Προς το περιεχόμενο

Βράδυ σε παραλία

taso_s_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σοβαρολογώ. Γενικά ζευγαράκι σε ερημικό μέρος=ρίσκο. Και περισσότερο για την κοπέλα.

Ισχύει. Αλλα ειναι λιγο καταντια να σε περιοριζει ο φοβος σε κατι που θελεις να κανεις.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το γεγονός οτι είναι επικίνδυνο δεν είναι απαραίτητο να λειτουργεί αποτρεπτικά. Απλά είπα οτι είναι.

Δημοσ.

....ειναι λιγο καταντια να σε περιοριζει ο φοβος σε κατι που θελεις να κανεις.

Σε λιγο ο κοσμος θα κοψει το unprotected sex. Καταντια

Δημοσ.

Οι Paki, οι Bangladeshιανοί και οι μαύροι έχω την αίσθηση πως δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με το νερό, οπότε θα έλεγα πως η παραλία είναι ασφαλής προορισμός

:P

Δημοσ.

Σε λιγο ο κοσμος θα κοψει το unprotected sex. Καταντια

Ακυρη η αναλογια σου, αλλα ναι, καταντια κ αυτο που λες.

Δημοσ.

Γειά σε όλους!! Θέλω να πάω με μια κοπέλα για βραδινό μπάνιο και μετά να αράξουμε στη φωτία αλλα θέλω κάποια tips!!!Όπως για παράδειγμα το θέμα της μουσικής!!Μην κάτσουμε και στη μούγκα!!!Με τη φωτία τί κάνω(ξύλα και με όλα τα άλλα)???Τέλος τι κάνω με τα ροφίματα??? η μπύρα είναι καλή ιδέα??

Πηδα γιατι χανομαστε!

iphone.png

Δημοσ.

Κι ομως δουλευει ξανα και ξανα! Αρκει να ειναι η παραλια κοντινη και να ξερεις οτι δεν παιζουνε περιεργοι περαστικοι. Το προτεινεις στην (και καλα) στιγμη της ησυχης ημι-πληξης, αρπαζεις σαμπανια απ'το ψυγειο (για να μην "μπλεκεις" μια asti martini ειναι ταμαμ) και δυο ποτηρακια φλογερα, πισω στο αμαξι και κατι κουβερτοειδες απλα μην δειχνει χαλια.

Αν εχεις αναψει και κανα δυο ρεσω κερακια, ολα κομπλε - ως ζευγαρι μην ασχολεισαι με φωτιες/κιθαρες κλπ εκτος αν γυρνατε διαφημιση για μπυρα ή οπως πολυ σωστα προειπε ο leftermann ειστε παρεα εκει και μαλιστα ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ.

Θα περασουνε χρονια, εσυ θα εχεις ξεχασει τ ονομα της κι αυτη ακομα θα το θυμαται και θα το διηγηται για χρονια εν αντιθεσει με την 500αρου σε Πλουταρχο (φτου φτου μακρια απο 'μας) που ξεχνιεται εκτος αν εχεις μεινει ως χρυσος καραγκιοζης!

Οπα! μιλας για την κοπελα σου: εεε, ακου τον λεφτερμαν. Ο,τι κι αν κανεις ενδείκνυται γεματουτσικο φεγγαρι, αντενδείκνυται ΗΧΕΙΑΚΙ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΟΥ ΒΟΥΙΖΕΙ-ΣΦΥΡΙΖΕΙ, χανεις το απαλο κυμα που κανει ατμοσφαιρα.

Τελος μην ξεχνας: Φυγετε πρωτου κανει κοιλια το θεμα/πιασει παραπανω ψυχρα/ακουτε θορυβους κλπ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΗ! B)

Δεν είναι κοπέλα μου αν και δε θα με χαλαγε!!!Είναι λιγο περιεργη η όλη ιστορία μετσξύ μας

Δημοσ.

Για ρίχτο ρε μάγκα το story να καταλάβουμε και εμείς ώστε να σε ποτίσουμε με την σοφία μας γιατί έτσι όπως το είπες με τρόμαξες , έχουν συγκλονιστεί οι αρτηρίες μου , τι εννοείς περίεργη κατάσταση? γιατί έχει διαφορά.

Δημοσ.

Για πες μας.. :) Ωραια ειναι παραλια και ετσι αλλα οπως λενε τα παιδια ειναι ρισκο... Εγω με παρεα ειχα παει ειχαμε αναψει φωτια και ηταν τελεια.. :) Μονοι σας ειναι καπως... και ειπες οτι δεν εισται μαζι τοτε θα καταλαβει οτι πηγατε εκει για καποιο σκοπο ;)

Δημοσ.

Οι Paki, οι Bangladeshιανοί και οι μαύροι έχω την αίσθηση πως δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με το νερό, οπότε θα έλεγα πως η παραλία είναι ασφαλής προορισμός

:P

Βλεπω μια υφερπουσα,λανθανουσα ρατσιστικη διαθεση?Κ Ελληνες την πεφτουν στην παραλια το βραδυ σε κοσμο :mrgreen: Μιλαω εκ πειρας

Παντως κ γω πιστευω οτι ειναι καλη ιδεα η παραλια βραδακι κ νομιζω το γκομενακι θα περασει καλα αν εισαι ο ευατος σου.Αν σε γουσταρει ο αλλος ειτε σκασεις παραλια με τρελο εξοπλισμο ειτε με βερμουδα,φλιπ φλοπ κ νερο απο την βρυση δεν παιζει μεγαλο ρολο.

Δημοσ.

μην τον ακούς, Τάσο. Το δικό του γκομενάκι έχει μια μαλαπέρδα ΝΑ, γι αυτό τα πιστεύει αυτά.

Οχι ρε Λεφτερ,αυτα παιζουν ανεξαρτητα φυλου,εντωμεταξυ ακομα να ξεπερασω τα 38+ του ποστ σου στην πρωτη σελιδα :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...