tsourakis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 καλά όταν βλέπω ανθρώπους να φοράνε handsfree και να κρατάνε το τηλέφωνο δίπλα στο κεφάλι τρελαίνομαι . ειδικά γυναίκες άμα παρατηρήσεις τις ξανθιές βάζουν το handsfree και κρατάνε το κινητό δίπλα στο αυτί λες και θα ακόσουν από το ακουστικό του τηλεφώνου...έλεος..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eversor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 άμα παρατηρήσεις τις ξανθιές βάζουν το handsfree και κρατάνε το κινητό δίπλα στο αυτί λες και θα ακόσουν από το ακουστικό του τηλεφώνου...έλεος..!! Για να πιάνει καλύτερα το hands free βρε κουτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SimplyBergman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μισό λεπτό, βρε παιδιά, γιατί θα τρελαθώ. Διαβάζω κάτι εξαιρετικά σημαντικό εδώ μέσα, που βλέπω να το περνάτε στο ντούκου: τα handsfree. Συγγνώμη, μπορεί να αγνοώ κάτι θεμελιώδες, αλλά μου φάνηκε γελοίο το ότι μεταφέρει την ακτινοβολία μέσα στο αφτί. Θα περίμενα να το λέει ο παππούς μου, όχι νέοι άνθρωποι. Εγώ τοπογράφος μηχανικός είμαι και γνωρίζω στοιχειώδη φυσική, οπότε αν ξέρουμε κάτι ποιο σίγουρο να το πούμε, γιατί είναι εξαιρετικό σοβαρό. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο ήχος είναι μηχανικό κύμα και αυτό μεταφέρεται στο αφτί μας. Από εκεί και πέρα, ο ηλεκτρισμός, που αναφέρθηκε, υπάρχει ήδη στον εγκέφαλό μας και στους νευρώνες, ενώ, έστω, πώς περνάει το ρεύμα από τα πλαστικά των ακουστικών; Ρωτάω γιατί ακούω συνέχεια μουσική από το κινητό μου και αν ισχύει, μια στο εκατομμύριο, αυτό, είμαι ήδη νεκρός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Π.Ο.Υ... Π.Ο.Υ... κάπου τα έχω ξανακούσει αυτά τα αρχικά... Έχουν σχέση με τον οργανισμό που με τον πανικό που δημιούργησε (τότε με τις πανδημίες) κάποιες εταιρίες έβγαλαν απίστευτα ποσά πουλώντας εμβόλια;;; Είχαν βρεθεί κάποια στελέχη του οργανισμού να έχουν σχέση με αυτές τις εταιρίες ή δεν θυμάμαι καλά;;; ναι, ναι , και κάποια εταιρία που έβγαλε δις από αυτό το φάρμακο που έδινε, πως τη λέγανε μωρέ ; rocky roxette rockefeler πως τη λέγανε πως τη λέγανε.... Αααααα, τώρα θυμήθηκα, Ροσέλ τη λέγανε Μισό λεπτό, βρε παιδιά, γιατί θα τρελαθώ. Διαβάζω κάτι εξαιρετικά σημαντικό εδώ μέσα, που βλέπω να το περνάτε στο ντούκου: τα handsfree. Συγγνώμη, μπορεί να αγνοώ κάτι θεμελιώδες, αλλά μου φάνηκε γελοίο το ότι μεταφέρει την ακτινοβολία μέσα στο αφτί. Θα περίμενα να το λέει ο παππούς μου, όχι νέοι άνθρωποι. Εγώ τοπογράφος μηχανικός είμαι και γνωρίζω στοιχειώδη φυσική, οπότε αν ξέρουμε κάτι ποιο σίγουρο να το πούμε, γιατί είναι εξαιρετικό σοβαρό. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο ήχος είναι μηχανικό κύμα και αυτό μεταφέρεται στο αφτί μας. Από εκεί και πέρα, ο ηλεκτρισμός, που αναφέρθηκε, υπάρχει ήδη στον εγκέφαλό μας και στους νευρώνες, ενώ, έστω, πώς περνάει το ρεύμα από τα πλαστικά των ακουστικών; Ρωτάω γιατί ακούω συνέχεια μουσική από το κινητό μου και αν ισχύει, μια στο εκατομμύριο, αυτό, είμαι ήδη νεκρός! R. I. P. τότε .. (φτου φτου σκόρδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 και το bluetooth ακτινοβολία είναι... τα καλύτερα hands free (από άποψη υγείας) είναι αυτά με καλώδιο Ποιος στο ειπε αυτο?? :shock: :shock: Κι'ομως to bluetooth εκπεμπει το 0.1% της ακτινοβολιας που εκπεμπει ενα κινητο απο μονο του.. Οσο για το hands free (καλωδιο) χρησιμοποιειται σαν κεραια οταν συνδεεται στο κινητο.. Καπου ειχα βρει ενα διαγραμμα με τα ποσοστα ακτινοβολιας , του κινητου , του hands-free και του bluetooth αλλα δεν το βρισκω πουθενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fantasmenos-87 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δυστυχώς έχουν γίνει και χειρότερα για λιγότερα (χρήματα).. Αλλά εντάξει, πιστεύω με hands free και με ορθή χρήση, περιορίζουμε τον κίνδυνο στο ελάχιστο... Ναι και ολη αυτη την ακτινοβολια για να επικοινωνησει η κεραια με το κινητο σου παει που? Η χρηση και μονο των κινητων ειναι κινδυνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SimplyBergman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Παιδιά, μια λογική σκέψη: μιλάς με ακουστικά, το σήμα πάει στο κινητό και αυτά μεταφέρουν τον ήχο. Εγώ έτσι το έχω στο μυαλό μου, γιατί να είναι διαφορετικά; Ακόμα κι έτσι όμως, αν ακούω μουσική από το κινητό, είναι επιβλαβές; Θα τρελαθούμε τελείως, μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 H παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο..... Αν κάποιος πραγματικά θέλει να ενημερωθεί για την επικινδυνότητα των κινητών, ήδη συζητιέται εδώ και μέρες στην είδηση με τίτλο Το Συμβούλιο της Ευρώπης ζητά την απαγόρευση όλων των ασύρματων τεχνολογιών στα σχολεία" Και αυτό για να σταματήσουν οι θεωρίες τύπου "Τα hands free με σύρμα κάνουν παραπάνω κακό". To hands free με σύρμα αποτελεί το μόνο τρόπο της όσο πιό δυνατόν ασφαλής χρήσης κινητού. Το hands free με bluetooth επίσης βλάπτει. Επίσης η ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας αποτελεί κίνηση που εξυπηρετεί συμφέροντα, για να μετριάσει το πανικό στο το καταναλωτικό κοινό μετά από τα πορίσματα της Διεθνούς Επιτροπής Ηλεκτρομαγνητικής Ασφάλειας, ότι τα κινητά είναι άκρως επικίνδυνα και ακόμα περισσότερο στους ανήλικους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Να ρωτήσω κάτι άλλο ? Το κινητό δεν πρέπει να το έχουμε κοντά στο κεφάλι γιατί προκαλεί καρκίνο Αν το έχουμε κολλητό στο πόδι στην τσέπη δεν προκαλεί καρκίνο ? Μόνο το κεφάλι επηρεάζει από όλο το σώμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SimplyBergman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Να ρωτήσω κάτι άλλο ? Το κινητό δεν πρέπει να το έχουμε κοντά στο κεφάλι γιατί προκαλεί καρκίνο Αν το έχουμε κολλητό στο πόδι στην τσέπη δεν προκαλεί καρκίνο ? Μόνο το κεφάλι επηρεάζει από όλο το σώμα ? Αν είναι έτσι, όλοι θα πάθουμε καρκίνο... παλάμης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ναι το hands free με καλώδιο λειτουργεί ως κεραία αλλά κεραία ραδιοφώνου και μόνο, δλδ χρησιμοποιείται μόνο για να πιάνει ραδιοφωνικούς σταθμούς και δεν εκπέμπει ακτινοβολία. Κάντε το δοκιμή να πειστείτε και οι ίδιοι, βάλτε το κινητό κοντά σε ένα ηχείο και καλέστε το για να δείτε την παρεμβολή που κάνει και στην συνέχεια απομακρύνετέ το αρκετά και ξανακάντε την δοκιμή και στην συνέχεια συνδέστε το handfree και αφήστε το ακουστικό στο σημείο που ήταν αρχικά το κινητό και ξανακαλέστε το για να δείτε το ποια θα είναι η παρεμβολή. Θέλετε και άλλη δοκιμή; Βάλτε το κινητό σε ένα φούρνο μικροκυμάτων (μην τον βάλετε σε λειτουργία) και δείτε πόση είναι η στάθμη του σήματός του με την πόρτα του κλειστή και στην συνέχεια συνδέστε το hands free και αφήστε το καλώδιο έξω από τον φούρνο και πάλι με την πόρτα του κλειστή και δείτε αν το σήμα είναι τώρα μεγαλύτερο. Κανονικά με το που θα μπει το κινητό στον φούρνο και θα κλείσει η πόρτα το σήμα του θα πρέπει να χαθεί τελείως και αυτός είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να δούμε αν ο φούρνος είναι σωστά θωρακισμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SimplyBergman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Είσαι κατατοπιστικότατος, digekas. Ρε παιδιά, θυμήθηκα κάτι που μου έλεγε προχτές ο αδερφός μου, που είναι φαντάρος. Έχει i phone, και επειδή κλέβουνε, λέει, στο στρατό, το βράδυ το βάζει στο...σώβρακό του! Είναι σοβαρό, αλλά άμα δεν γελάσεις και λίγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexhs gk Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Είσαι κατατοπιστικότατος, digekas. Ρε παιδιά, θυμήθηκα κάτι που μου έλεγε προχτές ο αδερφός μου, που είναι φαντάρος. Έχει i phone, και επειδή κλέβουνε, λέει, στο στρατό, το βράδυ το βάζει στο...σώβρακό του! Είναι σοβαρό, αλλά άμα δεν γελάσεις και λίγο... Είναι πολύ επικύνδυνο εντωμεταξύ αυτό. Λένε για μείωση σπέρματος και πολλές φορές για στειρώτητα. Δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει πάντως εγώ γιατί όταν φοράω μπλε δόντι ποναει το κεφάλι μου μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfilippas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Είσαι κατατοπιστικότατος, digekas. Ρε παιδιά, θυμήθηκα κάτι που μου έλεγε προχτές ο αδερφός μου, που είναι φαντάρος. Έχει i phone, και επειδή κλέβουνε, λέει, στο στρατό, το βράδυ το βάζει στο...σώβρακό του! Είναι σοβαρό, αλλά άμα δεν γελάσεις και λίγο... Θα του κάνει μασάζ η δόνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis222 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Είσαι κατατοπιστικότατος, digekas. Ρε παιδιά, θυμήθηκα κάτι που μου έλεγε προχτές ο αδερφός μου, που είναι φαντάρος. Έχει i phone, και επειδή κλέβουνε, λέει, στο στρατό, το βράδυ το βάζει στο...σώβρακό του! Είναι σοβαρό, αλλά άμα δεν γελάσεις και λίγο... Δεν μυρίζει μετά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις