orlox Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Κατα ενα περιεργο τροπο εμφανίστηκε μια χαρακια μισου εκατοστου στην οθονη του o2 μου. Να πω οτι ειμαι πολυ ψυρας και το προσεχω ως και παρα πολυ. Ακαμα δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε. Πως μπορω να την "σβησω"? Υπαρχει τροπος? Η αντικατασταση σε τι τιμη ειναι? Μηπως να το παω στην καργκλας?
arxaggelos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι για την γρατζουνιά που έγινε, παρά μόνο για να το προφυλάξεις από τις μελλοντικές. Βάλε ένα screen protector. Οι γρατσουνιές γίνονται σε χρόνο dt, όσο και να το προσεχείς το κινητο, και ό,τι οθόνη και να έχει. Και αυτά για γυαλιά-γορίλες κλπ τα ακούω βερεσέ, στο SGS μου έχω ζελατίνα από την πρώτη μέρα.
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 ναι αλλα στο sgs βρησκεις ζελατινα και ολα τα παρελκομενα πιο ευκολα πχ απο το ideos x5...
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δεν νομίζω. Δες εδώ κι εδώ. και σε 7-12 μέρες σπίτι σου. Πόσο πιό εύκολο δηλαδή; Εκτός αν θέλεις να περιμένεις τα ελληνικά καταστήματα να φέρουν στοκ και να πουλάνε 10 και 15 ευρώ το ένα. Όσο για το SGS, βγήκε Ελλάδα τέλη ιουλίου και το είχα τέλη Αυγούστου, και δεν υπήρχαν ούτε για πλάκα τόσα αξεσουάρ που υπάρχουν τώρα. Αλλά επειδή θα το έπαιρνα, παρήγγειλά ζελατίνες πριν το παραλάβω.
alx255 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 υπαρχει μια κρεμα που την ειχαμε οταν δουλευα σε γνωστο καταστημα κιν τηλεφωνιας, την βαζαμε πανω στην οθονη σε μικρη ποσοτητα και με μαλακο πανακι λιγο λιγο τριβαμε πανω στην χαρακια μεχρι να βγει τελειως απο την οθονη. νομιζω ειναι η displex.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.