THUKIS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Γεια σας παιδια , Έχω ένα notebook aspire 5535 και η οθονη για ένα δευτερολεπτο δείχνει καλά και τα πόμενα 3 γραμμές και θολούρα . Το σύνδεσα με την vga σε μια τηλεοραση και δείχνει οκ . Άρα vga ok . Σίγουρα είναι inverter . Απλώς πριν το παραγγείλω ένα θεματάκι και θέλω την γνώμη σας . Πριν κανα 2μηνο μου είχε πέσει και απλώς ε΄χε ραγίσει μέσα η οθόνη . Δεν με χάλασε καθόλου γιατι μόνο μουσική παίζω και είναι στην άκρη . Δουλεύει ακόμα κανονικά . Πιστεύω το πρόβλημα με το inverter μπορεί να το έβγαλε από το πέσιμο . Απλώς αναρωτιέμαι αν το ράγισμα κάνει κακό στο inverter , από κάποιο βραχυκύκλώμα στην lcd η τίποτα άλλο . Δηλαδή αν αλλάξω το Inverter σε κανα δίμηνο χαλάσει πάλι και θέλει αλλάγη . Παίζει κατι τέτοιο πιστευετε ?
ice25 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 το inverter είναι για το οπίσθιο φωτισμό της οθόνης(για την λάμπα)όποτε σπασμένη lcd δεν σου δημιουργεί πρόβλημα(αν δεν έχει πάρει και κάποιο άλλο κύκλωμα μαζί) από την στιγμή που σου δείχνει έστω και τις 2 γραμμές μου φαίνεται πως δεν είναι το inverter άλλα η οθόνη σου το πρόβλημα αν ήταν καμένο το inerter δεν θα άναβε καθόλου η θα είχες μειωμένη φωτεινότητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.