Drop_Dead Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Θελω τις νεες φωνητικες εντολες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εγω το 5αρι περιμενω, τι θα γινει ποτε θ ανακοινωθει;; Θα παρω κανα android τωρα και σ ενα μηνα θα κλαιω τα λεφτα;; Η θα ρθει ο Σεπτεμβρης κ δε θα ξερουμε τιποτα; Πφφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εγω το 5αρι περιμενω, τι θα γινει ποτε θ ανακοινωθει;; Θα παρω κανα android τωρα και σ ενα μηνα θα κλαιω τα λεφτα;; Η θα ρθει ο Σεπτεμβρης κ δε θα ξερουμε τιποτα; Πφφφφ Καλο Οκτώμβρη - Νοεμβρη το κώβω εγω. Μην σας πω και Δεκέμβρη. Σκευτεέιται πως δεν μπορεί να κυκλοφορήσει μαζί Lion και iPhone 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 H Apple το χει βαλει στο νου να μου σπασει τα νευρα...ειμαι ετοιμος να παω να παρω το iPhone 4 και μου λεει αλλα!!!! Τουλαχιστον αυτο το update θα δουλευει με iPhone 4? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εγώ το κόβω περισσότερο για καινούργιο iPod touch με A5 πλήρως συγχρονισμένο με το iCloud και για αργότερα το iphone 4S με αντίστοιχα χαρακτηριστικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eversor Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εγω το 5αρι περιμενω, τι θα γινει ποτε θ ανακοινωθει;; Θα παρω κανα android τωρα και σ ενα μηνα θα κλαιω τα λεφτα;; Η θα ρθει ο Σεπτεμβρης κ δε θα ξερουμε τιποτα; Πφφφφ Υπάρχει και η λύση ενός οικονομικού android κινητού μέχρι την έλευση του iPhone 5, ή να παραμείνεις με το υπάρχων κινητό μέχρι τον Νοέμβριο. Καμία εταιρεία σχεδόν δεν κυκλοφορεί τα προϊόντα της, τις ημερομηνίες που ανακοινώνει αρχικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikar6 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 H Apple το χει βαλει στο νου να μου σπασει τα νευρα...ειμαι ετοιμος να παω να παρω το iPhone 4 και μου λεει αλλα!!!! Τουλαχιστον αυτο το update θα δουλευει με iPhone 4? Είναι δεδομένο ότι το iphone 4 και τουλάχιστον το ipad 2 (δεν είναι σίγουρο για το ipad πρώτης γενιάς) θα αναβαθμιστούν στο καινούριο λειτουργικό. Τώρα σε σχέση με την αγορά, εσύ αποφασίζεις. Το καινούριο iphone θα γίνει διαθέσιμο Ελλάδα κατά τα Χριστούγεννα όπως το βλέπω (με βάση την τρελή ζήτηση που θα πέσει και τα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζει η Apple στις μονάδες παραγωγής στην Κίνα). Επιπλέον η τιμή θα είναι φαντάζομαι τσιμπημένη ενώ τότε η τιμή του 4αριού θα πέσει σημαντικά. Αν μπορείς να περιμένεις σαφώς και σε συμφέρει, οπότε θα μπορείς να αποφασίσεις αν θα τα σκάσεις για το καινούριο ή θα κάνεις οικονομία παίρνοντας το παλιό. Σε διαφορετική περίπτωση προχωράς άμεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FedonasP Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Τι να τα κανεις τα smartphone όταν δεν υπάρχει υποδομή? (αν δεν είσαι καλοβολεμένος τουλάχιστον και σε νοιάζουν τα λεφτά) Να παίζεις μέρα νύχτα παιχνιδάκια? (φυσικα ΟΧΙ online) Ποιος ο λόγος ύπαρξης αν για να χρησιμοποιήσεις τις δυνατότητες τους πρέπει να χρεώνεσαι ένα σορό η να ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙΣ τα θέλω σου? Πχ να μιλάς λίγο.. η να σερφάρεις λιγότερο.. να περιμένεις να δεις εκείνο το βιντεάκι σπίτι και όχι στο κινητό... Αν δεν βγάλουν οι εταιρίες τηλεφωνίας