teodgeor Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μολις ανοιγω το utorrent to desktop ψιλοσερνεται, αργουν καποια προγραμματα να ανοιξουν και οι σελιδες στον explorer... Μολις το κλεισω ολα καλα. Τι να κανω;Ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Το λες ο ίδιος κλείσ'το....αν θες βοήθεια πες τουλάχιστον τη Η/Υ έχεις και πόσα αρχεια έχεις στο torrent και ποιο πρόγραμμα torrent έχεις.
teodgeor Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Windows xp service pack 3 home edition intel pentium 4 cpu 3.00ghz 2.99 ghz 1,48gb ram μtorrent 1.8.3 Στο torrent γινεται seed και download 7 με 8 αρχεια περιπου
Dbzakias2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 δοκιμασε να το κανεις απεγκατα σταση και μετα παλι ινσταλλ και πες μας τι γινεται...
teodgeor Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εντελως τυχαια ηθελα να αλλαξω antivirus γιατι ελλειξε η συνδρομη του nod 32 για να βαλω καποιο free. Δοκιμασα χωρις το nod και βλεπω οτι ολα μαζι δουλευουν μια χαρα καμια σχεση απο πριν . Το toorent κατεβαζει οι σελλιδες αλλαζουν μια χαρα και καποια προγραμματακια που αργουσαν πριν οταν ηταν ολα μαζι ανοικτα δουλευουν καλυτερα. Θα το κοιταξω λιγες ωρες και θα σας πω. Απο antivirus τι κανω τωρα , ποιο να βαλω? θα εχω παλι προβληματα μετα λετε?
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 με 1.5γιγα μνημη να ανεβοκατεβαζεις 7-8 αρχεια και να σκαναρει και το αντιβαιρους μαζι πολλα θες μαλλον...
teodgeor Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Βάλε το ελεύθερο της avira πολύ καλό και ελαφρύ. Μια χαρα με το avira πολυ ελαφρυ τρεχω ολα τα ιδια προγραμματα και explorer και torrent που ετρεχα και πριν με το nod και ολα δουλευουν μια χαρα. Ευχαριστω
rafail1994 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Επίσης αν έχεις αυθεντικά windows μπορείς να βάλεις και το security essentials αρκετά ελαφρύ το έχω εδω και αρκετό καιρό και δεν έχω κανένα πρόβλημα
TheELF Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Επίσης αν έχεις αυθεντικά windows μπορείς να βάλεις και το security essentials αρκετά ελαφρύ το έχω εδω και αρκετό καιρό και δεν έχω κανένα πρόβλημα Πολύ καλό ακόμα και αν δεν έχει αυθεντικά windows αλλά δημιουργεί προβλήματα αυθεντικότητας των windows ακόμα και σε απόλυτα νόμιμους χρήστες.
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Πολύ καλό ακόμα και αν δεν έχει αυθεντικά windows αλλά δημιουργεί προβλήματα αυθεντικότητας των windows ακόμα και σε απόλυτα νόμιμους χρήστες. Χμμ και εγώ από τον θειο τα έχω άλλα δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Μήπως λόγο κάποιων update(windows,security essentials) δημιουργεί το πρόβλημα;
TheELF Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ε,κάθε τρις και λίγο με κάθε ενημέρωση ή του ιδίου ή των windows μπορεί να σου πετάξει μήνυμα,και να πρέπει να ξανά κάνεις ενεργοποίηση.Γίνετε αρκετά συχνά ενώ το avira το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει καμιά διαφήμιση,χαλάλι του.
rafail1994 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Πάντως και το avira που είχα για καμιά 2 μήνες μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δεν φταίει το antivirus ούτε η μνήμη. Το firewall του eset έφταιγε. Έπρεπε να δώσεις πρόσβαση στο ut. Το αντιμετώπισα κάποια στιγμή όταν εγκατέστησα ένα firewall και μέχρι να ανοίξω πόρτες και να δώσω πρόσβαση στο ut το σύστημα πήγαινε σε ταχύτητα slow motion. Με το avira δεν στο κάνει γιατί η free έκδοση δεν έχει firewall. Επίσης, κάνε επιτέλους μια ανανέωση στο ut. Η έκδοση 1.8.3 είναι αρχαία (June 2009). Και μην ακούς που λένε ότι οι καινούργιες εκδόσεις είναι πιο βαριές ή έχουν κολλήματα. Αυτά ίσως ισχύουν σε κάποιες beta εκδόσεις αλλά όχι στις final. Έχω την 2.2.1 και είναι μια χαρά.
TheELF Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Και η beta μια χαρά είναι εγώ έχω την «μTorrent 3.0 (build 25327) [32-bit]»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.