Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με format

8anos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεμ ξερω :/

Ωραία βάλε το σε ένα άλλο Pc και δες αν θα μπουτάρει. Πριν μου είπες ότι με αυτό έκανες εγκατάσταση αλλού...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι να σου πω μπας και φτεει αυτο οταν ανοιγω το pc μου βγαζει να επιλεξω που θα μπω εχω ενα προηγουμενη εκδοση ενα αλο windows 7 ,windows 7 loader xe ,και να κανω εγκατασταση μια μη ολοκληρομενη εγκατασαση των xp (γιαυτο εβαλα τοτε τα 7)και τo dvd εκανα την αλη φορα setup οχι boot :(

Δημοσ.

Με έχεις μπερδέψει. Εχεις dual boot μηχάνημα; Μπαίνει και στα 2 λειτουργικά δηλαδή;

Εσύ θες να τα εξαφανίσεις όλα;

Δημοσ.

ναι αυτο θελω να τα βγαλω ολα αυτα γιαυτο ηθελα να κανω φορματ

το μηχανημα δεν ειναι να μπενει και στα δυο αλλα ετσι δημιουργηθικε εγο θελω να βγαλω ολα αυτα που λεει μολις αξνοιγω το πς και να μπενι αυτοματα στα 7

Δημοσ.

Τα έχεις σε ένα δίσκο όλα; Εχεις κάνει partitions; Τα έχεις σε δύο δίσκους; Βοήθα λίγο

Δημοσ.

ενας δισκος ειναι ολα και ναι τα εχω ολα σε ενα δισκο και θελω να εχω απλα τα 7 τιποτα αλλο τι ειναι το partitions (συγνωμι αλλα δεν ξερω πολα πανω στο θεμα)

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ τι θα έκανα.... Επειδή μπερδεύομαι και πάω...

Αφού δεν θες να κρατήσεις τίποτα και θες να τα σβήσεις ΟΛΑ. Κατέβασε το ubuntu γράψε το iso Που θα κατεβάσεις σε ένα cd... Μπούταρε από αυτό όπως είπαμε και όταν μπεις και σε ρωτήσει try ή Install πάτα try. Μετά θα ανοίξεις το gparted και θα κάνεις φορμάτ σε ntfs τον δίσκο όλο. Δεν ξέρω τι έχεις κάνει και πως, πάντως έτσι θα έχεις ένα κενό δίσκο και ΑΝ έχεις και ένα bootable dvd, θα κάνεις εγκατάσταση χωρίς πρόβλημα...

Δημοσ.

οκ το κατευαζω δεν πεζει δηλαδη να φτεει κατι αλλο στο πς γιατι εχω ανησηχυσει λιγο :s

α αμα το καψω σε dvd πηραζει?

Δημοσ.

βαζω το dvd το bootari κανονικα αλλα μετα απο λιγο κανει restart μονο του :( τι κανω?

Δημοσ.

εκει ποθ βαζω τη γλοσσα θελω η και παρακατω ετσι ξεμπαρκα κανει επανεκινιση

Δημοσ.

κοιτα εκηνει τη στιγμη πρεπει να εχω 60-70 βαθμους αλλα πεζει ρολω αν ναι τι πρπει να κανω να παω για αλλο σκληρο?

να κανω μια εκαθαριση δισκου απο τα windows?

να κανω μια εκαθαριση δισκου απο τα windows?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...