ένα σοβαρό πακέτο που να συνδυάζει χρόνο ομιλίας προς ΟΛΟΥΣ και internet σε λογική τιμή τότε δεν έχει νόημα το smartphone πέρα από την επίδειξη... εγώ ας πούμε με το κινητό μου (επί εποχής f2g που σου έδινε >>1GB<< τον μηνα δωρεαν... μου έφτανε αλλα βεβαια σφίγγοντας το ζωνάρι... αν έκανα ότι ήθελα μέσα στον μηνα τελειωνε.. και μαζί με αυτό και η κάρτα μου σε δευτερόλεπτα (γιατί δεν σου έλεγε ποτε τελειώνουν τα δωρεάν MB σε χρέωνε στην κάρτα... οποτε μια επίσκεψη στο insomnia ή το GPS μπορεί να φάει και όλη την κάρτα (πχ με 20€) κυριολεκτικά σε ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ και να αφησει και ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ!!! ) ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ internet και τουλάχιστον 450 με 900 λεπτά ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ + ΣΤΑΘΕΡΑ + 500 και βάλε SMS... και όλα αυτά με το ΠΟΛΥ 50 euro (πιο λογική τιμή τα 35-45) τον μηνα.. Τότε ναι αξίζει να πάρεις smartphone και να χρησιμοποιείς στο full τις δυνατότητες του! σε κάθε άλλη περίπτωση συγχωρέστε με αλλα κανατε καγκουριά... δώσατε 800 euro για ένα κινητό με τεχνολογίες δικτύωσης, conferance, οργάνωσης κλήσεων και 1002 αλλα για να μιλάτε 3 δευτερόλεπτα ανά κλίση να αποφευγετε κλησεις προς αλλα δικτυα... και να περιμένετε να φτάσετε σπίτι να συνδεθειτε στο wifi για να κάνετε κατι online... είναι σαν να αγοράζεις πχ ένα πανάκριβο jeep/BMW/Mercedes κτλ SUV και να το χρησιμοποιείς μια φορα την εβδομάδα (λόγο κόστους καυσιμων) και αυτό για να πας απλά μέχρι το νυχτερινό κέντρο κοντά στο σπίτι σου για effe... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 αν το iphone 3GS δεν παρει το iOS 5 θα εχει την μικροτερη υποστηριξη απο ολα τα μοντελα. λιγοτερο απο 2 χρονια updates . καλα για το Ipad αν ισχυσει θα ειναι uber fail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 αν το iphone 3GS δεν παρει το iOS 5 θα εχει την μικροτερη υποστηριξη απο ολα τα μοντελα. λιγοτερο απο 2 χρονια updates . καλα για το Ipad αν ισχυσει θα ειναι uber fail Εγώ 2 χρόνια τα βγάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εγώ 2 χρόνια τα βγάζω. iOS 4.3.3 May 4, 2011 iphone 3gs June 19 και στις αλλες χωρες οπως ελλαδα αυγουστο 2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnToGo Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Πάντως εμένα δε μου φαίνεται δύσκολο, να κυκλοφορήσει το iPhone Σεπτέμβρη, αφού πιστεύω ότι φέτος η apple θα βγάλει τα iPod αργοτερα, ίσως και στις 23/10, γιατί τότε συμπληρώνονται δέκα χρόνια απο την κυκλοφορία του πρώτου ipod. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Να επικεντρωθούμε παρακαλώ στο θέμα της ανακοίνωσης; Ευχαριστώ. δεν μπορώ... το ότι μας έδωσε κάτι η apple πριν το event δεν με αφήνει να συγκεντρωθώ στο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ελπίζω να έχει μεγάλες αλλαγές η νέα έκδοση. Περιμένω καλύτερο σύστημα ειδοποιησεων ποιο πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 το Lion απλά θα παρουσιαστεί στην τελική του μορφή ή θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα; σε τι τιμή περίπου να το περιμένουμε; δηλ. πόσο περίπου κοστολογεί τα λειτουργικά macOS η apple; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις