tasoskont Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 καλημερα,θελω να βαλω δευτερο λειτουργικο windows μεσω parallel στο macbook pro αλλα δεν θελω να βαλω τα xp που εχω γνησια αλλα τα win 7 που εχω σπασμενα.γινεται ν αβαλεις σπασμενα windows η θα εχω προβληματα μετα???ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Φίλε μου πρόσεχε γενικά τι γράφεις γιατι απαγορεύεται απο τους κανόνες του forum. Ότι συμβαίνει σε κανονικό pc συμβαίνει και στο mbp σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoforos89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Κανονικοτατα μπορεις να τα βαλεις. Στου αδερφου μου το macbook pro αν θυμαμαι καλα, μεσω bootcamp τα ειχα περασει τα 7. http://www.youtube.com/watch?v=uVfRQ0YIDUI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δες εδώ: Windows σε Mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.