demessakis Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Σε κάθε ήττα της ΜανΓιου, να ζητάς ταπεινά κάποιες μέρες ρεπό.
Thanos1972 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ε ναι,δεν θα μπορει να αποδοσει και θα βγαζει νευρα στους πελατες. αντρικο πως αισθανεσαι που χαθηκε το champions League?
alex_000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 1200 είναι καλά και για κύπρο για ανειδίκευτο που κάνει 1η του δουλειά μην τρελαθούμε. Είπαμε καλά είναι εδώ αλλά δεν είναι και Λουξεμβουργο Κοιτάτε,θα πω εύκολα επειδή είναι υπεύθυνος κάποιος θείος μου. Manchester και ο θείος ε?
Andreas2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ε ναι,δεν θα μπορει να αποδοσει και θα βγαζει νευρα στους πελατες. αντρικο πως αισθανεσαι που χαθηκε το champions League? Για να σου πω την αλήθεια εγώ νευρίασα παραπάνω που δεν το είδα HD και δεν σεβαστήκαν κάποιοι που ήρθαν σπίτι μου το γεγονός ότι είμαι φανατικός και ήταν και τελικός CL ενώ και με την Blackpool το είδα HD.Αν το χάναμε με την Τσέλσι θα ένιωθα πολύ πιο χειρότερα,πιστεύω κατάλαβες γιατί(άλλες συνθήκες τότε,μετά από πολύ καιρό τελικό,ενώ τωρά συνηθήσαμε τελικούς και παίξαμε με αυτή που λένε GOAT χωρίς να είμαστε τόσο καλοί όσο το 07-08),όπως και είμαι ευχαριστημένος με το νούμερο 19. 1200 είναι καλά και για κύπρο για ανειδίκευτο που κάνει 1η του δουλειά μην τρελαθούμε. Είπαμε καλά είναι εδώ αλλά δεν είναι και Λουξεμβουργο Manchester και ο θείος ε? Όχι αλλά έχει μια εταιρία που την διευθύνει και έχω μέσο,είμαι φιλότιμος φυσικά δνε κάνω κάτι άλλο,απλά εμένα προτιμά. Andreas2 πήγαινε και απέτισε τα δικαιώματα σου! Αν εσύ θες να βλέπεις nova κάθε Σάββατο είναι υποχρεωμένοι να βάλουν nova. Δεν βλέπω από Nova,έχω Skysports HD,AL Jazeera HD,Sky Calcio HD,Rai Hd,Canal + Hd...
pournaras Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Για να σου πω την αλήθεια εγώ νευρίασα παραπάνω που δεν το είδα HD και δεν σεβαστήκαν κάποιοι που ήρθαν σπίτι μου το γεγονός ότι είμαι φανατικός και ήταν και τελικός CL ενώ και με την Blackpool το είδα HD.Αν το χάναμε με την Τσέλσι θα ένιωθα πολύ πιο χειρότερα,πιστεύω κατάλαβες γιατί(άλλες συνθήκες τότε,μετά από πολύ καιρό τελικό,ενώ τωρά συνηθήσαμε τελικούς και παίξαμε με αυτή που λένε GOAT χωρίς να είμαστε τόσο καλοί όσο το 07-08),όπως και είμαι ευχαριστημένος με το νούμερο 19. Όχι αλλά έχει μια εταιρία που την διευθύνει και έχω μέσο,είμαι φιλότιμος φυσικά δνε κάνω κάτι άλλο,απλά εμένα προτιμά. Δεν βλέπω από Nova,έχω Skysports HD,AL Jazeera HD,Sky Calcio HD,Rai Hd,Canal + Hd... Καλυτερα μωρε, σκεψου τωρα τετοια ηττα και να τη βλεπεις και σε HD... διπλη η πικρα, δε λεει.
traganeus Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Φτιάξε ένα insomnia.cy ρε πουλάκι μου και μαζευτείτε εκεί οι κυπρέοι να τα λέτε!!! Εδώ άλλη δεν έχουν να πάρουν τσιγάρα και εσύ σκέφτεσαι να πας για δουλειά 1200 ευρό, χωρίς πτυχία...... Και ο λόγος είναι η Man Utd??? Πρέπει να είχαν δίκιο εκεί στο στρατό με εκείνο το τέστ που σου είχαν κάνει
freedubus Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Κοιτάτε,θα πω εύκολα επειδή είναι υπεύθυνος κάποιος θείος μου.Δεν θέλω να δουλεύω Σάββατο,όταν παίζει η Γιουνάιντεντ,να έχω αρκετά πρωινά ελέυθερα,μερικά απογευματινά,να δουλεύω όσο πρέπει,αν έχει υπερωρίες να μην με επηρεάσουν σαφώς και θα θέλω λεφτά,εκτός αν μου ζητήσουν ταπεινά μια χάρη.εναλλαγές εννοώ με ωράρια.Πότε πρωί,πότε νύχτα... Η Γιουάιντεντ παίζει είτε Σ/Κ είτε Τ/Τ 21:45.Σάββατο δεν θέλκω να δουλεύω,νομίζω κλείνουμε εώς έτσι ώρα τις Τ/Τ.Αλλά και να δουλεύω το Σάββατο όχι ώρα που παίζει η Man Utd.Μην φοβάσαι,ότνα ήμουν στρατό,χωρίς μέσο κι όλας,όποτε έπειζε η United έβγαινα. Πες μου πόσες παρθένες θέλεις να σφάξω προς τιμήν Σου Υπέρτατε;
headbanger Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 i vote for freedubus. ο νέος μου τρολλ μεντορας ευρέθει ξέρω οφτοπικ, αλλά μερικού παίζουν με τον πόνο μας εδώ πέρα
status Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 i vote for freedubus. ο νέος μου τρολλ μεντορας ευρέθει ξέρω οφτοπικ, αλλά μερικού παίζουν με τον πόνο μας εδώ πέρα, ταπεινά Διορθώθηκε.
Andreas2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2011 Σοβαρά τα λέω όλα αυτά.Νευριάζω πολύ με όσους λένε να δω το παιχνίδι βιντεογραφημένο.Δεν είναι τίποτε έργο.Άλλο live.Με κάνατε και θύμωσα.Τωρά που το σκέφτημε σπάνια μπορεί να παίζει και καμμιά Δευτέρα ή άλλες μέρες,ιδιαίτερα τις γιορτές.Αν και στεναχωριούμαι κι όλας πες δουλεύω απόγευμα το χειμώνα να μην είμαι σπίτι να απολαμβάνω τα τσάγια μου,το τζάκι,το Pc και όλα αυτά.Αλλά τι να κάνομεν;Πρέπει να δουλεψομεν να τα βγάλομεν εις πέρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.