billst21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 να σάς ρωτήσω κάτι να μού πείτε αν γίνετε... 2 κάρτες, 2 monitor. μπορώ να έχω στήν μία κάρτα-->monitor διαφορετικό από ότι στήν άλλη κάρτα-->monitor? πχ να παίζει tv απο το pc στήν μία κάρτα-->monitor και από τήν άλλη κάρτα-->monitor να βλέπω ότι νάναι.
cabdik Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 ναι μπορεις! νομιζω οτι και με μια καρτα μπορεις να εχεις 2 ανεξαρτητα μονιτορ- οθονες! εγω στο HTPC (υπογραφη) αυτο ακριβως εχω κανει! εχω την 4670 με το μονιτορ του PC, και την 3450 με μια 32" CRT TV.
billst21 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 ναι μπορεις! νομιζω οτι και με μια καρτα μπορεις να εχεις 2 ανεξαρτητα μονιτορ- οθονες! εγω στο HTPC (υπογραφη) αυτο ακριβως εχω κανει! εχω την 4670 με το μονιτορ του PC, και την 3450 με μια 32" CRT TV. μπορείς να μου πείς πώς για να την βάλω?
cabdik Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 κατ΄αρχην, πες ποιες καρτες εχεις και ποια μονιτορ......, και ποια μητρικη. και αν μιλας για το συστημα της υπογραφης.
ninos30 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καταρχάς γιατί να βάλεις 2 κάρτες για να το κάνεις αυτό?... Δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγχρονη κάρτα (τελευταίας 5ετίας) που να μην υποστηρίζει 2 monitors. Οι περισσότερες ΑΤΙ μάλιστα υποστηρίζουν και 3 (και μέχρι 6 αυτές με τα 6 display-ports)...
billst21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ναι γιά το σύστημα υπογραφής μιλάω η κάρτα είναι η 4650, απλή κάρτα, βγάζει για 2 monitor
billst21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 αυτή πού έχω ήδη επάνω και άλλη μία lcd πιό παλιά πού έχει είσοδο μόνο rgb
ninos30 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Και η κάρτα σου έχει RGB output. Οπότε ποιο είναι το πρόβλημα στο να την συνδέσεις?
billst21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ναι έχει.. στή ήδη υπάρχων οθόνη παίρνει από hdmi στην άλλη οθόνη πού θέλω να βάλω θα δώσω από rgb ok? σε αυτη πού θα δώσω από rgb θέλω να βλέπω μόνο tv απο την κάρτα tv του pc οκ? αυτό θέλω.
cabdik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ωραια. η καρτα σου εχει εξοδους 1χ DVI 1x D-SUB 1x HDMI το μονιτορ σου εχει 2χ HDMI 1x D-SUB η TV σου εχει 1χ D-Sub ? HDMI ? νομιζω οτι μπορεις να δεις ευκολα την συνδεσμολογια....! εγω εχω βαλει 2 καρτες, επειδη χρειαζομουν και μια εξοδο S-video. και η 4670 δεν εχει S-Video! οποτε εβαλα και μια 3450 για να εχω εξοδο.
billst21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ναι η κάρτα γραφικών έχει αυτές τις εξόδους, το ξαναλέω μήπως δεν κατάλαβες. απο την έξοδο hdmi της κάρτας γραφικών δίνω σε αυτή πού την θέλω μονιτορ για το pc στήν άλλη οθόνη θέλω να πάρω από την rgb της κάρτας γραφικών και να την συνδέσω στην rgb της οθόνης και να παίζει tv από την κάρτα tv πού έχω στο pc. πώς να στό εξηγήσω καλύτερα?
ninos30 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μπορείς φίλε μου να κάνεις αυτό που λες. Θα συνδέσεις στο D-SUB την άλλη οθόνη και μέσα από τα windows θα κάνεις extend το desktop (όχι duplicate) στην νέα. Αφού ανοίξεις το πρόγραμμα της TV που έχεις, drag & drop στην δίπλα extended οθόνη και όλα μια χαρά. Αν για οποιοδήποτε λόγο η κάρτα σου μοιράζει στο ίδιο κανάλι το HDMI μαζί με το D-Sub, τότε θέλεις έναν adaptor DVI-to-HDMI για να συνδέσεις την υπάρχουσα οθόνη στην DVI έξοδο πχ DVI->HDMI. Ή ένα τέτοιο DVI to Dsub για να συνδέσεις την καινούρια στο DVI. Το λέω γιατί είπες πως υποστηρίζει max 2 οθόνες οπότε τις 2 από τις 3 συνδέσεις πρέπει να τις κάνει shared. Για να καταλάβεις εγώ στην ATI μου συνδέω 3. Στην μία (LCD-1080p) με HDMI και βλέπω τις ταινίες μου. Στην κεντρική με display-port (24αρα 1920x1200)παίζω κανα Game (σε windowed mode αλλά maxed για να πιάνει όλη την οθόνη) και στην τρίτη με DVI (20αρα 1680x1050) έχω ανοικτό τoν Firefox. Το παραπάνω συμβαίνει σχεδόν καθημερινά (η κοπελιά θέλει να βλέπει ταινίες)...
cabdik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μπορείς φίλε μου να κάνεις αυτό που λες. Θα συνδέσεις στο D-SUB την άλλη οθόνη και μέσα από τα windows θα κάνεις extend το desktop (όχι duplicate) στην νέα. Αφού ανοίξεις το πρόγραμμα της TV που έχεις, drag & drop στην δίπλα extended οθόνη και όλα μια χαρά. Αν για οποιοδήποτε λόγο η κάρτα σου μοιράζει στο ίδιο κανάλι το HDMI μαζί με το D-Sub, τότε θέλεις έναν adaptor DVI-to-HDMI για να συνδέσεις την υπάρχουσα οθόνη στην DVI έξοδο πχ DVI->HDMI. Ή ένα τέτοιο DVI to Dsub για να συνδέσεις την καινούρια στο DVI. Το λέω γιατί είπες πως υποστηρίζει max 2 οθόνες οπότε τις 2 από τις 3 συνδέσεις πρέπει να τις κάνει shared. Για να καταλάβεις εγώ στην ATI μου συνδέω 3. Στην μία (LCD-1080p) με HDMI και βλέπω τις ταινίες μου. Στην κεντρική με display-port (24αρα 1920x1200)παίζω κανα Game (σε windowed mode αλλά maxed για να πιάνει όλη την οθόνη) και στην τρίτη με DVI (20αρα 1680x1050) έχω ανοικτό τoν Firefox. Το παραπάνω συμβαίνει σχεδόν καθημερινά (η κοπελιά θέλει να βλέπει ταινίες)... ακριβως ετσι!!! απλα πραματα...!!!
billst21 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 όλα οκ σας ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.