Προς το περιεχόμενο

υποτιτλοι (srt) και βιντεο (avi ή mp4) σε νεο αρχειο (οχι dvd)

costasbr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το προτιμωμενο format του youtube σημερα ειναι το mp4. Οποτε καλυτερα να του το ταϊσεις σε mp4.

Τί κερδίζεις αν του το ταΐσεις σε ΜP4; Παρακάμπτεται το reencoding; Δε νομίζω.

Δημοσ.

DKNI ο ποιο εύκολος γρήγορος τρόπος αν έχεις έτοιμο το avi είναι με το AVIAddXSubs ΠΡΟΣΟΧΉ το αρχείο που θα βγει θα είναι DivX και θα μπορείς να δεις του υπότιτλους μόνο αν η «φέτα» ή το player στον Η/Υ υποστηρίζουν DivX π.χ. το VLC υποστηρίζει το media player classic όχι(τουλάχιστον όχι από «μάνα» ).

Μετά πάμε σε λύση recode όπου αν το κάνεις σε DivX/Xvid(π.χ. με το format factory) είναι πολύ ποιο γρήγορο από το x264 του ripbot.

Εχω ενα avi αρχειακι που αποτι ειδα απο το properties το βιντεο ειναι XviD - δεν λεει εκδοση - και ο ηχος Lame mp3(για φαπες)

Το ειδα και εγω, απο ποιοτητα, τι να σου πω, μουρλια

Τεσπα, το θεμα μας ποιο ειναι->Το βιντεο ειναι ψιλοδιαφημιστικο, 25 λεπτα, θα ανεβει σε σαιτ εταιρειας, με ποιοτητα "μουρλια" τι να σας πω, capture απο ΕΤ1. Οπως καταλαβαινετε, δεν ενδιαφερει η ποιοτητα της εικονας. Εγω πρεπει να κανω τους υποτιτλους from scratch, αυτη ειναι η κυρια δουλεια μου. Οποτε αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ενσωματωσω οσο πιο ΑΠΛΑ γινεται το srt που θα προκυψει στο βιντεο. Στην ουσια με νοιαζει αυτο το ρημαδοavi να παρει το srt που θα δημιουργησω.

Στα υπολοιπα σας εχασα, εχω μεινει πολυ πισω στο video processing

Δημοσ.

Λοιπον, κοιταξα λιγο το AVIAddXSubs

Πολυ καλο, ευχρηστο, με ενα μεγαλο μειον...

Δεν κανει re-coding που σημαινει οτι δεν καιει τους υποτιτλους στο video.

Εγω θελω να καταληξω με ενα αρχειο avi με καμμενους subs. Ο λογος ειναι οτι θα ανεβει σε σαιτ στο ιντερνετ και δεν ξερω αν το site δεχεται .divx αρχειο και αν θα παιζουν

Οσο για το RipBot...parsifal δεν αμφιβαλλω οτι ειναι σουπερ εργαλειο αλλα ρε φιλε με εσκισες. 254 πρεπει να δειχνει τις ρυθμισεις που χρειαζεται. Κανει μπολικα πραγματα αλλα δεν μπορεσα να βρω πως θα καψω ευκολα srt πανω σε avi

Δημοσ.

Λοιπον, κοιταξα λιγο το AVIAddXSubs

Πολυ καλο, ευχρηστο, με ενα μεγαλο μειον...

Δεν κανει re-coding που σημαινει οτι δεν καιει τους υποτιτλους στο video.

Νομίζω επισημάνθηκε πιο πάνω ότι η συγκεκριμένη λύση δεν οδηγεί σε μόνιμους/burnt-in υποτίτλους.

Οσο για το RipBot...parsifal δεν αμφιβαλλω οτι ειναι σουπερ εργαλειο αλλα ρε φιλε με εσκισες. 254 πρεπει να δειχνει τις ρυθμισεις που χρειαζεται. Κανει μπολικα πραγματα αλλα δεν μπορεσα να βρω πως θα καψω ευκολα srt πανω σε avi

Ναι, είναι λίγο μπέρδεμα. Στην οθόνη ρύθμισης του εκάστοτε job, έχει ένα κουμπάκι με τίτλο "Selectable subtitles". Από εκεί επιλέγεις το εξωτερικό αρχείο υποτίτλων που θα χρησιμοποιηθεί. Αν σταματήσεις εδώ, το αποτέλεσμα θα είναι, όπως λέει και το κουμπάκι, "selectable subtitles". Δηλαδή, επιλέξιμοι και όχι καμμένοι επάνω στην εικόνα που θέλεις εσύ. Πρέπει επιπλέον να κάνεις κλικ στο κουμπάκι "Properties" και στο drop-down με τίτλο "Permanent subtitles" να επιλέξεις το "Build in picture".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...