tempo Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 μετά απο αρκετά χρόνια αποφάσισα να αλλάξω εντελώς το περιεχόμενο του 24net.gr (μας έφαγε ο ανταγωνισμός και μεγάλες αλυσίδες ιστοστελίδων) και να προσπαθήσω να υλοποιήσω μια ιδέα που είχα και παλιότερα.... έτσι, θα ήθελα να σας παρουσιάσω το νέο http://www.24net.gr και φυσικά να διαβάσω τα σχόλια σας για αυτό (θετικά ή αρνητικά) το site περιέχει δημοσκοπήσεις και αξιολογήσεις με θέματα & προϊόντα απο την επικαιρότητα και τις δραστηριότητες μας. Τι μπορείτε να κάνετε στο site; 1) μπορείτε να ψηφίσετε σε όποια ή και σε όλες τις δημοσκοπήσεις διαμορφώνοντας με την ψήφο σας το αποτέλεσμα. Η διαδικασία της ψηφοφορίας είναι απλούστατη και ανώνυμη.Μπορείτε να αφήσετε κάποιο σχόλιο για τον λόγο που σας οδήγησε να επιλέξετε τι θα ψηφίσετε. Με τον τρόπο αυτό η ψηφοφορία είναι χρήσιμη (για παράδειγμα εάν υπάρχει μια ψηφοφορία σύγκρισης ανάμεσα σε 2 προϊόντα - playstation3 και xbox360 - κάποιος χρήστης που θα την δει και θα διαβάσει τα σχόλια θα μπορέσει να βγάλει συμπεράσματα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε παιχνιδομηχανής). 2) Υπάρχει η δυνατότητα της αξιολόγησης προϊόντων απο τους ίδιους τους επισκέπτες. πχ υπάρχει η αξιολόγηση του παιχνιδιού fifa10. Ο κάθε χρήστης μπορεί εύκολα και απλά να βαθμολογήσει το παιχνίδι και μάλιστα την κάθε κατηγορία που αφορά το παιχνίδι (γραφικά, ήχος, gameplay κα) ξεχωριστά. Έτσι (και με την ελπίδα ότι οι χρήστες θα καταθέτουν την γνώμη τους και την βαθμολογία τους) θα μπορεί να δημιουργηθεί μια αξιολόγηση για το παιχνίδι που θα στηρίζετε στην ψήφο του απλού χρήστη και επομένως θα είναι έγκυρη. Καλό είναι (όχι απαραίτητο) ο κάθε χρήστης να τοποθετεί και σχόλια σχετικά με τις αξιολογήσεις του (πχ ότι του άρεσε ιδιαίτερα ο ήχος κλπ). 3) μπορείτε μέσω μια απλής φόρμας και ανώνυμα να μας στείλετε την δική σας ψηφοφορία που θέλετε να δημοσιευθεί (εδώ θέλω την βοήθεια σας κυρίως σε ψηφοφορίες απο τον καλιτεχνικό χώρο που δεν τα πάω πολύ καλα!) ο κάθε επισκέπτης έχει το δικαίωμα να ψηφίσει σε κάθε δημοσκόπηση 1 φορά. πιστεύω ότι η ιδέα ενός site με δημοσκοπήσεις & αξιολογήσεις είναι καλή διότι δίνει στους χρήστες-επισκέπτες το δικαίωμα έκφρασης ενώ παράλληλα μέσω των σχολίων μπορούν να καταγράψουν ή να αντλήσουν χρήσιμα συμπεράσματα. Περιμένω γνώμες και σχόλια λοιπόν..... για την εμφάνιση για το περιεχόμενο αν θέλετε να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι αν έχετε κάποιο πρόβλημα (πχ κάτι δεν εμφανίζεται καλά ή δεν λειτουργεί και οτιδήποτε άλλο κρίνετε εσείς. ευχαριστώ πολύ
killer76 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Εμένα φίλε μου άρεσε η ιστοσελίδα σου πολύ και μάλιστα ψιλοκόλλησα απο την μια ψηφοφορια στην αλλη. Πιστευω οτι πρέπει να βάλεις και άλλες ομως ψηφοφορίες σε ισως περισσότερες κατηγορίες. Δηλαδή φτιάξε μια κατηγορια κινητα και βάλε περισσότερες δημοσκοπησεις π.χ. Android,ios,win7. Και φτιάξε μια κατηγορία υπολογιστες και βάλε περισσότερες δημοσκοπησεις π.χ. Ati ή Nvidia, Intel ή AMD ή Cyrix (χαχαχα πλακα κανω). Και κρατα την τεχνολογία για όλα τα υπολοιπα. πχ gps,gadgets,mp3s,cameras* κλπ. *Ισως να έκανες και μια κατηγορία "Εικονα / Ήχος" Δεν ξέρω βεβαια αν θες να το επεκτεινεις τοσο απλα την γνωμη μου ειπα
tempo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ευχαριστώ φίλε μου και για τα καλά λόγια και για τις προτάσεις. Βασικά οι κατηγορίες είναι καλό να αυξάνονται καθώς αυξάνεται και ο αριθμός των δημοσκοπήσεων και αξιολογήσεων
kyriakh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μπήκα, και μου άρεσε , ψήφησα, και άνοιξα και για πολλή ώρα διαφήμιση..
starter Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 συγχαρητήρια, πολύ καλό το site..άρχισα να το χρησιμοποιώ και εγώ
tempo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 ευχαριστώ για τα καλά λόγια..... αν έχετε ιδέες για δημοσκοπήσεις ευπρόσδεκτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.