bscyb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 σωστά το clear:both; ήθελε τελικά και όντως είναι καλύτερη λύση απο το margin-bottom
defacer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Κοινωνική προσφορά: Παιδιά για τέτοιες καταστάσεις αντί για ατελείωτα listing υπάρχει το JSFiddle.
pouli_00 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Φίλε defacer ποια είναι η χρησιμότητα του http://jsfiddle.net/jcMcf/?
Alan Fall Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Γρήγορη παρατήρηση... -Απειρα και άχρηστα <br /> tags Λύση: marging/padding/paragraphs -Input που κλείνει με ξεχωριστό input end tag(</input>) Λύση:Πρέπει να το κλείσεις ως shorttag(<input bla bla bla />). -Πίνακας ως container κειμένου και φωτογραφίας! (το χειρότερο που παρατήρησα..) Λύση: Χρήση div για το κείμενο και εικόνα floated right. Ετσι θα γλυτώσεις 20 περίπου γραμμές περιττού κώδικα και η σελίδα σου θα γίνει περισσότερο standard-compliant.
defacer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Φίλε defacer ποια είναι η χρησιμότητα του http://jsfiddle.net/jcMcf/? Η χρησιμότητα είναι ότι το παλικάρι που κάνει κάποια τέτοια ερώτηση μπορεί (είτε μόνος του είτε μετά από σχετική προτροπή) να περάσει HTML/CSS/JS online στο JSFiddle και μετά να μας δώσει link αντί να γράφει κατεβατά κώδικα. Νομίζω τα ωφέλη είναι προφανή. Επίσης όταν κάποιος θέλει να προτείνει μια λύση, μπορεί να κάνει update το fiddle με τον ίδιο τρόπο.
dewn735 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Γρήγορη παρατήρηση... -Input που κλείνει Λύση:Απλά δεν το κλείνεις. Στο συγκεκριμένο doctype πρέπει να κλείνει Η χρησιμότητα είναι ότι το παλικάρι που κάνει κάποια τέτοια ερώτηση μπορεί (είτε μόνος του είτε μετά από σχετική προτροπή) να περάσει HTML/CSS/JS online στο JSFiddle και μετά να μας δώσει link αντί να γράφει κατεβατά κώδικα. Νομίζω τα ωφέλη είναι προφανή. Επίσης όταν κάποιος θέλει να προτείνει μια λύση, μπορεί να κάνει update το fiddle με τον ίδιο τρόπο. Ωραίο και χρήσιμο για συγκεκριμένες περιπτώσεις, εδώ άμα αρχίσει ο καθένας και αλλάζει ό,τι θέλει θα χάσουμε τη μπάλα! (Άσε δε που οι επόμενοι που θα διαβάσουν το θέμα δε θα ξέρουν ποιο ήταν το αρχικό πρόβλημα και ποια η λύση)
defacer Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ωραίο και χρήσιμο για συγκεκριμένες περιπτώσεις, εδώ άμα αρχίσει ο καθένας και αλλάζει ό,τι θέλει θα χάσουμε τη μπάλα! (Άσε δε που οι επόμενοι που θα διαβάσουν το θέμα δε θα ξέρουν ποιο ήταν το αρχικό πρόβλημα και ποια η λύση) Φαντάζομαι δε θα εκπλαγείς αν σου πω ότι δεν είσαι ο πρώτος που το σκέφτηκε αυτό. Υπάρχει history για κάθε fiddle. Όταν πατάς save ή update σου αλλάζει το URL σε ..../Χ όπου X το revision που δημιούργησες. Αν κάνεις αλλαγή και δώσεις το νεο link, αυτό σε πηγαίνει στην αλλαγή που εσύ έκανες. Όλα τα υπάρχοντα links εξακολουθούν να δείχνουν στην κατάσταση όπως είχε όταν έγιναν copy/paste.
dewn735 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Φαντάζομαι δε θα εκπλαγείς αν σου πω ότι δεν είσαι ο πρώτος που το σκέφτηκε αυτό. Υπάρχει history για κάθε fiddle. Όταν πατάς save ή update σου αλλάζει το URL σε ..../Χ όπου X το revision που δημιούργησες. Αν κάνεις αλλαγή και δώσεις το νεο link, αυτό σε πηγαίνει στην αλλαγή που εσύ έκανες. Όλα τα υπάρχοντα links εξακολουθούν να δείχνουν στην κατάσταση όπως είχε όταν έγιναν copy/paste. Ενδιαφέρον... Θα το ψάξω λιγάκι και άμα μου 'ρθουν ερωτήσεις ετοιμάσου!
Alan Fall Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Στο συγκεκριμένο doctype πρέπει να κλείνει Μάλλον λάθος διατύπωση δική μου! Ενοούσα ότι το κλείνει έτσι </input> και όχι σαν shortag(<input bla bla />) όπως αρμόζει στο doctype
bscyb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Κοινωνική προσφορά: Παιδιά για τέτοιες καταστάσεις αντί για ατελείωτα listing υπάρχει το JSFiddle. κάλο αυτό δεν το ήξερα απο έδω και πέρα θα το χρησιμοποιώ Γρήγορη παρατήρηση... -Απειρα και άχρηστα <br /> tags Λύση: marging/padding/paragraphs -Input που κλείνει με ξεχωριστό input end tag(</input>) Λύση:Πρέπει να το κλείσεις ως shorttag(<input bla bla bla />). -Πίνακας ως container κειμένου και φωτογραφίας! (το χειρότερο που παρατήρησα..) Λύση: Χρήση div για το κείμενο και εικόνα floated right. Ετσι θα γλυτώσεις 20 περίπου γραμμές περιττού κώδικα και η σελίδα σου θα γίνει περισσότερο standard-compliant. -τα έβγαλα όλα τα <br /> και έβαλα margin,padding -έτσι τα κλείνω τα inputs -αυτο με τα divs το δοκίμασα στην αρχή αλλα για κάποιο λόγο μου έβγαζε την φωτογραφία ποιο κάτω απο το κείμενο για αυτο και τα έβαλα σε πίνακα
Alan Fall Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 -έτσι τα κλείνω τα inputs Ναι το παρατήρησα και εγώ ότι κάποια τα κλείνεις σωστά, απλά βρήκα αυτό: <input type="text" readonly="readonly" name="DateBox" size="10" style="border: none; background:none;"> </input>
bscyb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μία ακομά ερώτηση θέλω να αλλάξω το χρώμα εκεί που λεεί την ημερομηνία και την ώρα αλλά αν βάλω μέσα στο div#time{ color:blue;} δεν αλλάζει τίποτα
dewn735 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μία ακομά ερώτηση θέλω να αλλάξω το χρώμα εκεί που λεεί την ημερομηνία και την ώρα αλλά αν βάλω μέσα στο div#time{ color:blue;} δεν αλλάζει τίποτα Μάλλον θα πρέπει να πειράξεις αυτό το αρχείο: javascripts/time.js
bscyb Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μάλλον θα πρέπει να πειράξεις αυτό το αρχείο: javascripts/time.js Ναί αλλα δεν νομίζω να γίνετε στο javascript να αλλάξω το χρώμα
macabre_sunsets Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ><div id="time"> <form name="clock" > <input type="text" readonly="readonly" name="DateBox" size="10" style="border: none; background: none; color: #0000FF;"> </input> <input type="text" name="face" size=8 value="" style="border: none; background: none;" /> </form>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.