Προς το περιεχόμενο

ps3 hack

tasoylos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα ps3 και θελω να το hackarω πιστευτε οτι πρεπει να το κανω ή θα το χαλασω και απο που θα κατεβαζω παιχνιδια ?

επισης εχω ακουσει και για εναν ιο να το πω, τον ylod απο που μπορει να προκληθει και πως μπορω να το αποτρεψω?

υπαρχει περιπτωση να με πιασει το playstation network ?

ειναι το slim 320gb

Δημοσ.

Για το πρώτο που ρωτάς, υπάρχει ήδη ένα εκτενέστατο θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/251838-ps3-hacking/

Για το δεύτερο, το ylod δεν είναι ιός (που το άκουσες αυτό;!), είναι ένα ενδεικτικό led που σου λέει εν ολίγοις ότι η κονσόλα θέλει το γιατρό της

Δημοσ.

βασικα το διαβασα στο internet και αυτο υποτυθετε οτι αν εισαι συνδεμενος στο internet με το ps3 μπορουν να στο στειλουν ετσι ηξερα αλλα υπαρχει περιπτωση να με πιασουν απο το playstation network?

Δημοσ.

Το ylod ειναι η υπερθερμανση που παθαινει το ps3(και ειδικοτερα τα παλια 40 και 80 γιγα).Τωρα για τα καινουργια πσ3 δεν εχω ακουσει για αυτο το προβλημα.Μπορεις να πας στο ps3-gr.com και θα βρεις πολυ καλους οδηγους για οτι χρειαζεσε!

Δημοσ.

Το YLOD φυσικά και δεν είναι υπερθέρμανση. Το YLOD δηλώνει βλάβη στο hardware, μπορεί να έχει χαλάσει ο σκληρός δίσκος, μπορεί να έχει ξεκολλήσει η CPU ή η GPU ή και τα 2.

Δημοσ.

αρα δηλαδη δεν χρειαζεται να ανυσηχω .επισης μπορειτε να μου πειτε οταν το κανω απο που μπορω να κατεβαζω παιχνιδια απο site χωρις συνδρομη και ΟΧΙμε rapidshare

Δημοσ.

Μπορείς να κατεβάσεις πολλά παιχνίδια από εδώ:

PS3 games

Δεν θέλει καμία συνδρομή!

φιλε για καποιο λογο με πεταει και δειχνει κατι για το συνδεσμο #2012 Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε για να αποσυνδεθείτε φαίνεται να περιέχει λάθη. Παρακαλούμε επιστρέψτε πίσω και κάντε κλικ στο σύνδεσμο ξανά.το κανω αλλα τιποτα

Δημοσ.

μήπως εννοεί Αυτό

[/quote

καλυτερα να μου γραψει το site για να κανουμε δουλεια και να μην παιδευομαστε

Δημοσ.

απο τους ορους του insomnia.gr

11.Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Δημοσ.

Το YLOD φυσικά και δεν είναι υπερθέρμανση. Το YLOD δηλώνει βλάβη στο hardware, μπορεί να έχει χαλάσει ο σκληρός δίσκος, μπορεί να έχει ξεκολλήσει η CPU ή η GPU ή και τα 2.

Sorry φιλε δεν ξερω πολλα απο YLOD γιατι δεν το επαθα ποτε!Συγνωμη για την παραπληροφοριση ^_^

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...