Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με format

8anos94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά έχω τα win7 και θέλω να βγάλω ότι έχει και δεν έχει μέσα το pc και να το "ξαναρχοσο" από την αρχή όμως όταν παο να κάνω την εγκατάσταση τον win7 μου κάνει επανεκκίνηση συνεχεια όμως έχω ένα πρόβλημα γιατί έχω τα 7 σπασμένα :S και έμπαινα από ένα πρόγρμμα loader η κάπως ετσι επίσης έλεγε και κάτι ότι τα χρ δεν είχαν εγκαταστηθεί σωστά και μου είχε μιαίνει (τότε έβαλα τα 7 είχα τα vista ) τι μπορώ να κάνω για να αδειάσω τελείως το pc και να βάλω μετά τα 7 από την αρχή

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδιά έχω τα win7 και θέλω να βγάλω ότι έχει και δεν έχει μέσα το pc και να το "ξαναρχοσο" από την αρχή όμως όταν παο να κάνω την εγκατάσταση τον win7 μου κάνει επανεκκίνηση συνεχεια όμως έχω ένα πρόβλημα γιατί έχω τα 7 σπασμένα :S και έμπαινα από ένα πρόγρμμα loader η κάπως ετσι επίσης έλεγε και κάτι ότι τα χρ δεν είχαν εγκαταστηθεί σωστά και μου είχε μιαίνει (τότε έβαλα τα 7 είχα τα vista ) τι μπορώ να κάνω για να αδειάσω τελείως το pc και να βάλω μετά τα 7 από την αρχή

Γράψε το καλύτερα γιατί σε έχασα εντελώς...

Δημοσ.

απλά θέλω να "αδεισο" το pc ΤΕΛΕΊΩΣ και να βάλω τα 7 πάλι οποτε παο να κάνω format εκεί που κάνει επανεκκίνηση μετά τέλος πάλι στα παλιά 7

Δημοσ.

απλά θέλω να "αδεισο" το pc ΤΕΛΕΊΩΣ και να βάλω τα 7 πάλι οποτε παο να κάνω format εκεί που κάνει επανεκκίνηση μετά τέλος πάλι στα παλιά 7

Βάζεις το dvd Με τα 7άρια μέσα... Μπουτάρεις από αυτό, κάνεις ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση και ξαναμπαίνεις και βλέπεις τα παλιά;

Δημοσ.

Κλείσε το Pc Μπες στο Bios, όρισε first boot device το dvd και μπούταρε από αυτό να κάνεις ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση...

Εννοείται ότι αρχεία χρειάζεσαι τα κρατάς σε ΑΛΛΟ δίσκο από αυτόν που θα βάλεις το λειτουργικό...

Δημοσ.

δεν νομίζω να αλλάξει κάτι αλλα θα το δοκιμάσω πάντως πιστεύω ότι άμα δεν γίνει και αυτή τι φορα τίποτα φταίει το dvd gt όπως είπα είναι σπασμένα 7

Δημοσ.

το έκανα αλλα δεν μου βγάζει να "βοοταρο" δηλαδή να πατήσω

κάποιο κουμπί

a και άμα το αφήσω για λίγο κάνει restart έτσι μονο του

Δημοσ.

8ano μπήκες στο Bios?

Το dvd Με τα Windows Μπορείς να μου πεις τι αρχείο είχε και πως το έγραψες;

Δημοσ.

κάνει επανεκκίνηση μονο όταν είναι panto με αυτό είχα βάλει τα 7 την ali φορα το dvd έχει μέσα 5 φακελους ενα autotun ,bootmgr και ενα setup

Δημοσ.

κάνει επανεκκίνηση μονο όταν είναι panto με αυτό είχα βάλει τα 7 την ali φορα το dvd έχει μέσα 5 φακελους ενα autotun ,bootmgr και ενα setup

Στο Bios μπήκες ξαναρωτάω;

Τι είναι το Panto? :whistle:

Δημοσ.

Τα έκανες κανονικά όλα και δεν μπουτάρει; Δεν σου λέει Press any key to boot from cd?

Σίγουρα ειναι bootable το dvd που βάζεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...