taso_s_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ρε αλάνια κάπου το χάσαμε το όλο στη πορεία!!! η κοπέλα τα έχει με άλλον αλλα απο ότι φαίνεται ψήνεται. Δε θέλω να κάνω κάτι μαζί της (πονηρό) απλά μου ζήτησε να πάμε για βραδινό μπάνιο σε παραλία και θέλω να το θυμάτε γι απολύ το όλο story!!!
bluesattack Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ρε αλάνια κάπου το χάσαμε το όλο στη πορεία!!! η κοπέλα τα έχει με άλλον αλλα απο ότι φαίνεται ψήνεται. Δε θέλω να κάνω κάτι μαζί της (πονηρό) απλά μου ζήτησε να πάμε για βραδινό μπάνιο σε παραλία και θέλω να το θυμάτε γι απολύ το όλο story!!! Ξενερωμααααα ..... Τζαμπα οι συμβουλες
taso_s_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ρε αλανια εγώ μόνο να περάσει καλά η κοπέλα θέλω!!!!τιποτα άλλο....
chill Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Βλεπω μια υφερπουσα,λανθανουσα ρατσιστικη διαθεση?Κ Ελληνες την πεφτουν στην παραλια το βραδυ σε κοσμο Μιλαω εκ πειρας Δεν μπορώ να πω ρατσιστικό κάτι που βασίζεται στην παρατήρηση τόξο.....
tsakonas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 χάχα έλεος, πάρε και μια κιθάρα να της τραγουδάς.. καλο κορίτσι....
tsifotis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΡΑΔΥ; A) Θα στο δωσει ακομα και αν την πας για πασατεμπο αφου πρωτα μαλωσεις με τον αστεγο για να κατσετε στο παγκακι του. Β) Εχει τα ψυχολογικα της αν και θα σε ζαλισει για 3456^12 αλλα πραγματα ΔΕΝ θα (σ)το δωσει ακομα και της παρεις 2000 κοκκινα γαρυφαλλα/ στησεις στην παραλια υπερπαραγωγη / φωναξεις την φιλαρμονικη της βιενης για παρτη της Γ - δεν υπαρχει
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δεν μπορώ να πω ρατσιστικό κάτι που βασίζεται στην παρατήρηση τόξο..... παρατηρηση προσωπικη η που βασιζεται σε στερεοτυπα?Εαν ειναι προσωπικη τοτε επετρεψε μου να εχω ενστασεις αντιπαραβαλλοντας την δικη μου παρατηρηση οταν μας την επεσαν στην Ιο πριν χρονια κατι τσογλανακια Ελληνοπουλα
taso_s_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ξεκολίστε λίγο το μυαλό σας ( Ctrl-Alt-Delete)δε θέλω να μου κάτσει!!!!!!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Την κοπελιά, τη ρώτησες;
leftermann Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 κολλητέ μας δουλεύεις; Θέλεις να περάσει μια αξέχαστη βραδιά στην παραλία, με φωτιά, μουσικές κλπ, αλλά όχι να σου κάτσει; Πάρε και τα καλάμια σου ναούμ, και σκουληκάκι μαύρο, και ρίχτε το στο ψάρεμα. Τσάμπα το απόφθεγμα έγραψα ο μαλάκας...
taso_s_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Γιατί ρε αλάνι τοσο περίεργο είναι να θέλω να περάσω ενά βράδυ καλά με μια κοπέλα????
chill Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Γιατί ρε αλάνι τοσο περίεργο είναι να θέλω να περάσω ενά βράδυ καλά με μια κοπέλα???? Πως γίνεται να περάσεις καλά με κοπέλα αν δεν την γνωρίσεις στον "Γιαννούκο" σου ;
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Ρε φαλλοκράτες σεξιστές μπορεί να είναι γκάιη το παλικάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.