tasoylos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 παιδια εχω ενα ps3 και θελω να το hackarω πιστευτε οτι πρεπει να το κανω ή θα το χαλασω και απο που θα κατεβαζω παιχνιδια ? επισης εχω ακουσει και για εναν ιο να το πω, τον ylod απο που μπορει να προκληθει και πως μπορω να το αποτρεψω? υπαρχει περιπτωση να με πιασει το playstation network ? ειναι το slim 320gb
dewn735 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Για το πρώτο που ρωτάς, υπάρχει ήδη ένα εκτενέστατο θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/251838-ps3-hacking/ Για το δεύτερο, το ylod δεν είναι ιός (που το άκουσες αυτό;!), είναι ένα ενδεικτικό led που σου λέει εν ολίγοις ότι η κονσόλα θέλει το γιατρό της
tasoylos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 βασικα το διαβασα στο internet και αυτο υποτυθετε οτι αν εισαι συνδεμενος στο internet με το ps3 μπορουν να στο στειλουν ετσι ηξερα αλλα υπαρχει περιπτωση να με πιασουν απο το playstation network?
Pro9070 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Το ylod ειναι η υπερθερμανση που παθαινει το ps3(και ειδικοτερα τα παλια 40 και 80 γιγα).Τωρα για τα καινουργια πσ3 δεν εχω ακουσει για αυτο το προβλημα.Μπορεις να πας στο ps3-gr.com και θα βρεις πολυ καλους οδηγους για οτι χρειαζεσε!
gherudos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Το YLOD φυσικά και δεν είναι υπερθέρμανση. Το YLOD δηλώνει βλάβη στο hardware, μπορεί να έχει χαλάσει ο σκληρός δίσκος, μπορεί να έχει ξεκολλήσει η CPU ή η GPU ή και τα 2.
tasoylos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 αρα δηλαδη δεν χρειαζεται να ανυσηχω .επισης μπορειτε να μου πειτε οταν το κανω απο που μπορω να κατεβαζω παιχνιδια απο site χωρις συνδρομη και ΟΧΙμε rapidshare
gherudos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μπορείς να κατεβάσεις πολλά παιχνίδια από εδώ: PS3 games Δεν θέλει καμία συνδρομή!
tasoylos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μπορείς να κατεβάσεις πολλά παιχνίδια από εδώ: PS3 games Δεν θέλει καμία συνδρομή! φιλε για καποιο λογο με πεταει και δειχνει κατι για το συνδεσμο #2012 Ο σύνδεσμος που ακολουθήσατε για να αποσυνδεθείτε φαίνεται να περιέχει λάθη. Παρακαλούμε επιστρέψτε πίσω και κάντε κλικ στο σύνδεσμο ξανά.το κανω αλλα τιποτα
tasoylos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 μήπως εννοεί Αυτό [/quote καλυτερα να μου γραψει το site για να κανουμε δουλεια και να μην παιδευομαστε
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 απο τους ορους του insomnia.gr 11.Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας
Pro9070 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Το YLOD φυσικά και δεν είναι υπερθέρμανση. Το YLOD δηλώνει βλάβη στο hardware, μπορεί να έχει χαλάσει ο σκληρός δίσκος, μπορεί να έχει ξεκολλήσει η CPU ή η GPU ή και τα 2. Sorry φιλε δεν ξερω πολλα απο YLOD γιατι δεν το επαθα ποτε!Συγνωμη για την παραπληροφοριση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.