Προς το περιεχόμενο

Τις γνωμες σας για καινουργιο pc + οθονη + περιφερειακα μεχρι 1800 ευρω

pavlos0160

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι..... :mrgreen:

Ελα βρε παιδί μου και ανησύχησα

για την ψυκτρα Prolimatech Megahalems Rev.2 και 2xCoolerMaster SickleFlow Red LED Fan τι εχετε να πειτε??8α ειναι comple??

Μια χαρά ψύχτρα είναι...

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελα βρε παιδί μου και ανησύχησα

Μια χαρά ψύχτρα είναι...

και οι 2 ανεμιστηρες σε push-pull ετσι??

αλλα δεν μου απαντησατε θα μπορω να συνδεσω και τους 2 σε ενα καναλι στον fan controller??

Δημοσ.

και οι 2 ανεμιστηρες σε push-pull ετσι??

αλλα δεν μου απαντησατε θα μπορω να συνδεσω και τους 2 σε ενα καναλι στον fan controller??

Ναι σε τράβα σπρώξε... Γιατί να τους βάλεις σε ένα κανάλι; Σε ποιον φουρφουροκοντρόλερ λες να πας; Σε αυτόν που είπα ή σε αυτόν που είπες στην αρχή;

Δημοσ.

Ναι σε τράβα σπρώξε... Γιατί να τους βάλεις σε ένα κανάλι; Σε ποιον φουρφουροκοντρόλερ λες να πας; Σε αυτόν που είπα ή σε αυτόν που είπες στην αρχή;

αυτον που ειπα στην αρχη ψηνομαι πιο πολυ γιατι εχει και οθονη...γιατι να μην τους βαλω σε ενα καναλι να μπορω να τους ελλεγχω μαζι αφου στις ιδιες στροφες δεν πρεπει να δουλευουν αν ειναι σε push-pull??

Δημοσ.

Ναι αλλά νομίζω ελέγχει 4 φουρφούρια. Τεσπα αφού σου αρέσει go fot it... Θα μπουν σε ένα λογικά απλά θα χρειαστείς μετατροπέα αν δεν έχει μέσα ο controller.

Αν βέβαια συνδέσεις όλα τα φουρφούρια απευθείας στον controller δεν θα παίρνεις ένδειξη στροφών από τη mobo σου σε διάφορα προγράμματα. Αλλά αυτό λογικά θα το ξέρεις...

Δημοσ.

σε αυτο το test την noctua την χρησιμοποιει με 2 fans ενω στην megahelms δεν λεει...

επισης οσο αναφορα την αισθητικη η noctua ειναι απαισια αν σκεφτεις οτι το κουτι που θελω να παρω εχει και παραθυρο....

Δημοσ.

σε αυτο το test την noctua την χρησιμοποιει με 2 fans ενω στην megahelms δεν λεει...

επισης οσο αναφορα την αισθητικη η noctua ειναι απαισια αν σκεφτεις οτι το κουτι που θελω να παρω εχει και παραθυρο....

pavlo είναι μαμάτη ψύχτρα η Noctua. Αν σε χαλάνε τα φουρφούρια τα αλλάζεις ;)

Δημοσ.

Ναι αλλά νομίζω ελέγχει 4 φουρφούρια. Τεσπα αφού σου αρέσει go fot it... Θα μπουν σε ένα λογικά απλά θα χρειαστείς μετατροπέα αν δεν έχει μέσα ο controller.

Αν βέβαια συνδέσεις όλα τα φουρφούρια απευθείας στον controller δεν θα παίρνεις ένδειξη στροφών από τη mobo σου σε διάφορα προγράμματα. Αλλά αυτό λογικά θα το ξέρεις...

ναι δεν θα εχει μεσα το κουτι καλωδιο για συνδεω 2 ανεμιστηρες και να βγαζει 1 3pin??

και να μην μου δειχνει τις στροφες στα προγγραματα τι εγινε??αφου θα τις βλεπω απο το controller....

Δημοσ.

Απαίσια...δέν θα το έλεγα για κοίτα

Και το δικό μου έχει παράθυρο

post-214348-0-88467600-1306927831_thumb.jpg

Δημοσ.

ναι δεν θα εχει μεσα το κουτι καλωδιο για συνδεω 2 ανεμιστηρες και να βγαζει 1 3pin??

και να μην μου δειχνει τις στροφες στα προγγραματα τι εγινε??αφου θα τις βλεπω απο το controller....

Βρε για ενημέρωση στο είπα μην το δεις και πάθεις τραλαλα...

Ο δικός μου κοντρόλερ δεν είχε για να βάλεις 2 σε 1

Δημοσ.

Απαίσια...δέν θα το έλεγα για κοίτα

Και το δικό μου έχει παράθυρο

δηλαδη με την megahelms δεν θα ειμαι ευχαριστημενος??

Βρε για ενημέρωση στο είπα μην το δεις και πάθεις τραλαλα...

Ο δικός μου κοντρόλερ δεν είχε για να βάλεις 2 σε 1

ο δικος μου εχει ξες??

Δημοσ.

δηλαδη με την megahelms δεν θα ειμαι ευχαριστημενος??

Πως δέν θα είσαι ρε..

Απλά θα δώσεις τόσα λεφτά και μετά θα θές και φουρφούρια ενώ η noctua τα έχει όλα και συμφέρει :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...