bilbo1973 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Έχω Xboxάκι και ψάχνομαι να πάρω το Kinect (family play use ;-)) Από την άλλη γουστάρω τρελά το Buzz Παγκόσμιο Κουίζ αλλά δεν έχω PS3 Ψάχνοντάς το λίγο βρήκα: 1. Kinect με 108€ και 2. Κονσόλα με Buzz στα 339€ αλλά το βρήκα και στον κατάλογο του Πλαισίου (για κάποιο λόγο δεν το βρίσκω στο site) με Buzz music, Buzz Παγκόσμιο και 8(!!!) Buzzers (Τρελό party!) στα 369€. Και το ερώτημα είναι: αξίζει να δώσω τόσα φράγκα για PS3 & Buzz ή να βολευτώ με 108 ευρουλάκια και Kinect (που είναι και καλή τιμή) και να "παρκάρω" το Buzz fever για αργότερα?
naruto14 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Έχω Xboxάκι και ψάχνομαι να πάρω το Kinect (family play use ;-)) Από την άλλη γουστάρω τρελά το Buzz Παγκόσμιο Κουίζ αλλά δεν έχω PS3 Ψάχνοντάς το λίγο βρήκα: 1. Kinect με 108€ και 2. Κονσόλα με Buzz στα 339€ αλλά το βρήκα και στον κατάλογο του Πλαισίου (για κάποιο λόγο δεν το βρίσκω στο site) με Buzz music, Buzz Παγκόσμιο και 8(!!!) Buzzers (Τρελό party!) στα 369€. Και το ερώτημα είναι: αξίζει να δώσω τόσα φράγκα για PS3 & Buzz ή να βολευτώ με 108 ευρουλάκια και Kinect (που είναι και καλή τιμή) και να "παρκάρω" το Buzz fever για αργότερα? Εγώ ψηφίζω Kinect... Έχεις xbox και είναι κρίμα να αγοράσεις ps3 απλώς για να παίξεις το buzz. Εξάλου με αυτά που θα μας δείξουν στην Ε3 μου φένεται το Kinect θα γίνει must για πολλούς. Εξάλου το βρήκες και σε καλή προσφορά....
gchris7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Πολλά λεφτά μόνο και μόνο για το buzz. Από την άλλη βέβαια το kinect τι να το κάνεις? Θα το πάρεις και σε μια εβδομάδα θα το έχεις να κάθεται όπως κάνουν όλοι. Άχρηστο gadget είναι... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή. Αν μπορείς βρεις το PS3 μεταχειρισμένο σε πολύ χαμηλή τιμή κάτι γίνεται.
krypton Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 τώρα να αγοράσεις κονσόλα μόνο για το buzz μου φαίνεται λίγο υπερβολικό....πάντως είναι τρομερό παιχνίδι, πολύ γέλιο...αν νομίζεις ότι θα χρησιμοποιήσεις το ps3 και με άλλα παιχνίδια, go for it!
bilbo1973 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Thanks σε όλους για τις απαντήσεις! Ψηφίσαμε λοιπόν Kinect και ακολουθώ δημοκρατικές διαδικασίες... Πολλά λεφτά μόνο και μόνο για το buzz. Από την άλλη βέβαια το kinect τι να το κάνεις? Θα το πάρεις και σε μια εβδομάδα θα το έχεις να κάθεται όπως κάνουν όλοι. Άχρηστο gadget είναι... Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή. Αν μπορείς βρεις το PS3 μεταχειρισμένο σε πολύ χαμηλή τιμή κάτι γίνεται. Same story as Wii... Άρα γλυτώνω μια κονσόλα χώρο από το έπιπλο της τηλεόρασης!!!
gherudos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Με το Buzz θα λιώσεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά να αγοράσεις νέα κονσόλα για 1 μόνο παιχνίδι; Αν είσαι οκ οικονομικά κάντο! Κinect μην πάρεις ακόμα, περίμενε να βγεί κανένας αξιόλογος τίτλος, όπως είπαν παραπάνω και τα υπόλοιπα παιδιά θα το παίξεις 1-2 ημέρες και μετά θα το έχεις να κάθεται. Buzz θα παίζεις με την οικογένειά σου, με τους φίλους σου, με τους φίλους και την οικογένειά σου online! Είναι απίστευτη εμπειρία, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει σκεφτεί ποτέ να πάρει μέρος σε τηλεπαιχνίδι, αυτή τη φορά το τηλεπαιχνίδι έρχεται σπίτι σου! Πολύ γέλιο και απίστευτες ώρες λιώσιμου offline αλλά και online, εμείς έχουμε 8 buzzers!!!
naruto14 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Με το Buzz θα λιώσεις αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά να αγοράσεις νέα κονσόλα για 1 μόνο παιχνίδι; Αν είσαι οκ οικονομικά κάντο! Κinect μην πάρεις ακόμα, περίμενε να βγεί κανένας αξιόλογος τίτλος, όπως είπαν παραπάνω και τα υπόλοιπα παιδιά θα το παίξεις 1-2 ημέρες και μετά θα το έχεις να κάθεται. Buzz θα παίζεις με την οικογένειά σου, με τους φίλους σου, με τους φίλους και την οικογένειά σου online! Είναι απίστευτη εμπειρία, δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει σκεφτεί ποτέ να πάρει μέρος σε τηλεπαιχνίδι, αυτή τη φορά το τηλεπαιχνίδι έρχεται σπίτι σου! Πολύ γέλιο και απίστευτες ώρες λιώσιμου offline αλλά και online, εμείς έχουμε 8 buzzers!!! Κάτι σαν το επιτραπέζιο-τηλεπαιχνίδι TV Show δεν είναι ρε παιδιά?
grouspen Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Κάτι σαν το επιτραπέζιο-τηλεπαιχνίδι TV Show δεν είναι ρε παιδιά? Ακριβώς . και έχει και πολύ πλάκα άμα είσαι με παρέα και πέφτει πολύ γέλιο. το καλό είναι ότι βάζεις και άλλους μέσα και κολλάνε χωρίς να είναι gamer γενικά.
kajwbtfe Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ακριβώς . και έχει και πολύ πλάκα άμα είσαι με παρέα και πέφτει πολύ γέλιο. το καλό είναι ότι βάζεις και άλλους μέσα και κολλάνε χωρίς να είναι gamer γενικά. Οντως.Ξερω ανθρωπους(πολλους)που χωριςς να εχουν ξαναπιασει στα χερια τους χειριστηριο απο καμια αλλη κονσολα η Pc,με τα buzzers ηταν πολυ ανετοι!Παντως δεν νομιζω να παρεις PS3 και να παιζεις μονο Buzz.Εχει παρα πολλα καλα παιχνιδια και εφοσον εχεις ηδη 360 και σε παιρνει οικονομικα δεν βλεπω το λογο να μην το τσιμπησεις
glad1at0re Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Αν σε ενδιαφέρει το gaming με παρέα στο σπίτι σου, εννοείται kinect είναι η σωστή επιλογή. To buzz είναι ένα παιχνίδι μόνο που αργά η γρήγορα θα το βαρεθείς. Το Kinect είναι αξεσουάρ στο οποίο θα βασιστούν 100αδες παιχνίδια, δεν είναι συγκρίσιμα και σίγουρα έχει περισσότερη πλάκα με φίλους irl. Άσε που στην κατάσταση που είναι η sony και το online δίκτυο της, είναι η χειρότερη στιγμή να αγοράσεις PS3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.