Προς το περιεχόμενο

ζημιά σε οθόνη K800i

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχθές η κοπέλα μου έριξε (γερά) το κινητο της. Εξακολουθεί να δουλεύει κανονικά, αλλά τα'παιξε η οθόνη, έγινε μπλε και αυτά που δείχνει σχεδόν δεν φαίνονται από την μπλεδιλα. Το θέμα είναι ότι δεν θέλει να πάρει άλλο, γιατί δεν θέλει να δώσει χρήματα. Οπότε έχουμε:

1. Λύση πρώτη (και προτιμότερη), να βρούμε κατάστημα που να το φτιάξει γρήγορα, οικονομικά και αξιόπιστα,

2. Λύση δεύτερη, να πάρει ένα πολύ φθηνό κινητο με ραδιόφωνο.

Υπάρχουν προτάσεις για κάποια από τις δύο λύσεις; Σκεφτόμουν να το πάω στον «Αλέξανδρο» εδώ στη Θεσσαλονίκη, που ξέρω ότι αναλαμβάνει επισκευές. Έχετε ακούσει κάτι καλό ή κακό;

Δημοσ.

zte r221 σε οποιοδήποτε κατάστημα wind με ραδιόφωνο, mp3 player κάμερα (της πλάκας ) και dual sim 25 ευρώ

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση το συγκεκριμένο, και δεν το είχα υπόψιν. Το μόνο πρόβλημα είναι οτι το Κ800i ήταν δώρο από μένα, και φαγώθηκε να το φτιάξει. Αν δούμε ότι δεν συμφέρει ή δεν γίνεται, θα πάρουμε κάτι σαν αυτό που προτείνεις.

Δημοσ.

Εεεε άλλο το πρώτο...πάντως και εγώ το είχα το Κ800 και έχω να πω πως η κάμερά του είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...και γενικά έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής..! αξίζει να το φτιάξεις αρκεί μόνο να μην σου πιάσουν τον κ*λο...άμα σου ζητήσουν πάνω από το ΠΟΛΥ 50€ είναι καλύτερα να αγοράσει κάποιο καινούριο..!

Δημοσ.

ενδιαφέρον...πόσ εύκολο είναι όμως να αλλάξεις μια LCD χωρίς να το ξεκοιλιάσεις ανεπανόρθωτα; Δεν κατέχω και πολλά από ηλεκτρονικές εγχειρήσεις.

Δημοσ.

σε κ800 ειναι σχετικα ευκολο και γρηγορο...αλλα αν δεν πιανουν τα χερια σου,το πιθανοτερο ειναι το καταστρεψεις εντελως

Δημοσ.

Σε Κ800 είναι πάρα πολύ εύκολο και η διαδικασία αλλαγής είναι 10 λεπτά υπόθεση. Από ebay μπορείς να κάνεις την δουλειά σου!

Δημοσ.

θα ρωτήσω για επισκευή και αν μου πούνε κανένα αστρονομικό (για τα δεδομένα) ποσό, θα το επιχειρήσω μόνος μου κι οτι γίνει

Δημοσ.

Γιατί κάτι μου λέει πως θα σου ζητήσουν αστρονομικό ποσό αν πας σε μαγαζιά τύπου vodafone? (Αν βέβαια κάνουν ακόμα τέτοιες επισκευές) :X

Δημοσ.

δεν παίζει να πάω σε τέτοιο κατάστημα γιατί αυτοί συνήθως δουλεύουν μόνο με επίσημα ανταλλακτικά, οπότε καταλαβαίνετε πού θα πάει το μαλλί. Στην περίπτωση του κινητού αυτού, ένα 50άρι το θεωρώ αστρονομικό, και ένα 40αρι οριακό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...