Προς το περιεχόμενο

Κινητό μέχρι 150€

Dbzakias2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πάρεις οποίο έχει τον πιο δυνατό επεξεργάστη και την καλύτερη ανάλυση οθόνης.

Στο λέω γιατί σαν πρώην κάτοχος android-wildfire εκει επικεντρωνοταν ο εκνευρισμός μου καθημερινά με την χρήση που του έκανα.

Λογικά για blade σε κόβω , το έχω δει απο κοντά και είναι εξαιρετικό για τα χρήματα του.

Δημοσ.

και γω για blade με κοβω αλλα εχω ακουσει οτι η καινουρια παρτιδα των blade ειναι λιγο... καπως.

τωρα ειδα κι αυτο και μαλλον αυτο θα παρω LG Optimus One P500

κανεις δεν μπορει να με βοηθησει;

εχει κανεις σας προβληματα με το blade;

Δημοσ.

εγώ θα παιρνα το blade.

τελικα εκει θα παω κι εγω αλλα θα περιμενω λιγο μπας και πεσει η τιμη του ideos x5 οταν βγει το zte style s (ή αλλιως skate).

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου δεν συμφέρει να δώσεις τώρα 158 για το LG Optimus One ενώ μπορείς με 189 να πάρεις το ΠΟΛΥ καλύτερο X5...σίγουρα αξίζει να δώσεις άλλα 40€ και να πάρεις το X5...Είναι πολύ πιο γρήγορο και θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο..! Από κει και πέρα εγώ θα έπαιρνα το LG...

Υ/Γ: δεν νομίζω να πέσει η τιμή του Χ5...όπως π.χ. και το blade ξεκίνησε από 159€ και έχει πέσει μόνο 10€...είναι ήδη πολύ χαμηλά η τιμή του και δύσκολα θα πέσει...

Δημοσ.

Λεπιδι απο μενα. Το εχουν δουλεψει πολυ κιολας.

Παιζω ανετα ολα τα παιχνιδια που εχω δοκιμασει.

Και στα + η πολυ καλη αναλυση του.

Δημοσ.

Για εμένα περίμενε το Skate αν φυσικά δεν βιάζεσαι. Το πιθανότερο να πέσει η τιμή του blade και των άλλων όταν βγει. Κι αν έχει καλή τιμή (στα όριά σου) πάρε αυτό

Δημοσ.

και εγω για blade θα πηγαινα μεχρι που επεσε το ματι μου στο optimus one p500 που εχει σχεδον τα ιδια specs με το blade και ειπα να το παρω αλλα ειδα σε κατι βιντεακια στο youtube οτι το p500 δεν ειναι καλο για games. ετσι λογικα θα παρω το blade εκτος αν γινει τιποτα και πεσουν καποιες αλλες τιμες...

υ.γ. στο χ5 εχει ηδη πεσει η τιμη κι αλο

Δημοσ.

Πόσο πια να πέσει και η τιμή από τα 150 ευρώ που έχει τώρα το Blade? :fear:

Εξαρτάται την τιμή του skate. (αλήθεια, για πόσο λένε;;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...