bobiras13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Γεια σας παλικαρια... και καλως σας βρηκα στην παρεα του insomnia, θελω τη βοηθεια σας... θελω να παρω οθονη και διαθετω γυρω στα 150 ευρα¨. Χωρίς να ξερω πολλά έχω καταλήξει στην LG E2260S-PN LED βεβαια διαβαζωντας στο forum βλέπω μια γενικευμένη κλίση προς την Dell u2311h την οποία βέβαια βρίσκεις με 200 ευρόπουλα! Αξίζει να ανέβω τόσο στην τιμή? Τη θέλω για απλή χρηση μπορούμε να πούμε... δεν παίζω παιχνίδια.. ταινίες σπάνια... απλα είμαι πολλες ώρες στο pc και όσο να ναι κουραζονται τα ματια..είτε σερφαροντας είτε joomla-ροντας! Μήπως η Dell είναι λίγο μεγάλη 23 ιντσες! Περιμένω τη βοήθειά σας!
Thanos1972 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Αμα παρεις την Lg καποια στιγμη θα θελεις να την αλλαξεις. αμα παρεις την dell δεν θα θελεις να την αλλαξεις ποτε. και απο την στιγμη που θα καθεσαι τοσες ωρες στον υπολογιστη χιλιες φορες καλυτερα την dell.εχει πολυ καλυτερο πανελ. μην βλεπεις οτι η αλλη ειναι led....καμια σχεση το led που ειναι με το πραγματικο Led. αμα μπορεις να ανεβεις στα 200 παρε την dell.αμα οχι......παρε την dell και βαλε τα αλλα με δοσεις.
phanispal Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 http://www.skroutz.gr/s/272385/Dell-Ultrasharp-U2311H.html?keyphrase=u2311h
bobiras13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Την πήρα!!! Λίγο τεράστια βέβαια... σε σχέση με τη 17άρα που είχα μέχρι τώρα... αλλα θα τη συνηθίσω ... καμιά ρύθμιση να πρέπει να αλλάξω ρε παιδιά?
phanispal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Σε λίγες ώρες μπορεί να σου φαίνεται και μικρή :Ρ Ρίχνεις τη φωτεινότητα στο 30-35 γι' αρχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.