Προς το περιεχόμενο

Μου προτείνουν δουλειά.

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Γιουάιντεντ παίζει είτε Σ/Κ είτε Τ/Τ 21:45.Σάββατο δεν θέλκω να δουλεύω,νομίζω κλείνουμε εώς έτσι ώρα τις Τ/Τ.Αλλά και να δουλεύω το Σάββατο όχι ώρα που παίζει η Man Utd.Μην φοβάσαι,ότνα ήμουν στρατό,χωρίς μέσο κι όλας,όποτε έπειζε η United έβγαινα.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αμα μιλας για Κυπρο (οπως ανεφερε ο διαολος), δεν εχει νοημα να ρωτας εμας αν ειναι καλα τα 1200... λογικα την απαντηση θα σου τη δωσουν μονο οι κανα δυο που μενουν και εργαζονται εκει (ο midi νομιζω ειναι εκει). Γιατι εμεις το πρωτο που μας ερχεται στο μυαλο ειναι 1200 (αυτη την εποχη κιολας) στο ελλαντα.

Δημοσ.

...Μην φοβάσαι,ότνα ήμουν στρατό,χωρίς μέσο κι όλας,όποτε έπειζε η United έβγαινα.

Ή Ρουβά σε λένε εσένα ή Παπακαλιάτη... Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό.... :lol:

Δημοσ.

Η Γιουάιντεντ παίζει είτε Σ/Κ είτε Τ/Τ 21:45.Σάββατο δεν θέλκω να δουλεύω,νομίζω κλείνουμε εώς έτσι ώρα τις Τ/Τ.Αλλά και να δουλεύω το Σάββατο όχι ώρα που παίζει η Man Utd.Μην φοβάσαι,ότνα ήμουν στρατό,χωρίς μέσο κι όλας,όποτε έπειζε η United έβγαινα.

Ζητα τους να σου πληρωνουν και Nova...

android.png

Δημοσ.

Ναι ξέρω τη διαφορά στους μισθούς.

Εσυ την ξερεις, αλλα δεν το διευκρινιζεις στην αρχη για ποια χωρα μιλας, και ολοι νομιζουν οτι μιλας για ελλαδα...

Δημοσ.

Να απαιτήσεις μια τηλεόραση 50 ιντσών στη δουλειά ώστε να βλέπεις τη ΜανΓιου. Και κανα ξηροκάρπι.

• Moderators
Δημοσ.

εκτός αν μου ζητήσουν ταπεινά μια χάρη.

Δεν σταματας να με εκπλησσεις.

Λοιπον, αν σου ζητησουν ταπεινα μια χαρη στην δουλεια, εχω φυγει και εχω ερθει Τσυπρον. :lol:

Δημοσ.

Andreas2 πήγαινε και απέτισε τα δικαιώματα σου! Αν εσύ θες να βλέπεις nova κάθε Σάββατο είναι υποχρεωμένοι να βάλουν nova. :shifty:

Δημοσ.

Παντως ετσι και δε σου βγαινουν τα ωραρια οπως τα θες λογω της Γιουναιτεντ, στειλε μου πμ να παω στα γραφεια της επιχειρησης για μια αναγνωριστικη.. Υπο (αρκετες) προυποθεσεις μπορει και να με συμφερει να φυγω απο τη δουλεια που ειμαι τωρα, για τη θεση που σου προσφερθηκε (λεμε τωρα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...