Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου iMac - πρόβλημα με SSD

billxl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω βάλει στο πρόγραμμα την αγορά ενός νέου iMac με SSD τον Ιούλιο που θα ανέβω Γερμανία. Το πρόβλημα είναι ότι μόλις προσθέτεις SSD στο configuration ο χρόνος παράδοσης γίνεται 4 με 6 εβδομάδες. Δεν ξέρω τι τρέχει με την Apple αλλά εγώ δεν μπορώ να περιμένω τόσο. Αν τον πάρω με κλασσικό δίσκο δε μπορώ μετά να βάλω μόνος μου λόγω εγγύησης και Apple-Care. Αν όμως τον πάω αργότερα στην Apple για εγκατάσταση SSD αυτό γίνεται και πόσο θα κοστίσει; :fear:

Γμτ περίμενα τόσο καιρό για να βγουν οι Sandy Bridge iMac και τώρα προκύπτει αυτή η μ@λ@κία.

Δημοσ.

Παρηγγειλε τον πριν φυγεις απο ελλαδα ετσι ωστε οταν θα ειναι να φυγεις απο εκει να τον εχεις?

Δημοσ.

Το 4-6 εβδομάδες σημαίνει μάλλον: όποτε μπορέσουμε θα στον στείλουμε. Αν τον παραγγείλω τώρα δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι έτοιμος όταν θα είμαι επάνω. Και είναι ευκαιρία τώρα γιατί θα ανέβω με αυτοκίνητο.

Έγώ ευχαρίστως θα τον έπαιρνα σκέτο και θα του έχωνα έναν Vertex μόνος μου (πιάνουν τα χέρια μου) αλλά τί παιζει με Apple Care μετά;

Δημοσ.

Πριν μερικές μέρες είχα διαβάσει ότι οι νέοι iMac έχουν ξεχωριστό χώρο για SSD προσβάσιμο από το χρήστη, ανεξάρτητο του σημείο που μπαίνει ο σκληρός. Εάν ισχύει αυτό δεν έχεις θέμα με την εγγύηση.

Δημοσ.

Ναι, δεν γίνεται :-( , το είδα κι εγώ, πρέπει να βγάλεις μέχρι και τη μητρική για να τοποθετήσεις τον SSD.

Ελπίζω να έχει λυθεί το θέμα μέχρι ν' ανέβω, αλλιώς σε 2 με 3 χρόνια ξανά. :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...