Προς το περιεχόμενο

ανώνυμα sms;

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει κάποιο software ή κάποια σελίδα που να στέλνει ανώνυμα sms?ή που να γράφω έναν αριθμό αποστολέα,και στην πραγματικότητα να το στέλνω μέσω pc..?

Δημοσ.

Η Forthnet στο Double play δίνει τη δυνατότητα αποστολής 50 WebSMS ανά μήνα χωρίς να εμφανίζεται ο αποστολέας.

Πιθανόν και άλλοι πάροχοι να προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα.

Αν θυμάμαι καλά τη δίνει και η Otenet.

Δημοσ.

Δες εδώ μπας και δουλευει

http://www.sendanonymoussms.com/

Μου άρεσε το παρακάτω statement

Your IP Address is XX.XX.XX.XX so don't do anything illegal. If you send death threats, abuse, slander or anything illegal we WILL publish your IP address and block you from this site.
:devil:

Όσον αφορά τα WebSMS της OTE και των υπολοίπων, πρέπει να είσαι συνδρομητής στον ανάλογο πάροχο και (αν θυμάμαι καλά) εμφανίζει το email σου σαν αποστολέα, οπότε σε τσιμπάνε στο άψε σβήσε αν κάνεις κάτι παράνομο ή παρενοχλείς κάποιον.

Δημοσ.

Όσον αφορά τα WebSMS της OTE και των υπολοίπων, πρέπει να είσαι συνδρομητής στον ανάλογο πάροχο και (αν θυμάμαι καλά) εμφανίζει το email σου σαν αποστολέα, οπότε σε τσιμπάνε στο άψε σβήσε αν κάνεις κάτι παράνομο ή παρενοχλείς κάποιον.

Η δυνατότητα να σε βρουν υπάρχει πάντοτε, όσο για τον ΟΤΕ δε γνωρίζω αν επισυνάπτει το email σου, η Forthnet σίγουρα δεν το κάνει. Φυσικά πρέπει να είσαι συνδρομητής για να στείλεις WebSMS.

Δημοσ.

Aπό το web2sms έχω στείλει ένα στο κινητό μου και δεν έδειχνε κάποιο στοιχείο, εκτός από το username που απαρτίζεται από τα πρώτα γράμματα σε όνομα και επώνυμο.

Κάτι σαν gpap51 (γιώργος παπανδρέου π.χ)

Δημοσ.

ρε παιδιά μια πλάκα θέλω να κάνω και να τρομάξω ένα φιλαράκι γιατί πολλές μ@λ..κιες κάνει τελευταία αυτό είναι όλο..δεν υπάρχει κάποιος εύκολος και γρήγορος τρόπος που να μπορώ να γράψω ΕΓΩ αριθμό αποστολέα;;

Δημοσ.

Παρε μια καρτα της cosmote απο ενα περιπτερο, ενεργοποιησε τη, ανοιξε ενα λογαριασμο με το νουμερο της στο mail.mycosmos.gr και στειλε απο εκει οτι sms θες.

Δημοσ.

Παρε μια καρτα της cosmote απο ενα περιπτερο, ενεργοποιησε τη, ανοιξε ενα λογαριασμο με το νουμερο της στο mail.mycosmos.gr και στειλε απο εκει οτι sms θες.

Δεν πουλάνε πια τα περίπτερα νέους αριθμούς για καρτοκινητά, εννοείς προφανώς να πάρει νέο αριθμό καρτοκινητού της Cosmote από κατάστημά της, οπότε και πάλι θα του κρατήσουν τα στοιχεία ταυτότητας. Απλά ο παραλήπτης SMS θα πρέπει να αναζητήσει τον αποστολέα του από τον κατάλογο συνδρομητών Cosmote.

• Moderators
Δημοσ.

Η δυνατότητα να σε βρουν υπάρχει πάντοτε, όσο για τον ΟΤΕ δε γνωρίζω αν επισυνάπτει το email σου

Yeap,μεσα στο sms περιλαμβανεται το mail-χρηστης το οποιο το εστειλε (..μπαγιατικο το quote μου, απλα ειδα πως δεν αναφερθηκε καπου στο thread)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...