nicoc89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ξέρει κανεις να μου προτείνει κάποιο μοντέλο καρεκλας γραφείου με αλουμινένια πόδια που να είναι ανθεκτική (αν κάτσει η γκόμενα στα πόδια σου) αλλα και αναπαυτική μέχρι 100-120 ευρώ?(έστω και λίγα παραπάνω αρκεί να αξίζει , να μην ξεφεύγει από τα 140). Θα προτιμούσα να είναι στο στιλ καρεκλας διευθυντή.
grigoriou Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Με μαξιλαρακι στο προσκεφαλι για να ξεκουραζεσαι ε? Δε νομιζω οτι θα βρεις στα 100€, εκτος αν περασεις απ το Praktiker. H γκομενα πόσα κιλα ειναι? Για καρεκλάτο λες?
grigoriou Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εδώ είσαι απλώς γαματη τη γκομενα? τοτε ο τονος στη προπαραληγουσα. Μια τετοια καρεκλα εχω κι εγω παντως.
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δεν νομίζω να προτιμήσω practicer γιατί έχω ακούσει ότι οι καρέκλες του δεν είναι και οι καλύτερες. Πάντως μπορώ να δώσω μέχρι 140-150 ευρώ τώρα που το σκέφτομαι , αλλα θέλω να έχει αλουμινένια πόδια. ---------- Τι γνώμη έχετε για αυτή ?
grigoriou Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Τετοια πηρα απ το praktiker περυσι για 70€. Θεωρεις οτι το praktiker παιρνει καρεκλες β΄ διαλογης?
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Τετοια πηρα απ το praktiker περυσι για 70€. Θεωρεις οτι το praktiker παιρνει καρεκλες β΄ διαλογης? Όχι β΄διαλογης , απλά έχω διαβάσει/ακούσει ότι δεν είναι ιδιαιτερα αναπαυτικές.
Arcanaloth Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Εδώ είσαι απλώς γαμάτη Όταν είχα πάρει αυτήν την καρέκλα πριν από 3.5 χρόνια απ'το ΙΚΕΑ, την θεώρησα μια από τις 5 καλύτερες αγορές που έχω κάνει στην ζωή μου γενικά. Υπερ-αναπαυτική, σκυλί σε εξαιρετική τιμή. Αφού την έλιωσα κυριολεκτικά 3.5 χρόνια μετά, ήταν η αυτονόητη επιλογή για άλλη μια φορά. Πάω την αγοράζω πριν 4 μήνες απ' το ΙΚΕΑ, την στήνω, πάω να κάτσω και κατευθείαν κάτι δεν μου πάει καλά. Κόψανε ένα μεγάλο κομμάτι από το κάθισμα και εκεί που άραζα σαν κύριος και μπορούσα να βάλω και τα πόδια πάνω, ξαφνικά βλέπω ότι δεν χωράω καλά καλά και συνεχώς "γλυστράω". Λέω οκ, θα την συνηθίσω, που θα πάει. 4 μήνες μετά και τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια, απλά δεν παλεύεται. Θέλει μεγαλύτερο κάθισμα, τουλάχιστον για τις ώρες που περνάω εγώ εκεί πάνω. Ο μηχανισμός που πάει "μπρος-πίσω" η πλάτη ενώ κάθεσαι που ήταν πολύ ξεκούραστος στην προηγούμενη, εδώ πάλι σου σπάει τα νεύρα. Ίσως επειδή είναι ακόμα καινούργια η καρέκλα και πρέπει να περάσει λίγος καιρός, αλλά μέχρι στιγμής είναι τόσο σκληρός που δεν σου επιτρέπει να αράξεις προς τα πίσω, αυτομάτως σε πετάει μπροστά και επειδή το κάθισμα είναι μικρό δεν σου επιτρέπει να ασκήσεις αρκετή αντίσταση ώστε να μέίνεις πίσω. Οπότε μένεις σε μια άβολη θέση που για μια δουλειά γραφείου ίσως να σε βόλευε, αλλά αν θες να αράξεις στο σπιτάκι σου και να λιώσεις στο pc, απλά ΔΕΝ βολεύει και καταλήγεις με σπασμένα νεύρα και πιασμένη πλάτη. Πραγματικά δεν περίμενα τέτοια τεράστια διαφορά επειδή μειώσανε απλά το κάθισμα (αν και η διαφορά είναι μεγάλη, θα έλεγα κόψανε το 25% του προηγούμενου καθίσματος) Με το μάτι ΔΕΝ φαίνεται ότι έχει μειωθεί το μέγεθος, πρέπει να κάτσεις πάνω για να το καταλάβεις. Το προηγούμενο μοντέλο θα έλεγα πως ήταν 5/5, αυτό είναι 2.5/5 και αυτό λόγω της καλής του τιμής. Πλέον όμως είναι απλά μια οικονομική καρέκλα από το ΙΚΕΑ, τίποτα το ιδιαίτερο, καλύτερα να χώσεις 70 ευρώ παραπάνω και να πάρεις κάτι καλύτερο. Πρόβλημα τέλος είναι τα πλαστικά πόδια (αντί για μεταλλικά), αντέχουν βέβαια, αλλά στο τέλος μάλλον από αυτό θα πάει η καρέκλα, θα σου σπάσει ένα από αυτά. Ειδικά αν είναι κάποιος βαρύ κορμί, καλύτερα να επιλέξει μία καρέκλα με μεταλλικά πόδια.
grigoriou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Πρωτου την αγορασεις θα επρεπε να τη δοκιμασεις. Οπως δηλαδη γινεται με τα παπουτσια. Αλλες απαιτησεις εχει ο καθε καθημενος. Αλλος καθεται στητος αλλος καμπουριαστος, αλλος θελει μεγαλη πλατη, αλλος θελει να παιρνει κλιση, αλλος να ειναι μαλακη/σκληρη κοκ.
Haldol Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δεν είναι όλες οι καρέκλες ίδιες παιδιά, ας μοιάζουν ίδιες. Έχω πάρει «διευθυντική» (συνθετικό δέρμα) από το ΠΛΑΙΣΙΟ με <80€ η οποία είναι άβολη, τα χέρια στο πλάι δε βγαίνουν, τρίζει, ο μηχανισμός που της επιτρέπει να πηγαίνει πίσω-μπρος είναι κάπως "ξερός", κλπ. Έχω πάρει και απλή καρέκλα γρφείου (ίδιο υλικό) από ΔΡΟΜΕΑ με 150+ ευρώ, την οποία την έχω λατρέψει. Άριστη.
grigoriou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Σημειωνω οτι απ το Πλαισιο αξιζει να αγορασει κανεις μόνο αν του περισσευουν χρηματα... Οι τιμες που εχει στα ειδη επιπλου ειναι πολυ ακριβες(λογικο, το Πλαισιο δεν ειναι επιπλαδικο).
logizagor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 φιλε εγω λεω να μαζεψεις κανα 80αρι παραπανω και να παρεις μια καλη γιατι ειλικρινα το αξιζει η μεση σου. εγω εχω αυτην σε μαυρο χρωμα απο τον δρομεα εδω και κανα χρονο και ειναι εξαιρετικη.. λαλακιες απο ικεα και πρακτικερ ειναι για πολυ κανα 6μηνο μετα εμφανιζουν ελατωματα.
Anubis13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 http://eshop.dromeas.gr/product.php?productid=16298&cat=565&page=1 Την εχω δοκιμασει στο εργαστηριο της σχολης χωρις μπρατσα. Πραγματικα οτι πιο ανετο εχω καθισει εδω και χρονια.
abc Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πήρα αυτή εδώ και καιρό! Την έχω προτείνει και σε άλλο άτομο και έμεινε κατευχαριστημένο από την αγορά της καρέκλας! Ποιότητα τέλεια για την τιμή της!!! Αναπαυτική όσο δεν πάει! Ποτέ πια δεν θα νιώσεις τον ποπό σου να πιάνεται όσες ώρες και να κάθεσαι πάνω της(ούτε βλέπω να χαλάει το μαξιλάρι με τον καιρό, εγώ ακόμα σαν καινούρια την αισθάνομαι). Και αν κάθεσαι κανονικά πιάνει όλη την πλάτη και την υποστηρίζει πίσω μιας και έχει το σχήμα της σπονδυλικής στήλης! Μόνο αμα δεν βιάζεσαι περίμενε να έρθουν οι εκπτώσεις σε 1 μήνα να την πάρεις! Πάντα την βάζει 20 ευρώ πιο κάτω!! Και επίσης, ό,τι πάρεις να πας και από κοντά να το δοκιμάσεις! Αξίζει να περάσεις από ένα μαγαζί να την δοκιμάσεις και θα με θυμηθείς!!! :rolleyes: Επίσης την είχε και στο Elatte πέρυσι σε όλο το πάνελ! :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα