρις κανενα προβλημα απο update's αλλα και να μη χρειαζεται να εισαι προγραμματιστης για να το στησεις και να μη σου κρασσαρει ξαφνικα

Λοιπον πραγματικα περιμενω

Τωρα σχετικα με τις τιμες ,,,, βαλτε ενα hackindos αλλα και μια ips οθονη ακριβως σαν αυτη του imac και πειτε μου τιμες ...

Δημοσ.

εχω ενα q9550 asus p5q ati 5850 lg 26 sips panel(w2600hp)

κοστιζει κατω απο 1000 ευρω και δεν φανταζεσαι ποσο συμβατο ειναι... (μεχρι και το τρακπαντ δουλευει)

αυτο δεν σημαινει ομως οτι ο κρυφος μου πο8ος ειναι το imac για λογους αισθητικης

Δημοσ.

fastmanakos, καλυτερα να ενημερωθεις λιγο πριν μιλησεις...

τι θελω να πω?? Δεν γινεται να συγκρινεις μήλα αριδαίας με πορτοκάλια άρτας!!! Είναι γελοίο και άτοπο και απορώ πώς δεν το χεις καταλαβει ακόμη..

Μου θυμίζεις μικρά παιδιά που λένε στην παραλια "το κουβαδακι μου ειναι καλυτερο απ το δικο σου". Δεν υπαρχει κανενα προβλημα να το λες αυτο, όμως οταν το λες σε κάποιον π.χ. που δεν εχει κουβαδακι, αλλα εχει φτυαρι ειναι καπως...άτοπο lipssealed.png

Υπάρχει κάτι που λέγεται form factor: Καθορίζει την χρήση ενός μηχανηματος και την αγορά στην οποία απευθύνεται. Καλά μέχρι εδώ??

Το να συγκρίνεις εναν Mac Pro με ένα απλό PC ειναι απλά γελοίο...θες να μαθεις γιατι??? Γιατι το 1ο ειναι workstation/Server και το αλλο Generic μηχανημα. Και τα 2 εχουν την χρηση τους και τα υπερ και τα κατα τους..όπως όλα τα μηχανήματα!!

Οι "συρταρωτες" ECC μνήμες ενος Mac Pro πιστεψε με δεν κάνουν 40Ε.. συγκρινε τον με ενα αντιστοιχο Server ίδας ποιότητας να δεις πως η χρηματικη διαφορα δεν ειναι 900Ε..ειναι δραματικα πολύ λιγοτερη!! Εκτός και αν το PC που το συγκρινες παίρνει έως 64GB Ram και είναι 16πύρινο... wink.gif

Επίσης το '00 είχα (και εχω ακομη) τον PowerMac διπύρηνο G4 με 2GB μνήμη.. εσύ πόσο είχες τότε??? Φαντάζομαι το πολύ 128MB.. αλλα και να χες 2GB ξέρεις πως θα κανες?? Πολύ σωστά, έτσι όπως κάνεις τωρα.. whistling.png

Επίσης το να συγκρίνεις έναν All-In-One υπολογιστη όπως τον iMac με PC Tower με βάση την χρηματική τους αξία καθαρά είναι άκυρο..

Αντιθέτως, θα πρεπε να το συγκρινεις με αυτο το HP π.χ. που έχουν το ίδιο Form-Factor:

http://fullinreview.com/wp-content/uploads/2011/03/hp-all-in-one-200-quad-desktop.jpg

Βρες λοιπον κάποιο τέτοιο σωστο μετρο συγκρισης πρωτα (αν μπορεις) και μετα "ανοιξε" μας τα ματια.. το καθε τι προορίζεται και για κάποια χρήση!! Αν υπηρχε μηχανημα που τα κανε όλα καλυτερα απ το αλλο σε όλους τους τομείς, πίστεψε με όλοι το ίδιο θα χαμε όλοι μας smile.gif

Δημοσ.

fastmanakos, καλυτερα να ενημερωθεις λιγο πριν μιλησεις...

τι θελω να πω?? Δεν γινεται να συγκρινεις μήλα αριδαίας με πορτοκάλια άρτας!!! Είναι γελοίο και άτοπο και απορώ πώς δεν το χεις καταλαβει ακόμη..

Μου θυμίζεις μικρά παιδιά που λένε στην παραλια "το κουβαδακι μου ειναι καλυτερο απ το δικο σου". Δεν υπαρχει κανενα προβλημα να το λες αυτο, όμως οταν το λες σε κάποιον π.χ. που δεν εχει κουβαδακι, αλλα εχει φτυαρι ειναι καπως...άτοπο lipssealed.png

Υπάρχει κάτι που λέγεται form factor: Καθορίζει την χρήση ενός μηχανηματος και την αγορά στην οποία απευθύνεται. Καλά μέχρι εδώ??

Το να συγκρίνεις εναν Mac Pro με ένα απλό PC ειναι απλά γελοίο...θες να μαθεις γιατι??? Γιατι το 1ο ειναι workstation/Server και το αλλο Generic μηχανημα. Και τα 2 εχουν την χρηση τους και τα υπερ και τα κατα τους..όπως όλα τα μηχανήματα!!

Οι "συρταρωτες" ECC μνήμες ενος Mac Pro πιστεψε με δεν κάνουν 40Ε.. συγκρινε τον με ενα αντιστοιχο Server ίδας ποιότητας να δεις πως η χρηματικη διαφορα δεν ειναι 900Ε..ειναι δραματικα πολύ λιγοτερη!! Εκτός και αν το PC που το συγκρινες παίρνει έως 64GB Ram και είναι 16πύρινο... wink.gif

Επίσης το '00 είχα (και εχω ακομη) τον PowerMac διπύρηνο G4 με 2GB μνήμη.. εσύ πόσο είχες τότε??? Φαντάζομαι το πολύ 128MB.. αλλα και να χες 2GB ξέρεις πως θα κανες?? Πολύ σωστά, έτσι όπως κάνεις τωρα.. whistling.png

Επίσης το να συγκρίνεις έναν All-In-One υπολογιστη όπως τον iMac με PC Tower με βάση την χρηματική τους αξία καθαρά είναι άκυρο..

Αντιθέτως, θα πρεπε να το συγκρινεις με αυτο το HP π.χ. που έχουν το ίδιο Form-Factor:

http://fullinreview.com/wp-content/uploads/2011/03/hp-all-in-one-200-quad-desktop.jpg

Βρες λοιπον κάποιο τέτοιο σωστο μετρο συγκρισης πρωτα (αν μπορεις) και μετα "ανοιξε" μας τα ματια.. το καθε τι προορίζεται και για κάποια χρήση!! Αν υπηρχε μηχανημα που τα κανε όλα καλυτερα απ το αλλο σε όλους τους τομείς, πίστεψε με όλοι το ίδιο θα χαμε όλοι μας smile.gif

ετσι ειναι ρε παιδια , συμφωνω απολυτα ..... ακομα και το παιδι που ειπε παραπανω ποσο συμβατο ειναι (με παραδειγμα το track pad , αυτο ελειπε ρε συ ) αλλα φιλε μου θα σε στεναχωρησω

Η οθονη σου μπροστα σε αυτη του imac δεν πιανει μια , δες μονο την αναλυση του imac27 και μετα τα λεμε , αλλα και η χρωματικη αποδοση, φωτεινοτητα κλπ σε ολα τα imac , πανε και δετα live σε ενα πλαισιο και θα δεις

Οποτε ρε παιδια αν θελουμε ακριβως τα ιδια που προσφερει ο imac τοτε οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες , τωρα αν βαλεις την ηρεμια αλλα και τα + που δου σινει το macosx ε τοτε τι να λεμε

Καλα τα hackindos αλλα για δοκιμες και για οσους θελουν να ασχολουνται , εγω θελω να χρησιμοποιω τον υπολογιστη μου και οχι ο υπολογιστης μου εμενα , τωρα οποιος καταλαβε καταλαβε

Δημοσ.

Μετά από χρόνια χρήσης κ mac & pc.

Έχω να πω, ότι για αυτούς που θέλουν να τα χουν όλα και να μην τους πιάνουν κότσο χωρίς λόγο.

Το laptop mac είναι μ-ο-ν-ο-δ-ρ-ο-μ-ο-ς. Για να χεις την ησυχία σου. Σκυλιά κ εντάξει πλέον για την extra ποιότητα κ υπεροχή τους (οι ανταγωνιστές έχουν μείνει μίλια πίσω) δεν πληρώνουμε και τα τρελλά γ@μ!..τικα καθώς έχει ανοίξει η αγορά (amazon-ebay κτλ).

+ ένα αξιοπρεπές tower pc που ούτε αυτό το χρυσοπληρώνουμε (βλέπε imac) με τα χαρακτηριστικά που μας βολεύουν κ για να παίζουμε τα παιχνιδάκια μας κ για αυτά τα ελάχιστα που δεν μας βολεύουν στο mac, και να τα αναβαθμίζουμε κ όποτε γουστάρουμε χωρίς να ματώνει το πορτοφόλι.

+ μια οθονάρα 22-24" όπως μας αρέσει σε χαμήλη τιμή (βλέπε dell) για να την εκμεταλλεύονται και τα δύο μηχανήματα μας στο έπακρο.

Εγώ μετά από πολύ πολύ σκέψη εκεί κατέληξα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι μονόδρομος. Για τον καθένα υπάρχει το προσωπικό σωστό.

Σιχάθηκα πια τον καθένα που μπαίνει εδώ πέρα να εξηγήσει στους mac-άδες ότι είναι ηλίθιοι, όσο σιχαίνομαι και τους mac-άδες που θεωρούν ηλίθιους όσους έχουν PC.

Τώρα δηλαδή τι θέμα είναι αυτό; Να συγκρίνουμε τις νοημοσύνες μας; Άμα κάποιος θέλει να μάθει γιατί αγοράζουν Mac όσοι αγοράζουν Mac, ας ρωτήσει. Σίγουρα δεν το κάνουμε γιατί είναι πιο φθηνό το hardware. Αυτή η απάντηση αρκεί για το αρχικό ποστ. Όποιος δεν είναι κολλημένος, ας ρωτήσει περισσότερα.

Δημοσ.

ετσι ειναι ρε παιδια , συμφωνω απολυτα ..... ακομα και το παιδι που ειπε παραπανω ποσο συμβατο ειναι (με παραδειγμα το track pad , αυτο ελειπε ρε συ ) αλλα φιλε μου θα σε στεναχωρησω

Η οθονη σου μπροστα σε αυτη του imac δεν πιανει μια , δες μονο την αναλυση του imac27 και μετα τα λεμε , αλλα και η χρωματικη αποδοση, φωτεινοτητα κλπ σε ολα τα imac , πανε και δετα live σε ενα πλαισιο και θα δεις

Οποτε ρε παιδια αν θελουμε ακριβως τα ιδια που προσφερει ο imac τοτε οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες , τωρα αν βαλεις την ηρεμια αλλα και τα + που δου σινει το macosx ε τοτε τι να λεμε

Καλα τα hackindos αλλα για δοκιμες και για οσους θελουν να ασχολουνται , εγω θελω να χρησιμοποιω τον υπολογιστη μου και οχι ο υπολογιστης μου εμενα , τωρα οποιος καταλαβε καταλαβε

σαν ποιοτητα κατασκευης δεν το συγκρινω με εναν imac,ουτε και σε κοστος ομως...

το συγκρινω ομως σε επιδοσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...