livewire Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 μακαρι να επαιζε η επιλογη δικυκλου αλλα ο θειος μου ειχε ενα αερκετα σοβαρο ατυχημα χωρις να φταιει και απο τοτε οι δικοι μου, μου εχουν σβισει καθε ελπιδα για μηχανη... Απαραίτητη η μηχανή για το κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά αφού θέλεις να κάνεις και ταξίδια εκτός πόλης θα σε περιορίσει απίστευτα. Η γνώμη μου είναι να κοιτάξεις για ένα μικρό αυτοκίνητο με κάποιους χώρους για λίγα συμπράγκαλα, για να μπορείς να πας και ένα κοντινό ταξίδι βρε αδερφέ6(Χαλκιδική λέμε), αλλά για τις καθημερινές σου μετακινήσεις η καλύτερη λύση στην περίπτωσή σου είναι το ποδήλατο Όλο και περισσότερος κόσμος της πόλης στρέφεται στο ποδήλατο και άσε τους γιάπηδες και τις θείτσες από το Πανόραμα να χαροπαλεύουν με τα τζιπ στο μποτιλιάρισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Επετρεψε μου σαν γονιος να εχω ιδια αποψη. Κι εγω του γιου πηρα ενα μικρο μεταχειρισμενο αλλα μηχανη δεν θα του επερνα ποτε. Μπορει τωρα να επαναστατεις αλλα καποτε θα μας καταλαβεις και εμας τους γονιους. Και ποιος σου λεει ρε Γιαννη οτι ο γιος σου δεν ανεβαινει σε μηχανακια αλλων απο τα 16 του, οπου δεν φοραει κρανος (ποιος κουβαλαει 2 κρανη?) κινδυνευει παραπανω (ο πισω πεταγεται χειροτερα σε ατυχημα) και βασιζεται στο ποσο εχει μυαλο ο οδηγος? Αυτες οι λογικες εχουν ενα ισχυρο αντιλογο και εμενα με βρισκουν αντιθετο, αλωστε ενας 18-20 χρονος κινδυνευει οτι και αν οδηγαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Και ποιος σου λεει ρε Γιαννη οτι ο γιος σου δεν ανεβαινει σε μηχανακια αλλων απο τα 16 του, οπου δεν φοραει κρανος (ποιος κουβαλαει 2 κρανη?) κινδυνευει παραπανω (ο πισω πεταγεται χειροτερα σε ατυχημα) και βασιζεται στο ποσο εχει μυαλο ο οδηγος? Αυτες οι λογικες εχουν ενα ισχυρο αντιλογο και εμενα με βρισκουν αντιθετο, αλωστε ενας 18-20 χρονος κινδυνευει οτι και αν οδηγαει. Κανεις φυσικα δεν μου το λεει...Ακομα και ετσι να ειναι αλλο να γινεται περιστασιακα και αλλο σε καθημερινη βαση. Συμφωνω απολυτα στο τελευταιο για τους 18χρονους.Απλα δεν ειναι ο ιδιος κινδυνος χωρις αυτο να τα λεει ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 ωραιο το φορεστερ αλλα μεχρι το μοντελο 2005.απο κει και μετα εγινε αμερικανια εμφανισιακα σα caddilac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Almopos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 μου αρεσει πολυ το ποδηλατο και γενικα οτιεχει να κανει με αθληισμο, αλλα ειναι λιγο δυσκολο για τον χειμωνα... (το ιδιο ισχυει και στις μηχανες...)οσο για τον βαθμο επικυνδινοτητας σιγουρα οι 4 ροδες ειναι πιο ασφαλεις απο τις 2, αλλα ολα εξαρτωνται οπως ειπατε και εσεις απο τον οδηγο... την τρελα μας εμεις οι πιο νεοι θα την κανουμε οπως και νανε αλλα δεν πρεπει να γινεται συνεχεια... αντε μια στο τοσο για να εκκριγνεται αι λιγο αδρεναλινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.