LuNaTiC Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δεν είμαι 100% σίγουρος ποια, αλλά δοκίμασα και παρακάτω κανάλια ... και πάλι δεν δούλευε... το 7 δηλαδή το δοκίμασα ΣΙΓΟΥΡΑ... Anyway !
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 βαλε καρφωτα καναλι μην το αφηνεις automatic.επισης ενα formataki στο laptop μπορει να διορθωνε πολλα.αν λες οτι επαιζε πιο πριν και τωρα κανει αυτο κατι στο Laptop ισως.σβησε καρτα δοκιμασε αλλος drivers.το vigor ειπες οτι το εκανες factory default.γενικα με το wireless πολλα θεματα και ασυμβατοτητες θα υπαρχουν παντα.αλλα τα καναλια 12,13 γενικα αφηνε τα γιατι καποιες καρτες δεν τα διαβαζουν(παιζουν 1-11).απο εκει και περα και σε διαφορετικα λειτουργικα θα δεις διαφορες ακομα και με την ιδια καρτα λογω drivers.οπως στον αλλον που δεν επαιζε το Thomson με to λαπτοπ του με τιποτα (windows xp) και οταν περασε 7αρια επαιξε σφαιρα.
LuNaTiC Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Καρφωτά το έβαζα πάντα...απλά στο 13 δεν συνδεόταν το λαπτοπ για κανένα λόγο... Δεν υπάρχει λόγος για φορματ... παίζει κανονικά όπως είπα στο 3 κανάλι αυτή τι στιγμή
SkyNet Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2011 Sorry για την παρέμβαση αλλά είναι αρκετά ενδιαφέρον (και αρκετά χρήσιμο 2Mbit upload). Ποιοι ISPs παρέχουν AnnexM και με ποιο τρόπο? Εκτός από τα router που πρέπει να το υποστηρίζουν, τι άλλο χρειάζεται ?
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Καρφωτά το έβαζα πάντα...απλά στο 13 δεν συνδεόταν το λαπτοπ για κανένα λόγο... Δεν υπάρχει λόγος για φορματ... παίζει κανονικά όπως είπα στο 3 κανάλι αυτή τι στιγμή 12,13 ξεχασε τα .απλα μπορει να ηταν στο αυτοματο και να ειχε τοσο καιρο πχ το 3 και μετα απο καποιο reboot η απο καποιο διαστημα να θεωρησε οτι στο 13 δεν παιζει κανενας και να γυρισε εκει και να σου δημιουργησε αυτο το θεμα.για αυτο καλο ειναι παντα καρφωτο καναλι.αν και σε καποια ρουτερ το αυτοματο σημαινει παντα το ιδιο που ειναι η 1 η 6.αλλα σε καποια αλλα το αυτοματο σημαινει ψαχνω και επιλεγω το καλυτερο ανα καποια διαστηματα.οποτε εκει ισως παει και 12 η 13 που δεν παιζει σχεδον κανεις. Sorry για την παρέμβαση αλλά είναι αρκετά ενδιαφέρον (και αρκετά χρήσιμο 2Mbit upload). Ποιοι ISPs παρέχουν AnnexM και με ποιο τρόπο? Εκτός από τα router που πρέπει να το υποστηρίζουν, τι άλλο χρειάζεται ? forthnet δινει.δεν θυμαμαι ποιος αλλος.απλα αναλογως τι γραμμη μπορει να παιξεις 2 mbit μπορει και οχι.εγω πχ παιζω 1200 με thomson 784 και annex m.η γραμμη μου δεν δινει παραπανω.δεν εχω δοκιμασει με αλλο ρουτερ που ισως να ειναι καλυτερο. η forthnet δινει δωρεαν το annex m AN ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ STATIC IP που την πληρωνεις 8 ευρω νομιζω παραπανω τον μηνα.οχι οτι δεν γινεται και σε dynamic απλα το κανουν μονο σε static.Στους dynamic θα μπορουσαν να το ειχαν με καποια πληρωμη αλλα δεν το κανουν.οποτε πληρωνεις στην πραξη το static. το ρουτερ να το υποστηριζει.ισως το καταλαβει αυτοματα ισως χρειαστει να διαλεξεις καρφωτα annex m.δεν χρειαζεται κατι αλλο.2 mbit up δινουν.νομιζω στην θεωρια παει μεχρι 3 το adsl2+ annex m.χωρις να δινω ορκο. εννοειται οτι θα πεσει στο 6 to up margin και επισης ισως μειωθει και λιγο το download.annex m επισης μονο σε Interleave οχι σε fast The data rates can be as high as 12 or 24 Mbit/s downstream and 3 Mbit/s upstream depending on the distance from the DSLAM to the customer's premises. The main difference between this specification and Annex A is that the upstream/downstream frequency split has been shifted from 138 kHz up to 276 kHz (as in Annex J), allowing
LuNaTiC Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 όχι δεν τα είχε δώσει το ρούτερ στο αυτόματο..εγώ μόνος το πήγα στο 13 γιατί είχε μηδενική κίνηση στην γειτονιά... Δεν το ήξερα οτι μπορεί να έχει πρόβλημα σε αυτά τα κανάλια... για το ANNEX M ναι ισχίουν αυτά που έγραψε ο poulinos πιό πάνω... νομίζω έδινε και η ΟΝ-Τελεκομς???
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 όχι δεν τα είχε δώσει το ρούτερ στο αυτόματο..εγώ μόνος το πήγα στο 13 γιατί είχε μηδενική κίνηση στην γειτονιά... Δεν το ήξερα οτι μπορεί να έχει πρόβλημα σε αυτά τα κανάλια... για το ANNEX M ναι ισχίουν αυτά που έγραψε ο poulinos πιό πάνω... νομίζω έδινε και η ΟΝ-Τελεκομς??? α ναι το ξεχασα οτι ειπες οτι το πηγες εσυ 13 γιατι δεν παιζει κανεις.αμα ψαξεις θα δεις οτι κανεις δεν παιζει σχεδον πουθενα 12 και 13.οποτε μην το βαζεις.θα ηταν ωραια γιατι δεν θα εχεις πολυ παρεμβολη αλλα δεν ξερω γιατι δεν παιζουν πολλες καρτες σε αυτα τα καναλια.η καρτα σου γραφει πχ οτι πιανει καναλι 12 ,13?γιατι τα ρουτερ ολα εχουν 12,13 .βεβαια τα τελειως αυτονομα καναλια ειναι 1,6,11.αν πχ εχουν 1,2 ολοι τοτε εσυ πρεπει να πας στο 7 για να μην πατας καθολου στο 1 και στο 2.γενικως πρεπει να εχεις διαφορα 5 καναλια για να μην πατας καθολου πανω τους.για αυτο λενε 1 ,6,11.αν ο αλλος εχει 2 ομως θα πρεπει να πας στο 7 και 12 αν εχει 3 τοτε πας ... αν τωρα παιζουν απειρα καναλια προσπαθεις να πας σε αυτο που δενεχει κανεναν η εχει τους λιγοτερους η εχει αυτους που ειναι πιο μακρια απο σενα.
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2011 .μακαρι να ηξερα που οφειλεται.δεν ξερω αν οι καρτες διαβαζουν αυτα τα καναλια.πρεπει να δουμε στα specs καποιων καρτων πχ αυτης που εχεις για να δουμε αν παιζει 12,13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.