Προς το περιεχόμενο

Βράδυ σε παραλία

taso_s_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ρε φαλλοκράτες σεξιστές μπορεί να είναι γκάιη το παλικάρι.

Η κοπελιά το ξέρει;

Δημοσ.

Χμ ή γκαίη ή ύπουλος αντροχωρίστρας. "Δεν θέλω να μου κάτσει", "θέλω να το θυμάται για καιρό το στόρι" , "θέλω να απλώσουμε τραχανά" κλπ. Παραδέξου ρε ύπουλε στα ίσα οτι θες να την κάνεις να ξεγράψει τον άλλον και να τη μπιφτεκώσεις. Αλλά εγώ θέλω να σας την έχει στημένη ο κερατάς και να σε σπάσει στο ξύλο όπως στο καράτε κιντ 1 οι κόμπρα κάι έδειραν τον φλώρο στην αμμουδιά.

http://www.youtube.com/watch?v=bUwm6ZsysQE&feature=player_detailpage#t=35s

Δημοσ.

Το πιο χρήσιμο πράγμα στον πλανήτη είναι η πετσέτα. Πάρε μια πετσέτα μαζί σου. http://en.wikipedia.org/wiki/Towel_Day

towel_day.jpg

Snoob, νομίζω ότι θες να πας να τα μαρτυρήσεις όλα αυτά στην κοπελιά. Για αυτό και η περιέργεια σου για το πόσα ξέρει.

Δημοσ.

Μαγκες φερτε μαναδεσ και αδερφεσ μια βολτα απο πειραια και μετα ρωτηστε αν και κατα ποσο ειμαι πουστης!!

Δημοσ.
Μαγκες φερτε μαναδεσ και αδερφεσ μια βολτα απο πειραια και μετα ρωτηστε αν και κατα ποσο ειμαι πουστης!!

Τάσος the (Πειραιώτης) greek lover! :mrgreen:

Δημοσ.
η κοπέλα τα έχει με άλλον αλλα απο ότι φαίνεται ψήνεται. Δε θέλω να κάνω κάτι μαζί της

Αρα ανακεφαλαιωνουμε. Υποθετεις οτι καποια που εχει σχεση ψηνεται για την παρτη σου ΑΛΛΑ δεν θελεις να κανεις κατι μαζι της. Γι αυτο θα πατε ρομαντικα βραδυ στην παραλια με μουσικουλα, αλκοολ, φωτια κλπ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!

τα λεω καλα;

αν ειναι ετσι...

Andreas2 βοηθα λιγο που εξαφανιστηκες, σε χρειαζομαστε!!!

Περα απο την πλακα, αν

α) δεν εισαι γκεη

β) δεν ειναι πανασχημη

γ) δεν την βλεπεις σαν αδελφη σου (σε βαθμο που αμα τυχαινε να κοιμηθειτε στο ιδιο κρεββατι θα ητανε πιο αθωα κι απο το να φιλας τη γιαγια σου ...)

ΤΟΤΕ...

δεν μας τα λες καλα. Ο αλλος τι λεει για ολα αυτα;

EDIT ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ + ΑΓΕΝΕΙΑ = ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (που λεει ξακουστος συντοπιτης σου) κ μαλλον μετραμε αντιστροφα...

Δημοσ.

Δεν σε αποκαλέσαμε έτσι αγαπητέ, απλός αναρωτηθήκαμε μήπως είσαι ομοφυλόφιλος. Αν και για να πειραχτικές τόσο μάλλον ισχύει το "τα σιγανά ποταμάκια..κλπ". :huh:

Μίλησε μας για τα παιδικά σου χρονια. B)

Δημοσ.

Νο πρόμπλεμ. Το πολύ πολύ να τις πας πλατωνική βόλτα στην παραλία.

Δημοσ.

ρωτα τη μανα σου καλήτερα!!!

Μην εξάπτεστε νεαρέ, να σας βοηθήσουμε προσπαθούμε. Πείτε μας για τα παιδικά σας τραύματα , όταν σας πήγαιναν στην παιδική χαρά μήπως το σκάμμα το είχε αφοδεύσει σκύλος και πέσατε με τα μούτρα? Μήπως δεν σας πήραν μαλλί της γριάς στο λούνα πάρκ?.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...