leftermann Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 εχμ, ναι, έτσι θα μπορούσε να εξηγηθεί. Μόνο έτσι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ρε φαλλοκράτες σεξιστές μπορεί να είναι γκάιη το παλικάρι. Η κοπελιά το ξέρει;
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Χμ ή γκαίη ή ύπουλος αντροχωρίστρας. "Δεν θέλω να μου κάτσει", "θέλω να το θυμάται για καιρό το στόρι" , "θέλω να απλώσουμε τραχανά" κλπ. Παραδέξου ρε ύπουλε στα ίσα οτι θες να την κάνεις να ξεγράψει τον άλλον και να τη μπιφτεκώσεις. Αλλά εγώ θέλω να σας την έχει στημένη ο κερατάς και να σε σπάσει στο ξύλο όπως στο καράτε κιντ 1 οι κόμπρα κάι έδειραν τον φλώρο στην αμμουδιά. http://www.youtube.com/watch?v=bUwm6ZsysQE&feature=player_detailpage#t=35s
122 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 freedubus, έκανες edit ρε; Δεν υπήρχε το βιντεάκι πριν και έβαλα και γω http://www.youtube.com/watch?v=vBpf40uvLIQ
tmjuju Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Το πιο χρήσιμο πράγμα στον πλανήτη είναι η πετσέτα. Πάρε μια πετσέτα μαζί σου. http://en.wikipedia.org/wiki/Towel_Day Snoob, νομίζω ότι θες να πας να τα μαρτυρήσεις όλα αυτά στην κοπελιά. Για αυτό και η περιέργεια σου για το πόσα ξέρει.
taso_s_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μαγκες φερτε μαναδεσ και αδερφεσ μια βολτα απο πειραια και μετα ρωτηστε αν και κατα ποσο ειμαι πουστης!!
praktikarioς Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μαγκες φερτε μαναδεσ και αδερφεσ μια βολτα απο πειραια και μετα ρωτηστε αν και κατα ποσο ειμαι πουστης!! Τάσος the (Πειραιώτης) greek lover!
tsifotis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 η κοπέλα τα έχει με άλλον αλλα απο ότι φαίνεται ψήνεται. Δε θέλω να κάνω κάτι μαζί της Αρα ανακεφαλαιωνουμε. Υποθετεις οτι καποια που εχει σχεση ψηνεται για την παρτη σου ΑΛΛΑ δεν θελεις να κανεις κατι μαζι της. Γι αυτο θα πατε ρομαντικα βραδυ στην παραλια με μουσικουλα, αλκοολ, φωτια κλπ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ! τα λεω καλα; αν ειναι ετσι... Andreas2 βοηθα λιγο που εξαφανιστηκες, σε χρειαζομαστε!!! Περα απο την πλακα, αν α) δεν εισαι γκεη β) δεν ειναι πανασχημη γ) δεν την βλεπεις σαν αδελφη σου (σε βαθμο που αμα τυχαινε να κοιμηθειτε στο ιδιο κρεββατι θα ητανε πιο αθωα κι απο το να φιλας τη γιαγια σου ...) ΤΟΤΕ... δεν μας τα λες καλα. Ο αλλος τι λεει για ολα αυτα; EDIT ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μαγκες φερτε μαναδεσ και αδερφεσ μια βολτα απο πειραια και μετα ρωτηστε αν και κατα ποσο ειμαι πουστης!! ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ + ΑΓΕΝΕΙΑ = ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ (που λεει ξακουστος συντοπιτης σου) κ μαλλον μετραμε αντιστροφα...
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ποσο ειμαι πουστης!! για πουστης δεν ξερω.Υβρεολογιο ομως το χεις
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μαγκες φερτε μαναδεσ και αδερφεσ μια βολτα απο πειραια και μετα ρωτηστε αν και κατα ποσο ειμαι πουστης!! Δεν σε αποκαλέσαμε έτσι αγαπητέ, απλός αναρωτηθήκαμε μήπως είσαι ομοφυλόφιλος. Αν και για να πειραχτικές τόσο μάλλον ισχύει το "τα σιγανά ποταμάκια..κλπ". Μίλησε μας για τα παιδικά σου χρονια.
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μαγκες φερτε μαναδεσ και αδερφεσ μια βολτα απο πειραια και μετα ρωτηστε αν και κατα ποσο ειμαι πουστης!! Νο πρόμπλεμ. Το πολύ πολύ να τις πας πλατωνική βόλτα στην παραλία.
nicoc89 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ρωτα τη μανα σου καλήτερα!!! Μην εξάπτεστε νεαρέ, να σας βοηθήσουμε προσπαθούμε. Πείτε μας για τα παιδικά σας τραύματα , όταν σας πήγαιναν στην παιδική χαρά μήπως το σκάμμα το είχε αφοδεύσει σκύλος και πέσατε με τα μούτρα? Μήπως δεν σας πήραν μαλλί της γριάς στο λούνα πάρκ?.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.