Προς το περιεχόμενο

ερώτηση γιά 2 κάρτες γραφικών

billst21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω ναι, κι εγω παρακαλω, αλλα πες κι αν δουλεψαν ολα οκ! μη μας αφηνεις σε αγωνια....!!! :-D

Δημοσ.

ναι όλα οκ φιλαράκο μου κανένα πρόβλημα

αν πάρω καμμία κάρτα καλύτερη θα δώ καμμία διαφορά?

Δημοσ.

ε.., λιιιιιγο! στα παιχνιδια θα δεις αρκετη διαφορα. σε ταινιες μην περιμενεις καμια διαφορα!

Δημοσ.

Δεν νομίζω "Τακη" :mrgreen:

ΛΟΓΙΚΑ θα έχει θέματα με mkv-1080P με αυτή την κάρτα. Δεν ξέρω αν έχει HD-decoding acceleration. Βέβαια θα αναλαμβάνει ο επεξεργαστής εκεί αλλά και πάλι... Πάντως ρε φίλε μου, πρέπει να έχεις τρελό bottleneck με αυτό το σύστημα που έχεις και με αυτή την κάρτα. Πρέπει να είναι σαν την παροιμία με τον λαγό και την χελώνα (και εδώ δεν κερδίζει η χελώνα). Η CPU σου πρέπει να βαριέται την ζωή της για να περιμένει την GPU να ακολουθήσει καταιδρωμένη B)

Απόρία τώρα. Πως κατέληξες με i7 και SSD με την 4650. Είχε περισσέψει από παλιότερο PC?

Δημοσ.

δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ θεμα με 1080p. μιλαμε για HD4650..!! παιζει χαλαρα 1080p και χωρις να ζοριζεται μαλιστα! εδω παιζει η 3450 μου...!!!

αυτο παντως, με τον i7 + SSD+ 4650, πολυ θελω να μαθω την απαντηση!!!

πως εγινε αυτο?

Δημοσ.

Δεν νομίζω "Τακη" :mrgreen:

ΛΟΓΙΚΑ θα έχει θέματα με mkv-1080P με αυτή την κάρτα. Δεν ξέρω αν έχει HD-decoding acceleration. Βέβαια θα αναλαμβάνει ο επεξεργαστής εκεί αλλά και πάλι... Πάντως ρε φίλε μου, πρέπει να έχεις τρελό bottleneck με αυτό το σύστημα που έχεις και με αυτή την κάρτα. Πρέπει να είναι σαν την παροιμία με τον λαγό και την χελώνα (και εδώ δεν κερδίζει η χελώνα). Η CPU σου πρέπει να βαριέται την ζωή της για να περιμένει την GPU να ακολουθήσει καταιδρωμένη B)

Απόρία τώρα. Πως κατέληξες με i7 και SSD με την 4650. Είχε περισσέψει από παλιότερο PC?

λοιπόν γιά να καταλάβετε παιχνίδια δεν παίζω, την 4650 την έχω 3 χρόνια και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα

όταν αποφάσισα και άλλαξα σχεδόν τα πάντα ρώτησα στο forum τα παιδιά αν χρειάζετε να αλλάξω και κάρτα, όλα τα παιδιά μου είπαν ότι εφ' όσον δέν παίζεις game μήν αλλάξεις τίποτα, η κάρτα σου είναι μιά χαρά και αυτό έκανα και πάλι ρώτησα και εδώ αν βάλω κάτι καλύτερο και μού είπατε οχι. τελικά τι λέτε να αλλάξω η να μήν αλλαξω? θα δώ κάποια διαφορά κάπου?

με FurMark δέν ξεπερνάει τους 53 max βαθμούς

Δημοσ.

