Προς το περιεχόμενο

Laptop + Photoshop

mendarkgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά πήγα απο το σατουρν - για κάποιον που θέλει 15αρι λάπτοπ είναι μια χαρά η προσφωρές (επίσης έχει και ενα τοσιμπα στα 400) . για μένα όμως ήταν αρκετα μεγάλο . τεσ πα πήγα σε ένα μαγαζι να δω αν έχουν το hp που ήθελα εξαρχής μιας και στην διαθεσιμότητα έλεγε άμεσα διαθέσιμο . αφου έφτασα λοιπόν τελικά είχε πουλιθει ... (σε εκείνο το έδινε κανα 50αρι παρακάτω απο ότι άλλα μαγαζια ) λεω δεν μπορει η μοίρα μάλλον μου πέζει games :P πέρνω τηλ σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων και είχαν μόνο ενα σε ένα καταστημα . για να μην σας κουράζω αποφάσισα να περιμένω μήπως βγει κανα ποιο κενούργιο μοντέλο (για να μην έχουν αποθεμα κατι τετοια μαλλον πέζει ) και τελικα να πάω σε αγωρά μηχανής που μου είναι ποιο συμαντική . ευχαριστώ για τις γνώμες σας :)

Δημοσ.

τεσ πα πήγα σε ένα μαγαζι να δω αν έχουν το hp που ήθελα εξαρχής μιας και στην διαθεσιμότητα έλεγε άμεσα διαθέσιμο . αφου έφτασα λοιπόν τελικά είχε πουλιθει ... (σε εκείνο το έδινε κανα 50αρι παρακάτω απο ότι άλλα μαγαζια ) λεω δεν μπορει η μοίρα μάλλον μου πέζει games

Aυτo τo μαγαζι ηταν απ τον τσιγκουνη?

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...