poulinos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 σε απλη χρηση μην περιμενεις να δεις τρελες διαφορες.το vigor πχ εχει vpn που δεν εχει το thomson.εχει καποιες ρυθμισεις για ποσο bandwidth ανα pc.αναλογως το μοντελο μπορει να εχει wireless 802.11n αντι για 802.11g.. χωρις να σημαινει οτι τα θες αυτα τα εξτρα πραγματα.δεν μπουκωνει ευκολα και δεν κανει τα παραξενα που κανει καμια φορα το Thomson( Οπως κανα reboot στα καλα καθουμενα ή καποια αλλα bug Που ειναι τελειως λεπτομερειες).
SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Υπομονή τέκνον μου το vigor ειναι στον δρόμο σύντομα θα βρείς το φώς το αληθινό Edit :Παω να ρίξω μια βουτιά και επανέρχομαι Edit 2 :Οτι θα άραζα με το netbook και την alfa (ναι ειναι και αδιάβροχη) στην αμμο να γράφω στο forum δεν το φανταζόμουνα.
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Υπομονή τέκνον μου το vigor ειναι στον δρόμο σύντομα θα βρείς το φώς το αληθινό Edit :Παω να ρίξω μια βουτιά και επανέρχομαι Edit 2 :Οτι θα άραζα με το netbook και την alfa (ναι ειναι και αδιάβροχη) στην αμμο να γράφω στο forum δεν το φανταζόμουνα. χαχα. edit ενα.καλο μπανιο edit 2.α.διακοπες πας να ξεκουραστεις οχι net. b.δεν θυμαμαι να εχω δει αδιαβροχο usb wi fi stick.εχω δει access point που να μην εχει θεμα με βροχη κτλ αλλα Usb stick οχι.εκτος αβ παρεις αυτο http://im4.shopmania.org/files/p/m/204/hp-procurve-msm320-r~1564204.jpg σε συνδυασμο με αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908251 και μετα κατσε και στην βροχη
LuNaTiC Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Επιτέλους το "φόρεσα" πάνω στο DSL μου... Πρώτη εντύπωση για έναν που θέλει να τα έχει κάπως συμμαζεμένα τα πράγματα είναι ότι τα options είναι ΧΑΟΣ... Έχω χαθεί δεν ξέρω τι να πρώτο ρυθμίσω ... εαν χρειάζεται κάτι ρύθμισμα... Στο online status που μάλλον είναι και το πιο σημαντικό παράθυρο έχω http://imageshack.us...0/72687905.png/ Είχα ψάξει μέχρι να μου έρθει γενικά για το modem και είχα βρεί και αυτό " You may have already found it, but if you could try and telnet to the router and issue the commands: adsl rxpct 100 adsl txpct 100 This seems tell the router at what percentage of max sync speed to actually sync to the ISP with. It appears to default to 80 for some reason. My sync improved a lot after this although my actual speed only improved slightly (I'm on a terrible line). You will probably need to reboot the router afterwards. Just need to point out that you have to do adsl reboot in telnet as well for it to apply." Το εφάρμοσα αλλά δεν είδα κάποια αλλαγή ... όντως ήταν στο 80% Τι άλλο πρέπει να κάνω για αρχή?? όλα φαίνονται να δουλεύουν οκ PPPOA LLC/SNAP ADSL2+ annex M Αυτά έχω επιλέξει είναι οκ ή μήπως να βάλω PPPoE? VC MUX? PARIS -- > http://www.speedtest.net/result/1438974047.png ΗΡΑΚΛΕΙΟ---> http://www.speedtest.net/result/1438975738.png ATHENS-->http://www.speedtest.net/result/1438977229.png ΗΡΑΚΛΕΙΟ--> http://www.pingtest.net/result/45481427.png Κάποιες μετρήσεις
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ωραια εισαι στα 2 mbit Upload.το αλλλο οπως ειπες το εκανες.οτι δεν αλλαξε κατι δεν πειραζει. αλλα αυτο που ειδα και θα χασω τα μαλλια μου ειναι PPPOA ME LLC?????ΗΗΗΗΗΗΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΑ. Η θα βαλεις Pppoa/vcmux που επαιζαν παλια οι Isp η θα βαλεις το σωστο που ειναι Pppoe/llc και που παιζουν πλεον ολοι οι Isp/
