Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα HTML και CSS

bscyb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου αν έχεις σκοπό να μάθεις τίποτα κάποια στιγμή, θα πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις μερικά πράγματα (όπως click στο link στη σελίδα που δίνεις το οποίο λέει σε τι βασίζεται το slideshow αυτό) μόνος σου. Το link αυτό νομίζω ότι απαντάει στην ερώτηση "ποια scripts χρειάζονται" -- όμως αν κρίνω από την πορεία του thread αυτού, μάλλον αυτό που θέλεις στην πραγματικότητα είναι να σου γράψουμε τι πρέπει να κάνεις copy/paste.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος προσφέρει αφιλοκερδώς βοήθεια, αλλά το να κάνεις όλη τη δουλειά για να κάνει κάποιος άλλος copy/paste δεν είναι ένας από αυτούς.

απο τη μία έχεις δίκιο απο το forum εδώ με έχετε βοηθήσει σε αρκέτα πράγματα αλλα εντάξει τα περισσότερα στο site μόνος μου τα έκανα και πάντα όταν ρόταω για κάτι είναι αφου έχω προσπαθήσει και μόνος μου να βρώ τη λύση το λίγοτερω για μία ώρα και δεν τα καταφέρνω

το ξέρω δεν ασχολήθει και πολύ με web design για αυτό και δεν ξέρω πολλά πράγματα και αυτό το site σαν εργάσια το κάνω για την σχολή τώρα αν κάποια στιγμή θα κάτσω να μάθω περισσότερα δεν ξέρω ποιο πόλυ με τράβαει πάντος να κάτσω να μάθω καλή c++ η java απο ότι web design

και όσων αφόρα το slideshow νόμιζω χρειάζεται αυτο το morphlist θα το δοκιμάσω.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...