Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με υποτιτλους

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.Ενω χτεςεβλεπα κανονικα ταινιες και οι υπότιτλοι επαιζαν αριστα σημερα ξαφνικα που ανοιξαν μια ταινεια μου βγάζει τετραγωνακια αλαμπουρνεζικα και διαφορα συμβολα και με τα VLC,SPLAYE,BSPLAYER τι συμβαίνει?

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.Ενω χτεςεβλεπα κανονικα ταινιες και οι υπότιτλοι επαιζαν αριστα σημερα ξαφνικα που ανοιξαν μια ταινεια μου βγάζει τετραγωνακια αλαμπουρνεζικα και διαφορα συμβολα και με τα VLC,SPLAYE,BSPLAYER τι συμβαίνει?

Πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος. Έβλεπες μια ταινία χθες και σήμερα δεν παίζει σωστά η ίδια ταινία, ή μήπως άλλη είναι η ταινία που εμφανίζει πρόβλημα; Κι αν είναι άλλη, αυτές που πριν έπαιζαν σωστά τώρα τι κάνουν;

Δημοσ.

Λοιπον οχι η ιδια ταινεία αλλη και εμφανίζει το πρόβλημα οι αλλες παιζουν σωστα τωραπου τις δοκίμασα

Δημοσ.

Λοιπον οχι η ιδια ταινεία αλλη και εμφανίζει το πρόβλημα οι αλλες παιζουν σωστα τωραπου τις δοκίμασα

Άρα φίλε μου δε φταίνε οι ρυθμίσεις, φταίει το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος υπότιτλος είναι σε διαφορετική κωδικοποίηση απ' ότι περιμένει ο player. Πιθανόν ο υπότιτλος να είναι σε UTF-8 και ο player να περιμένει κάποιο ANSI encoding.

Δοκίμασε να αλλάξεις το encoding του υπότιτλου σε UTF-16 ή ANSI με κάτι σαν το Notepad++, σώστον και δες αν παίζει. Το μέγεθος του αρχείου στο δίσκο θα αλλάξει όταν αλλάξεις encoding, αλλά τα περιεχόμενα όπως τα βλέπεις εσύ θα πρέπει να παραμείνουν τα ίδια.

Δημοσ.

φιλε μου να σου δοσω τον υποτιτλο α δεις εσυ γιατι δεν καταλαβα τι μου λες οριστε αυτος εδω ειναι

>http://www.allsubs.org/greek-subtitles/upotitloi-lipsi2/halloween-6-the-curse-of-michael-myers-1995-xvideo-ac-3/2751077/

Δημοσ.

φιλε μου να σου δοσω τον υποτιτλο α δεις εσυ γιατι δεν καταλαβα τι μου λες οριστε αυτος εδω ειναι

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά ήδη ασχολούμαι αρκετά με υπότιτλους για τρίτους...

Δημοσ.

Το έχω πει και αλλού και θα το ξαναπώ και εδώ.

Μην πιστεύεται το AllSubs όταν λέει ότι οι υπότιτλοι είναι Ελληνικοί. Μάλλον τίποτα Βουλγάρικοι είναι οι υπότιτλοι.

Δεν μπόρεσα να βρω Ελληνικούς υπότιτλους για την ταινία αυτή. Δες στο παρακάτω:

http://www.opensubtitles.org/el/search/sublanguageid-all/idmovie-3865

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...