LuNaTiC Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εδώ μέχρι πρίν λίγο δεν ήξερα που να βάλω το login name της Forthnet τι μου λές τώρα... Χάθηκα μέσα στα options
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 σιγα σιγα .πραγματι εχει πολλα.οτι πληρωνεις παιρνεις.να λες ευχαριστω που τα εχει μεσα απο το μενου και οχι απο cli οπως τα thomson.β. βρες που ειναι το Pppoa llc και καντο pppoe llc
LuNaTiC Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Το έχω κάνει από την πρώτη στιγμή Είναι τπτ MUST TO ENABLE ή MUST TO DISABLE απο όλα αυτά ! Πάντως αν δεν πέρναγα το 3.3.6.1 firmware θα το πέταγα από το μπαλκόνι... Κάθε λίγο και λιγάκι πάγωνε την σύνδεση και δε μπορούσα να κάνω τπτ από το να ανοίγω απλά σελίδες ... Είχα απογοητεύει αλλά ευτυχώς με το firmware όλα super
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Το έχω κάνει από την πρώτη στιγμή Είναι τπτ MUST TO ENABLE ή MUST TO DISABLE απο όλα αυτά ! Πάντως αν δεν πέρναγα το 3.3.6.1 firmware θα το πέταγα από το μπαλκόνι... Κάθε λίγο και λιγάκι πάγωνε την σύνδεση και δε μπορούσα να κάνω τπτ από το να ανοίγω απλά σελίδες ... Είχα απογοητεύει αλλά ευτυχώς με το firmware όλα super για αυτο το πρωτο πραγμα που κανω οταν παρω κατι ειναι να κοιταξω για firmware και παντα μα παντα το περναω.διαφωνω με αυτους που λενε οταν παιζει κατι το αφηνεις ετσι.ειδικα με firmware κτλ σχεδον ποτε δεν ειχα προβλημα με πιο νεο firmware.συν οτι σε ολα αυτα πλεον μπορεις να γυρισεις και σε προηγουμενα firmware αμα δεν σου αρεσει το πιο νεο.γενικα για τα Must που λες ειναι στο χερι σου τι θες και τι οχι.για μενα πχ must ειναι να κλεισω το upnp και να κλεισω και οτιδηποτε firewall εχει το ρουτερ και να κανω και τα Port forward μου.απο εκει και περα το must ειναι να το βαλεις pppoe llc αντι για Pppoa llc Που το εχεις. δηλαδη τι δεν μπορουσες να κανεις οταν παγωνε?p2p και τετοια δεν επαιζαν?β.εισαι σιγουρος οτι δεν ηταν κανα θεμα του wireless αν το ειχες wireless και απλα με το firmware διορθωσε κατι εκει?αν και αν εχει log τι αλλαζει απο firmware σε firmware μπορεις να δεις ισως τι εφταιγε,anyway.τελος καλα ολα καλα
LuNaTiC Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 το έχω αλλάξει βρε...pppoe & LLC Δεν το είχα με wireless για να πω ότι φταίει αυτό... ethernet ήταν... Ενώ άνοιγαν οι σελίδες απο download και γενικά πιο heavy φόρτωμα οπως youtube ... πάγωνε σε κάποια φάση Και εγώ είμαι υπέρ σε updates κτλ .. απλα ξέρω γώ μόλις το χα πάρει είπα να το τρενάρω λίγο να του πάρω τον αέρα... το έκανα όμως και ησύχασα
poulinos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 για μενα με το που βγει απο την συσκευασια πρωτα κανω το firmware Update και μετα κανω το υπολοιπο config αφου φαει ενα Reset defaults μετα το firmware.και μετα το ψεκοκκαλιζω με την ησυχια μου.αλλα το firmware πρωτα απο ολα.δεν κοιταω καν τι αλλαγες κανει.οταν βγει νεο firmware περνιεται απευθειας και ος τωρα ειτε λεγεται router ειτε Motherboard ειτε Mp3 ολα πηγαν οκ
LuNaTiC Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Από χτες το βράδυ έχω ένα κουλό θεματακι... Ενώ όλα ήταν μια χαρά αποφάσισε το λαπτοπ μου να μην συνδέεται με το router... Δοκίμασα τα πάντα και στην τελική έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο router... Πάλι δε γίνεται τίποτα Πριν αρχίσω να την ψάχνω για πρόβλημα στο λαπτοπ κτλ τι πρέπει να κοιτάξω απο το router έτσι ώστε να είμαι σίγουρος ότι δεν φταίει κάτι σε αυτό? Εγώ έτσι όπως το βλέπω τώρα πάντως μου είναι μια χαρά
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 αν μπαινει αλλο Pc ασυρματα στο ρουτερ η αμα εβγαλες το κλειδωμα και δεν μπαινει η αμα αλλαξες καναλι και παλι δεν μπαινει τοτε σβησε καρτα δικτυου στο Laptop η πιο νεους drivers αλλιως to laptop formataki
LuNaTiC Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Γιατί στράβωσε ξαφνικά? Atheros κάτι είναι η κάρτα του. Από το Drytek μπορώ να τσεκάρω μήπως κάτι δεν γίνεται σωστά? Το ρωτάω γιατί σε ένα άλλο FREE δίκτυο που βρίσκω στην γειτονιά συνδέεται κανονικά...Τώρα το θυμήθηκα "The default IP version of Windows 7 operating system is IPv6 while the default IP version of Windows XP is IPv4. Therefore if two computers working on Windows 7 and Windows XP are connected on the same network, there would be a protocol mismatch. To make both the computers work properly on the network, you will have to disable the IPv6 support of Windows 7. To disable the IPv6 support of Windows 7, Go to network connection wizard and open the LAN properties. Go to TCP/IP properties and then remove the check mark from the option which says "Enable IPv6 support". Save and apply the settings. Reboot the system and check if the laptop is able to connect to the router or not. " Λές να παίζει τέτοιο θέμα? Στο δίκτυό μου έχω και ένα Pc με WinXP Τελικά το πρόβλημα είναι το 13Channel του Wireless...το έχω βάλει στο 3 τώρα και παίζει μια χαρά... Ενώ στα πρώτα κανάλια έχει αρκετή κίνηση... και στο 13 κανένα...Τι να πω !!!
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Γιατί στράβωσε ξαφνικά? Atheros κάτι είναι η κάρτα του. Από το Drytek μπορώ να τσεκάρω μήπως κάτι δεν γίνεται σωστά? Το ρωτάω γιατί σε ένα άλλο FREE δίκτυο που βρίσκω στην γειτονιά συνδέεται κανονικά...Τώρα το θυμήθηκα "The default IP version of Windows 7 operating system is IPv6 while the default IP version of Windows XP is IPv4. Therefore if two computers working on Windows 7 and Windows XP are connected on the same network, there would be a protocol mismatch. To make both the computers work properly on the network, you will have to disable the IPv6 support of Windows 7. To disable the IPv6 support of Windows 7, Go to network connection wizard and open the LAN properties. Go to TCP/IP properties and then remove the check mark from the option which says "Enable IPv6 support". Save and apply the settings. Reboot the system and check if the laptop is able to connect to the router or not. " Λές να παίζει τέτοιο θέμα? Στο δίκτυό μου έχω και ένα Pc με WinXP Τελικά το πρόβλημα είναι το 13Channel του Wireless...το έχω βάλει στο 3 τώρα και παίζει μια χαρά... Ενώ στα πρώτα κανάλια έχει αρκετή κίνηση... και στο 13 κανένα...Τι να πω !!! λιγο πιο πανω σου εγραψα στο προηγουμενο post να αλλαξεις καναλι.ο λογος που το γραψα ειναι οτι παρα πολλες καρτες εχουν θεμα με το 12 και 13 καναλι και δεν μπορουν να το scanaroun.οποτε θα βαζεις απο 1 εως 11 και ΟΧΙ 12,13,κακως που δεν στο εξηγησα γιατι σου ειπα να το αλλαξεις. αυτο με το πρωτοκολλο θα σου κανε θεμα αν υποστηριζε το vigor ipv6 και ειχες παρει ip στο v6 οπως επισης θα ηταν στο δικτυο οχι στο ιντερνετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.