λοιπόν γιά να καταλάβετε παιχνίδια δεν παίζω, την 4650 την έχω 3 χρόνια και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα

όταν αποφάσισα και άλλαξα σχεδόν τα πάντα ρώτησα στο forum τα παιδιά αν χρειάζετε να αλλάξω και κάρτα, όλα τα παιδιά μου είπαν ότι εφ' όσον δέν παίζεις game μήν αλλάξεις τίποτα, η κάρτα σου είναι μιά χαρά και αυτό έκανα και πάλι ρώτησα και εδώ αν βάλω κάτι καλύτερο και μού είπατε οχι. τελικά τι λέτε να αλλάξω η να μήν αλλαξω? θα δώ κάποια διαφορά κάπου?

με FurMark δέν ξεπερνάει τους 53 max βαθμούς

Είναι πάρα πολύ σωστό. Εφόσον δεν παίζεις games ούτε τρέχεις κάποια απαιτητική εφαρμογή, τότε μια χαρά είσαι. Οπότε τροποποιώ το ερώτημα. Τον i7 τι τον ήθελες φίλε μου αν δεν παίζεις games?!!!

Τεσπα μια χαρά είναι το PCακι σου και να το χαίρεσαι

Δημοσ.

για να βάλεις δυνατό επεξεργαστή πρέπει να παίζεις μόνο games? δέν νομίζω...

εφαρμογές τρέχω, απλά παιχνίδια δεν παίζω

γενικά μού αρέσει η ταχύτητα σε ότι κάνω και γενικά έχω λόξα στά γρήγορα pc και άμα χρειαζόταν gpu θα τήν έπαιρνα

Δημοσ.

Θα μπορούσα να σου πω ένα κάρο πράγματα ως αντίλογο για τα λεγόμενά σου, αλλά πάνω απ' όλα μετράει η δική σου επιθυμία. Οπότε είμαι μαζί σου 100%.

Είμαι ένθερμος υποστηρικτής των ανθρώπων που ξέρουν τι θέλουν ακόμα κι αν είναι υπερβολικό. Μια ζωή την έχουμε... Εγώ πχ έχω κόλλημα με τα Diesel Jeans. Μαμακία να δίνεις 170€ για ένα τζίν, αλλά... μου αρέσει. Τι να κάνω... Εγώ τα έχω με αυτούς που ενώ δεν γνωρίζουν, έχουν και άποψη. Και την υποστηρίζουν και μέχρι εσχάτως. πχ μου έχουν πει πως η ΑΤΙ είναι σκάρτες και καίγονται και οι NVidia είναι οι καλύτερες (και τούμπαλιν φυσικά).

Οπότε με την ίδια λογική που έχεις πάρει ένα ακριβό και γρήγορο επεξεργαστή για να κερδίζεις κάποια ms στις εφαρμογές (όχι φυσικά σε σχέση με έναν Celeron αλλά με έναν i5), θα μπορούσες να πάρεις και μια αντίστοιχη GPU. Όλο και κάτι θα κερδίσεις. Αναλόγως φυσικά και με τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς.

Δημοσ.

ωραία φίλε μου και η δική σου επιθυμία δεκτή, κόλλημα αλλά ωραίο κόλλημα έχεις

λοιπόν διαταύτα πρότεινε μου μια καλή έτσι για να κάνω και εκεί μια αναβάθμηση.

Δημοσ.

Νομίζω πως το καλύτερο VFM αυτήν την στιγμή είναι η παρακάτω: 6870

Μια πάρα πολύ καλή κάρτα, με σχετικά λίγα χρήματα. Δεν νομίζω ότι αξίζει να πας σε λύσεις GTX 570-580 και HD 6950/6970. Τώρα αν ψήνεσαι για ακόμα παραπάνω, μια τέτοια Asus 6950 reference παίζει με ένα firmware update να γίνει και 6970 (όπως οι περισσότερες reference design 6950 2GB). Για κάτι λιγότερο από 6870 δεν θα στο συνιστούσα (αφού τελείωσε και η 5850 στα 129). Θα έμενα με αυτήν που έχεις

It's your choice

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...