tlbfm Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλησπερα, δεν ξερω αν καποιος φιλος μπορει να βοηθησει σ' αυτο σπαστικο προβλημα που μου προεκυψε απο την ωρα που εφυγα απο τα XP και εγκατεστησα τα 7αρια 64μπιτα οπου δυστυχως μετα απο 2,3 μερες μου κανει αιφνιδιαστικα reboot και φυσικα μετα βγαζει μηνυμα για repair στα windows οποτε και δωστου παλι format. Και μου το κανει χωρις να τρεχει και κανενα βαρυ προγραμμα ... Οταν του βαζω XP ολα καλα ... κανενα προβλημα ... Να ειναι θεμα τροφοδοσιας (550w) ? Και γιατι ομως μονο στα 7 και οχι στα XP ? Για την ιστορια,το motherboard ειναι το Asus Maximus Extreme (x38)
TheELF Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Για την ιστορία δώσε όλο το υλικό σου να δούμε τι γίνεται, σίγουρα ότι αν βάλεις τώρα xp δεν θα το κάνει;(τα ξανά πέρασες δηλαδή μετά το πρόβλημα; )
tlbfm Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εχω δυο σκληρους, εναν ΧΡ και εναν για τα 7 ο οποιος ειναι καινουργιος για να αποκλεισω το ενδεχομενο να φταιει ο δισκος που ειχα πριν. Δυστυχως και στον καινουργιο που πηρα και εβαλα τα 7 κι εκει το ιδιο ... shut down ... Οποτε εβαλα τα ΧΡ στον παλιο για να τα εχω γι' αυτες τις περιπτωσεις οπως τωρα οπου ειμαι ηδη 3 μερα και δουλευον αψογα ... κουφο δεν ειναι ...? Οσον αφορα το υλικο συνολικα ειναι, cpu E5500 dual core 2.8ghz, μνημη 8g RAM, m/b Asus M Extreme (x38), καρτα γραφ. nVidia 9500GT pci-e, καρτα ηχου e mu-0404 pci(beta drivers w7/vista/xp),τροφοδοτικο 550w.
TheELF Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δηλαδή τα XP στον παλιό δίσκο παίζουν άψογα ενώ τα win7 στον καινούργιο όχι; Ε,αναγκαστικά πρέπει να δοκιμάσεις τράμπα,δηλαδή να περάσεις τα xp στον καινούργιο δίσκο και τα 7 στον παλιό να δεις αν βγάλει πρόβλημα. (Έστω ένα από τα δύο) Μπορεί να είναι προβληματικός ο δίσκος ο νέος,πριν κάνεις κάτι τρέξε το Hard Disk Sentinel και δες τη θα σου πει.
tlbfm Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Αρχικα στον παλιο ηταν που γυρισα απο ΧΡ σε 7 και εκει ξεκινησαν τα shutdown. Το ετρεξα το Sentinel -σ'ευχαριστω κιολας- και ολα perfect λεει, και στους δυο δισκους ... Δεν ξερω, θα μπορουσε πιθανη στιγμιαια ταση να το κανει αυτο? αλλα και παλι γιατι στα ΧΡ να μην χαμπαριαζει απο αυτο, αν συμβαινει ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.