Giorgos09 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Το εχει καποιος ωστε να μου πει μια αποψη? Το θελω για online παιχνιδια οποτε με ενδιαφερουν τα παραπανω κουμπια. Μηπως ομως υπαρχει κατι καλυτερο στην ιδια τιμη περιπου στα €50?
Luciddream Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 αν και δεν το έχω δοκιμάσει έχω ακούσει καλά λόγια για το G500... εγώ είμαι 3 χρόνια με ένα microsoft sidewinder (νομίζω στα ίδια λεφτά παίζει) και είμαι μια χαρά.. αλλα να σου πώ την αλήθεια επειδή έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και για αυτό --> http://www.amazon.co.uk/CM-Storm-Sentinel-Advance-5600dpi/dp/B002P8XN1S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1306843021&sr=8-1 θα το σκεφτόμουν...
Vasilis 07 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Το έχω εδώ και ένα 3μηνο. Με 1 λέξη καταπληκτικό mouse !!! Μέχρι 50 ευρώ δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο.
Giorgos09 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Το πηρα σημερα. Εχει ωραιες επιλογες για τα παραπανω κουμπια αλλα το κλικ ειναι το δυνατοτερο που εχω ακουσει.
Giorgos09 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Το πρωτο μου χαλασε και μου δωσαν καινουριο. Ομως και τα δυο ανα τακτα χρονικα διαστηματα κανουν μακροσυρτα beep. Το κανει και σε εσας?
Giorgos09 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ξαναχαλασε το ποντικι. Την προηγουμενη φορα ανα χρονικα διαστηματα σταματουσε η λειτουργια του λογο κακης επαφης καπου στο καλωδιο. Τωρα το συνδεω δεν αναβει κανενα λαμπακι ουτε λειτουργει το κλικ παρα μονο εμφανιζεται και εξαφανιζεται ο δεικτης οταν το κουναω. Το ξαναπηγα πισω.
Voliminal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Εγώ αύριο παραλαμβάνω DeathAdder στα ίδια λεφτά
Giorgos09 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 O μονος λογος που πειρα το g500 ειναι τα κουμπια. Πες μας εντυπωσεις απο το DeathAdder
RottenLungs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εγω το έχω πάνω απο 2μηνο και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Ή είσαι άτυχος εσύ ή είμαι τυχερός εγώ... ΤΙ να πείς;;;
Voliminal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Είχα πριν, Microsoft Habu, παρόμοια, με το deathadder να είναι πιο ελαφρύ και να κάθεται πολύ καλύτερα στο χέρι μου! Η ποιότητα είναι Razer!! Άριστη! Και βέβαια με καλό marketing Εγώ πάλι απο mouse δεν ζητάω πολλά πολλά, να είναι κομπλέ, ακριβείας, χωρίς πολλά τσιτσιμπλίκια κουμπιά, ροδέλες αριστερά δεξια (μου την δίνει πολύ!). Και ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα