mendarkgr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα Το ξέρω ακουγετε τρελό αλλα θα ήθελα να μου προτίνετε ενα καλο λαπτοπ-νετμπουκ με οθόνη το πολύ 13.6 προτιμιτέω 11.6 που να μπορει να "σηκώσει" photoshop . Οσο για το οτι θα στραβώνομαι κτλ δεν έχω πρόβλημα μιας και θα το συνδέω σε μεγάλη οθόνη που έχω με hdmi που είναι βασική προιπόθεση να έχει. το χρηματικό ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 500€ . μέχρι στιγμής έχω βρει αυτα τα 2ο Sony Vaio kai Hp dm1-3100 απλά παρακαλώ όχι προτάσεις για κάτι παραπάνω σε οθόνη ή σε χρήματα. αν δεν έχετε κάποιο στο νου σας έστω προτίνετε μου ένα απο τα δύο και μου είναι υπέρ αρκετό!! Ευχαριστω
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Το photoshop από όσο ξέρω χωρίς να ασχολούμαι ιδιέτερα θέλει κυρίως πολύ ραμ και αρκετά γρήγορο σκλήρό.. οπότέ από τα δύο πάνε στο HP που έχει 3GB σε σχέση με τα 2 του sony και επίσης έχει και σκληρό στις 7200!! Παντως γενικότερα να ξέρεις οτι τα συγκεκριμένα μηχανάκια προορίζονται κυρίως για απλή, βασική καθημερινή χρήση... Αν η ενασχόληση σου με το photoshop είναι επαγγελματικού επιπέδου δεν νομίζω ότι οποιοδήποτε μηχάνημα το 500Ε μπορεί να σε καλύψει!!
mendarkgr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αν η ενασχόλήση μου ήταν επαγγελματικού επιπέδου θα είχα και τα χρήματα για παραπάνω καθαρα ερασιτεχνική χρήση . η έκδοση που θα τρέχω ειναι η το cs4 ή το cs5
mikelamar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αν η ενασχόλήση μου ήταν επαγγελματικού επιπέδου θα είχα και τα χρήματα για παραπάνω καθαρα ερασιτεχνική χρήση . η έκδοση που θα τρέχω ειναι η το cs4 ή το cs5 CS5 με τίποτα, CS4 αμφιβάλλω, CS3 ναι συμφωνώ. Τέλος πάντων οι επεξεργαστες είναι αδύναμοι οπότε πάρε αυτο με την περισσότερη ram, όσο για την ταχύτητα των σκληρών, 7200 είναι το ΗΡ, οπότε άκυρο το Sony
mendarkgr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 επειδή τώρα άρχισα να ασχολούμε με photoshop έχουν πολλές διαφωρές απο την cs 4+ σε σχέση με την 3 ? πάντως μελλοντικά η ραμ θα αναβαθμιστεί (μάλλον σε 6gb ).αν είναι τόσο δύσκολο όντως ίσως τότε περιμένω ακόμα για κάτι ποιο δυνατό ή να παω σε κανένα λαπτοπ με ι3 +...
mendarkgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 το ξέρω ακούγετε τρελό και με βάση τα παραπάνω έκανα μια δοκιμή ... εγκατέστισα το photoshop cs5 σε ένα νετμπουκ και συγκεκριμένα σε ένα hp mini 5101 . παρολο λοιπόν την μικρή του οθονούλα (10αρα) το σήκωσε παρα πολυ άνετα και δεν κόλησε ούτε μια φωρά !! ακόμα και με το content aware έπεξα και τα πήγε τέλεια . και έρχομαι τώρα να ρωτίσω αν ένα τετοιο μηχανηματάκι τα πήγε τοσο καλά στην ουσία δεν θα τρέχουν άνετα και στα παραπάνω?? το μικρούλη τρέχει windows 7 me 1gb ram Mobile Intel® 945GSE Express κάρτα γραφικών και Intel Atom Processor N280 (1.66 GHz, 512 KB L2 cache, 533 MHz FSB)
ipal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 παιζει στα saturn Samsung R540-JT05 στα 499 ως 11/6 εδω τον βγαζει i5, στο φυλλαδιο λεει i3 http://www.advance.no/Item.aspx?id=4812322 δες λινκ στις προσφορες H' περνα αν εισαι κοντα
mendarkgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 την προσφωρα του σατουρν την είδα χτες και θα περάσω απο κει αύριο . επίσης στο φυλλάδιο λέει 13,3 αλλα παντού το έχουν 15,6 όσο για το hp το έχω δεί και μαρέσει πολί αλλα είναι και 600€ αυτά
ipal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 οντως, 15" λέει κ στο ξενο λινκ. & το Packard Bell EasyNote TK85-GN-008GE 15" ειναι. μαλλον τα μπλεξανε οι γερμανοι.
mendarkgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 αύριο μάλλον θα περάσω απο εκεί και αν είναι θα πώ εντηπώσεις
ipal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 αφου σκοπευεις να πας , γκρινιαξε οτι ηρ8ες και καλα απο μακρια η επαρχια μπας & σου δωσουν κανα 13" με 399. αν τους παιρνει στο κερδος 8α στο δωσουν
mendarkgr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 αφου σκοπευεις να πας , γκρινιαξε οτι ηρ8ες και καλα απο μακρια η επαρχια μπας & σου δωσουν κανα 13" με 399. αν τους παιρνει στο κερδος 8α στο δωσουν χαχαχαχαχαχα
jeep13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 την προσφωρα του σατουρν την είδα χτες και θα περάσω απο κει αύριο . επίσης στο φυλλάδιο λέει 13,3 αλλα παντού το έχουν 15,6 όσο για το hp το έχω δεί και μαρέσει πολί αλλα είναι και 600€ αυτά αμα το θες αποκλειστικα για photoshop ειναι οντως πολλα,αν ομως παιζεις και κανα παιχνιδακι παρτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.