Προς το περιεχόμενο

LG X120 και Win7?

driftingcris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...

Εχω ενα LG X120 απο το Cosmote internet on the go.... Εβαλα πανω τα 7(ειχε xp) εδω και 1 χρονο και εχω κατι προβληματακια...

Πρωτα πρωτα δεν λειτουργει το wifi... Δεν το αναγνωριζει.. Εχω χτενισει ολο το Internet για drivers αλλα... Τιποτα...

Κατι εχει γινει με το fn Και to ctrl... Οταν θελω να χρησιμοποιησω hotkeys αν παταω το fn δε λειτουργει, αν πατησω ctrl δουλευουν ολα... Οταν θελω να πατησω ctrl παταω fn και δουλευει σαν ctrl....

Οταν χρησιμοποιο hotkeys δουλευουν ολα εχτος απο τις ρυθμισεις για την φωτινοτητα της οθονης.. Αν παω απο τις ρυθμισεις των windows αλαζει...

Οταν παω να βαλω τα xp χρησιμοποιω ενα εξωτερικο dvd drive και αφεντικα xp home edition sp2.... Αλλα τρωω BSOD λιγο πριν αρχισει η εγγαταστα....

Ειναι λογο λειτουργικου ολο αυτο? Ειχε xp...........

Ευχαριστωωωωωω

Δημοσ.

Τα win 7 δεν είναι συμβατά με το μοντέλο σου. Συνεπώς σαν λύση προτείνω να ξαναβάλεις τα win XP . Στην εκκίνηση (boot) πατάς διαρκώς το F11 οπότε ξεκινάει το LG recovery . Επιλέγεις recovery option , μετά επιλέγεις factory image , μετά κλικάρεις restore. Με τη διαδικασία αυτή επαναφέρεις το μηχάνημά σου ακριβώς όπως ήταν την μέρα που το αγόρασες. Συνεπώς πρίν κάνεις όλα αυτά κάνε back up όλα τα απαραίτητα δεδομένα σου γιατί με τη διαδικασία αυτή θα χαθούν.

Μπορείς να βάλεις και Linux στο μηχάνημά σου. Προτείνω Fedora ή Ubuntu

Δημοσ.

pc_expert , κάτσε να δούμε μήπως λυθεί το προβλημά του χωρίς να βάλει τα xp , μην προτρέχεις !! :X

Δημοσ.

Στην διαχείρηση συσκευών υπάρχει κανένα κίτρινο ερωτηματικό ; :rolleyes:

Οχι.. τιποτα..

Τα win 7 δεν είναι συμβατά με το μοντέλο σου. Συνεπώς σαν λύση προτείνω να ξαναβάλεις τα win XP . Στην εκκίνηση (boot) πατάς διαρκώς το F11 οπότε ξεκινάει το LG recovery . Επιλέγεις recovery option , μετά επιλέγεις factory image , μετά κλικάρεις restore. Με τη διαδικασία αυτή επαναφέρεις το μηχάνημά σου ακριβώς όπως ήταν την μέρα που το αγόρασες. Συνεπώς πρίν κάνεις όλα αυτά κάνε back up όλα τα απαραίτητα δεδομένα σου γιατί με τη διαδικασία αυτή θα χαθούν.

Μπορείς να βάλεις και Linux στο μηχάνημά σου. Προτείνω Fedora ή Ubuntu

Το ειχα δοκιμασει.. Πατουσ;α f11 αλλα δεν γινετε τιποτα.. Δεν ανοιγει κανενα μενου.... Linux ελεγε και εγω να βαλω αλλα το Netbook το χρησιμοποιει ο μπαμπας μου για να μπενει Internet και α'ι' πες του δεν θα εχεις windows αλλα κατι αλλο...

pc_expert , κάτσε να δούμε μήπως λυθεί το προβλημά του χωρίς να βάλει τα xp , μην προτρέχεις !! :X

Δεν με πειραζει.. Αρκει ομως να τα βαλω... Με πεταει BSOD στην εγγαταστα...

Δημοσ.

Έχεις σβήσει το recovery partition μάλλον όταν έβαζες τα win 7. Οπότε πρέπει να αλλάξεις στο BIOS τις ρυθμίσεις . Λοιπόν στο boot μπές μέσα στο bios και επέλεξε default BIOS Settings. Κάνε επανεκκίνηση ξαναμπές στο BIOS επέλεξε 1η συσκευή το εξωτερικό drive όπου έχεις τοποθετήσει το windows XP CD. Λογικά θα τρέξει κανονικά η εγκατάσταση...

Κοιτα να κατεβάσεις τους drivers για το μηχάνημά σου πρώτα!! Θα τους χρειαστείς μετά την εγκατάσταση των windows xp. Λογικά θα τουε βρείς στο site της LG.

http://www.lg.com/gr/support/product/support-product.jsp

Δημοσ.

Έχεις σβήσει το recovery partition μάλλον όταν έβαζες τα win 7. Οπότε πρέπει να αλλάξεις στο BIOS τις ρυθμίσεις . Λοιπόν στο boot μπές μέσα στο bios και επέλεξε default BIOS Settings. Κάνε επανεκκίνηση ξαναμπές στο BIOS επέλεξε 1η συσκευή το εξωτερικό drive όπου έχεις τοποθετήσει το windows XP CD. Λογικά θα τρέξει κανονικά η εγκατάσταση...

Κοιτα να κατεβάσεις τους drivers για το μηχάνημά σου πρώτα!! Θα τους χρειαστείς μετά την εγκατάσταση των windows xp. Λογικά θα τουε βρείς στο site της LG.

http://www.lg.com/gr...ort-product.jsp

Βρε ξερω να κανω format... Αλλα μολις ξεκιναει η εγγατασταση μου πεταει μπλε οθονη

Δημοσ.

Δες στο bios αν έχεις ρύθμισή τον controller σε AHCI, αν ναι βάλτον σε IDE ή compatibility mode.

Εχει κατι για AHCI mode... Κανω disabled και μετα δεν μπουταρουν τα 7... Οταν πατω f11 μου λεει please remove cd drives and press any key to restart... Δεν δοκιμασα να κανω τιποτα.. Μαλον γιατι ειχα πανω το στικακι τις κοσμοτε και το ανγνωριζει σαν cd.... Θα δοκιμασω πιο μετα....

Δημοσ.

Ποιο ακριβώς Χ120 έχεις??? διότι απότι βλέπω στο site της lg εχει win7 drivers για όλα τα Χ120!!

Δημοσ.

Μισο να δω στο cpu-z και speccy........

Μα καλα πως θυμομουν οτι cpu-z ή speccy ειχα δει το μοντελο? Τεσπα.. Ειχα κατεβασει και εγω τα drivers απο την σελιδα αλλα τα μισα δουλευαν...

Το μοντελο ειναι LG X120 LC7LCHS....... Παω να δοκιμασω lg smart recovery και θα σας ενημερωσω....

Αρχιζω να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο......

Δεν μπενει στο lg smart recovery.... Κανω default στο bios και παλι δεν μπενει.. Μπενω στα παραθυρα και δουλευουν σωστα τα fn και ctrl και δουλευει το wifi... Δεν ειχα πειραξει τιποτα στο Bios!!!!!!!! Τεσπα.. Ευχαριστω παιδια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...