kiiraklis94 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Παιδιά καλησπέρα σας, Πήρα σήμερα στα χέρια μου το HTC 7 Trophy. Είναι το πρώτο μου windows phone 7 καθώς πριν είχαν Android. η απορία μου είναι η εξής. Όταν ανοίγω το κινητό, μου δείχνει το λογότυπο της Vodafone, αλλά την SIM μου (What's Up) την αναγνωρίζει κανονικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παρ'όλα αυτά θα ήθελα να μάθω, αν γίνεται μέσω κάποιου "hack" να βάλω το original ξεκλειδωμένο firmware του Windows Phone 7. Με μία αναζήτηση που έκανα στο net, βρήκα μόνο κάτι unlock codes, για τα οποία όμως πρέπει να πληρώσω από 20€ και πάνω... Έχει κανείς καμία ιδέα για το πως να το κάνω αυτό? Ευχαριστώ!
nikoskon Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Τα έχεις μπερδέψει. Unlock code θες για κινητά που είναι sim/provider locked και τέτοια κινητά δεν πωλούνται στην Ελλάδα λόγω νομοθεσίας. Αυτό που θες είναι να κάνεις debrand το branded κινητό σου τηλέφωνο. Δηλαδή να του αλλάξει το λειτουργικό σύστημα(OS/firmware/ROM όπως θες πες το) ώστε να του βάλεις ένα που δεν είναι branded.
kiiraklis94 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ που μου τα ξεκαθάρισες φίλε... xD Πώς μπορώ να το κάνω όμως αυτό?
kiiraklis94 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ευχαριστώ για το link αλλά δεν ξερω απο που να ξεκινήσω με όλα αυτά... Βρήκα αυτό εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=924333 Έχει κάποιες εκδόσεις ROM αλλά δεν ξέρω ποια πρέπει να κατεβάσω για το Trophy. Κατέβασα αυτό που λέει RUU_Spark_HTC_Europe_1.10.401.04_Radio_5.52.09.16_ 22.33a.50.10U_by_ansar αλλά δεν έχω επιχειρήσει τίποτα καθώς φοβάμαι... xD Λέει κάπου εκεί πως πρέπει πρώτα να κάνω backup στο official ROM... any idea how? xD Επίσης, η διαδικασία του unbranding είναι απλά να κάνω flash στην συσκευή με κάποιο άλλο original ROM? Ευχαριστώ...
paranoid_gr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μπορεις να ρωτησεις και εδω αν θες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=304410
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.