gianakakis Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλησπέρα φίλοι Πρόσφατα μου δημιουργήθηκε η απορία αν θα μπορούσαν να συνδεθούν με κάποιο τρόπο η τηλεόραση μου (μια Sasmung Led με x2 USB και LAN αλλά και wireless adapter),ο εξωτερικός σκληρός δίσκος που είναι μονίμως συνεδεμένος στην τηλεόραση και το pc μου που συνδέται με το router ασύρματα.Θα ήθελα δηλαδή να μπορώ να μεταφέρω δεδομένα κατευθείαν στον δίσκο για να μην χρειάζεται όπως κάνω τώρα κάθε φορά να συνδέω τον δίσκο στο pc και πάλι στην τηλεόραση για να ακούσω μουσική από την τηλέοραση για παράδειγμα.Να αναφέρω ότι έχω εμπειρία στα Windows 7 (που έχει το pc μου) αλλά όχι στα τοπικά δίκτυα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
At0m0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Είναι η TV συνδεδεμένη με τον router; (ενσύρματα ή ασύρματα) Άν όχι, πάρε το εγχειρίδιο και τον τηλεμαέστρο στο χέρι και ξεκίνα. Έαν είναι συνδεδεμένη ή όταν συνδεθεί δοκίμασε στα windows σου: Πίνακας Ελέγχου -> Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης->Προβολή πλήρους χάρτη Θα πρέπει να δείς τουλάχιστον τον Η/Υ σου (το όνομά του) και τον router (Πύλη/Gateway) Εναλλακτικά, Έναρξη->Υπολογιστής->Δίκτυο Εδώ θα δείς μόνο τον H/Y σου και πιθανότατα και την TV σου. Να ελπίζεις ότι θα δείς και την TV σου σε ένα απο τα παραπάνω Άν δείς την TV θα δείς και τον δίσκο, κ.λπ., κ.λπ. Τί μπορεί να πάει στραβά και να μην μπορείς να την δείς. - Όλων των ειδών τα firewall/antivirus/Oh_Please_Protect_And_Make_my_Windows_Useless_Software - Μια ρύθμιση για το uPnP, την οποία δεν την θυμάμαι τώρα και για την οποία δεν είμαι και 100% σίγουρος, αλλά νομιζω αφορά τόσο τα windows(firewall ρύθμιση) όσο και τον router σου, ο οποίος είναι και αυτός στην μέση και πρέπει να επιτρέπει το uPnP. - Ρυθμίσεις του Δικτύου σε "Οικιακό/Δίκτυο Εργασίας" ή ότι χρειάζεται για να δεί shares σε άλλους H/Y ή απλά ρύθμιση του Πίνακας ελέγχου->Κέντρο Δικτύου και κοινής χρήσης-->Αλλαγή ρυθμίσεων κονής χρήσης για προχωρημένους-> Ενεργοποίηση του εντοπισμού δικτύου κ.λπ. κ.λπ. Καλή τύχη.
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Έχω ένα router της Pirelli (Cyta) και έχει USB όπου μπορείς να συνδέσεις δίσκο και να ενεργοποιήσεις από το μενού του έναν file server ώστε να βλέπεις τον δίσκο σαν κοινόχρηστο στο δίκτυο. Δες αν το δικό σου έχει κάτι τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.