Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος θελω να αγορασω ενα gps 5αρι μεχρι 200 ευρω,εψαξα λιγο στα online καταστηματα κ στο Sksroutz.gr αλλα εχω μπερδευτει.....αυτο που θελω ειναι:

να ειναι γρηγοο το gps,να μην κολλαει κλπ,

να μπορω να του βαλω διαφορετικα προγραμματα πλοηγησης,χαρτες κλπ

να εχει ενημερωσεις για τη κινηση,

να δειχνει την καταληλη λοριδα εξοδου

να περνει στικακι μνημης(δεν ξερω το κατα ποσο σημαντικο ειναι αυτο , απλα το αναφερω...)

να δεχεται βιντεο κ ηχο(τελευταιο κ δεν με πολυενδιαφερει...)

Ξερω θα μου πειτε ζηταω πολλα,αλλα οκ βασικα θελω κατι που να ειναι αξιοπιστο και να εχει την πλειοψηφια των παραπανω...

Ευχαριστω εκ των προτέρων...

Δημοσ.

όλα αυτά μαζί δεν νομίζω να τα βρεις με 200ευρώ (καλά κάνεις όμως που προσπαθείς).εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις απο skroutz το ΜΛΣ 5900 (150ευρω). έχει 5" οθονη, γρηγορο ειναι γιατι εχω δει και αλλα μλς αλλα δεν ξερω αν ξεκλειδωνει ωστε να μπορεις να τους βαλεις διαφορα προγραμματα και επισης δεν λεει την κινηση.

Δημοσ.

Φιλε μου ευχαριστω για την απαντηση καταρχας,οσο αφορα το μλς το ειδα κ γω απλα δν μπορω να αποφασισω,γι αυτο ροταω εχς δει και κατι αλλα οπως το navigon 70 plus κ το garmin nuvi 1410 και αλλο ενα το 1490t αλλα δν μπορω να διαλεξω καθος δν ξερω αν καποιο απο αυτα ξεκλιδωνεται,γενικος επικρατει μια συνχιση στο κεφαλι μου περι του θεματος γι αυτο ρωταω κ εδω....

Δημοσ.

τα garmin εχουν πολυ κλειστο λογισμικο οποτε δεν ξεκλειδωνουν...το navigon δεν γνωριζω αν μπορεις να το ξεκλειδωσεις...εγω εχω το navigon στο iphone αλλα δεν εχω ξετρελαθει με το λογισμικο και τον χαρτη του...

Δημοσ.

Κανεις αλλος ρε παιδια να δωσει καμια ιδεα? Εχω βρει και ενα λογισμικο π εχουν φτιαξει κατι παιδια στο navimania.gr κ θελωνα ξερω αν ειναι ξεκλειδωτο το gps,επισης αρχησα να σκεφτομαι και για το turbox i50...πειτε αποψεις και προτασεις σας.....

Δημοσ.

turbo-x εγώ δεν θα πήγαινα...έχω διαβάσει πως πολλές συσκευές έχουν βγει ελλατωματικές (δεν bootάρουν, κολάνε κλπ.), αλλά και γενικά δεν τα έχω σε υπόληψη τα turbox (και τα λαπτοπ και όλα)....Το Don't panic το έχεις δει?

Δημοσ.

το συγκεκριμένο λογισμικό το έχω δει σε android...δεν είναι και τίποτα σπουδαίο...το κακό είναι ότι κλειδώνει στο κινητό (στο δίνουν μέσα σε sdcard) και δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε άλλο smartphone

Δημοσ.

το don't panic δεν θα το συνιστούσα..είναι καινούριο λογισμικό και έχει μερικά προβληματάκια.....

όλα αυτά μαζί δεν νομίζω να τα βρεις με 200ευρώ (καλά κάνεις όμως που προσπαθείς).εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις απο skroutz το ΜΛΣ 5900 (150ευρω). έχει 5" οθονη, γρηγορο ειναι γιατι εχω δει και αλλα μλς αλλα δεν ξερω αν ξεκλειδωνει ωστε να μπορεις να τους βαλεις διαφορα προγραμματα και επισης δεν λεει την κινηση.

έχω την εντύπωση πως ξεκλειδώνει και εύκολα

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τιτλος θελω να αγορασω ενα gps 5αρι μεχρι 200 ευρω,εψαξα λιγο στα online καταστηματα κ στο Sksroutz.gr αλλα εχω μπερδευτει.....αυτο που θελω ειναι:

να ειναι γρηγοο το gps,να μην κολλαει κλπ,

να μπορω να του βαλω διαφορετικα προγραμματα πλοηγησης,χαρτες κλπ

να εχει ενημερωσεις για τη κινηση,

να δειχνει την καταληλη λοριδα εξοδου

να περνει στικακι μνημης(δεν ξερω το κατα ποσο σημαντικο ειναι αυτο , απλα το αναφερω...)

να δεχεται βιντεο κ ηχο(τελευταιο κ δεν με πολυενδιαφερει...)

Ξερω θα μου πειτε ζηταω πολλα,αλλα οκ βασικα θελω κατι που να ειναι αξιοπιστο και να εχει την πλειοψηφια των παραπανω...

Ευχαριστω εκ των προτέρων...

Κοιτα και αυτο εδω απο ebay http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110680958444#ht_5134wt_905 το πηρα και εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος, και αξιοπιστος πωλητης και γρηγορη παραλαβη απο ΕΛΤΑ.

Δημοσ.

Τελικα παιδια πειρα το ginius g1-1000 απο φορθνετ πληρως ικανοποιημενος απο το λογισμικο απο πρωτη ματια...θελω τωρα να δω μηπως περασω και αλλα προγραμματα πλοηγησης μεσα......αλλα προς το παρον το αφηνω stock.

Ευχαριστω για το χρονο σας!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

φιλε μηπως αντιμετωπισες καποιο προβλημα με το g1 απο την forthnet που πηρες?κολλαει λιγο το προγραμμα?σερνετε δλδ?γιατι ειδα μια παρουσιαση και μου φαινετε οτι κολλαει λιγο και στο site που κανανε το test λεει οτι εχει 2 προβλήματα.το ενα ειναι οτι επειδη εχει μεγαλη αναλυση σερνετε λιγο και το δευτερο οτι οταν εχει ηλιο δεν μπορεις να διαβασεις της οδους καλα.ειναι αληθεια?ειδες εσυ κατι τετοιο?

Δημοσ.

τα garmin εχουν πολυ κλειστο λογισμικο οποτε δεν ξεκλειδωνουν...το navigon δεν γνωριζω αν μπορεις να το ξεκλειδωσεις...εγω εχω το navigon στο iphone αλλα δεν εχω ξετρελαθει με το λογισμικο και τον χαρτη του...

εχω σπασει πολλα garmin και εχω βαλει πολλους χαρτες (της garmin )

Δημοσ.

εχω σπασει πολλα garmin και εχω βαλει πολλους χαρτες (της garmin )

οταν λες εχεις σπασει, εχεις καταφερει να του βαλεις αλλα λογισμικα πλοηγησης οπως igo, destinator κ.α.?

Δημοσ.

αυτο το γνωριζω οτι μπορει να γινει. οταν αναφερθηκα σε σπασιμο εννουσα σε εγκατασταση αλλων προγραμματων. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...