v5net Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 θέλω να μη φαίνεται δεξιά το scroller μέσα σε ένα iframe που περιέχει μια άλλη ιστοσελίδα. θα ήταν εύκολο αν το iframe είχε σταθερό πλάτος και υψος, θα όριζα στο html 20px μεγαλύτερο το περιεχόμενό του στό πλάτος και θα γινόνταν με ένα overflow: hidden; στο css αλλά εδώ το iframe το έχω φτιάξει να μεγαλώνει αυτόματα ανάλογα με το μέγεθος του παραθύρου του browser. έχω βάλει και δουλεύει με αυτό στο css #iframe-centered { position: fixed; width: 90%; height: 90%; top: 5%; left: 5%; z-index: 300; border: 10px solid #FA0; visibility: hidden; overflow: hidden; -moz-border-radius-bottomleft: 1em; -moz-border-radius-bottomright: 1em; -moz-border-radius-topleft: 1em; -moz-border-radius-topright: 1em; -webkit-border-bottom-left-radius: 10px; -webkit-border-bottom-right-radius: 10px; -webkit-border-top-left-radius: 10px; -webkit-border-top-right-radius: 10px; } και στο html το width του ιframe είναι στο 100% , όχι σταθερό για να αλλάζει μέγεθος και αυτό ανάλογα, αν το βάλω 101% γίνεται η δουλειά αλλά όχι τέλεια αφού το ποσοστό δεν έχει σταθερά πιξελς όταν μικραίνει η μεγαλώνει το παράθυρο. καμμιά ιδέα να το μικρύνω σταθερά κατά 20px στα δεξιά του; και μια παραπλήσια ερώτηση όταν κάποιος πατάει και ανοίγει το iframe αυτό λογίζεται και φαίνεται απο το analytics σαν επίσκεψη στη σελίδα προορισμού η όχι;
_tasos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε να αλλάξεις το css στη σελίδα που φορτώνει το iframe και όχι στη σελίδα που περιέχει το iframe. Θα δοκίμαζα κάτι του στυλ: > body {overflow:hidden;}
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.