gtaivpc Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 έκανα σήμερα ένα clean install Windows 7 Ultimate 64-bit. κάρτα δικτύου είναι της realtek η RTL8168B/8111B, με up to date drivers. δεν μπορώ να συνδεθώ με τίποτα. δεν έχει σχέση το ρούτερ γιατί δούλευε κανονικά πριν κάνω φορμάτ (και τώρα δουλεύει απλά δεν μπορεί να συνδεθεί το PC). ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mikelamar Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Προφανώς κ είναι ενσωματωμένη στη μητρικη, drivers για αυτήν δεν έχεις!!!
gtaivpc Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Προφανώς κ είναι ενσωματωμένη στη μητρικη, drivers για αυτήν δεν έχεις!!! ωραία, τότε γιατί δεν έχω κάν τη δυνατότητα να ψάξω για ασύρματα δίκτυα?
antonl Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Το RTL8168B/8111B αφορά την ethernet κι όχι το wifi.
gtaivpc Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ωραία. Στο device manager έχει μόνο αυτό όμως, ένα άλλο ethernet controller που δεν αναγνωρίζει και άλλο ένα unknown device. Με ένα 3rd party tool έκανα scan το hardware μου και βρήκε το Atheros AR5005G wireless adapter, του οποίου και τα drivers έκανα install, αλλά πάλι τζίφος. Τι μπορεί να φταίει?
At0m0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ωραία. Στο device manager έχει μόνο αυτό όμως, ένα άλλο ethernet controller που δεν αναγνωρίζει και άλλο ένα unknown device. Με ένα 3rd party tool έκανα scan το hardware μου και βρήκε το Atheros AR5005G wireless adapter, του οποίου και τα drivers έκανα install, αλλά πάλι τζίφος. Τι μπορεί να φταίει? Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις το CD/DVD της μητρικής και να εγκαταστήσεις τους "μαμίσιους" οδηγούς για τις συσκευές της μητρικής σου. Άν το CD/DVD δεν έχει οδηγούς για το λειτουργικό σου, τότε πρέπει να πας στον ιστότοπο της κατασκευάστριας εταιρείας και να κατεβάσεις τους κατάλληλους οδηγούς. Όλα τα άλλα δεν είναι αποδεκτές λύσεις για εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.