xamaiLeaina Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Γειά σας, έχω 10 υπολογιστές σε ένα δίκτυο και κάθε υπολογιστής έχει έναν προσωπικό εκτυπωτή, δεν υπάρχει δικτυακός εκτυπωτής και οι εκτυπωτές αυτοί δεν είναι κοινόχρηστοι. Ωστόσο όταν οι υπολογιστές είναι στο τοπικό δίκτυο και δώσεις εντολή εκτύπωσης εμφανίζεται ένα μήνυμα που λέει "Ο εκτυπωτής δεν μπορεί να αποκριθεί...μπλα μπλα". Αυτό το βγάζει σε όλους τους υπολογιστές και σε ότι προσπαθείς να εκτυπώσεις, δηλαδή δεν εμφανίζεται μόνο όταν προσπαθω να εκτυπώσω από τα office, αλλά γενικά. Αν μπω στον υπολογιστή εκτός τοπικού δικτύου τότε εκτυπώνει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Καμιά ιδέα γιατί γίνεται αυτό και τι να κάνω;
ask Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 παίδες έχω απορία..έχω ένα εκτυπωτή συνδεδεμένο με usb σ' ένα desktop...και με plc συνδέω ένα laptop..μπορώ να κάνω LAN ώστε να χρησιμοποιώ τον εκτυπωτή μέσω του laptop? ps από όσο ξέρω πρέπει να συνδεθεί με ethernet ή ασύρματα για να γίνει αυτό που λέω ε?
xamaiLeaina Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 παίδες έχω απορία..έχω ένα εκτυπωτή συνδεδεμένο με usb σ' ένα desktop...και με plc συνδέω ένα laptop..μπορώ να κάνω LAN ώστε να χρησιμοποιώ τον εκτυπωτή μέσω του laptop? ps από όσο ξέρω πρέπει να συνδεθεί με ethernet ή ασύρματα για να γίνει αυτό που λέω ε? και εγώ αυτό ξέρω...νομίζω την απάντηση την έδωσες μόνος σου, φτιάχνεις ένα δίκτυο είτε ασύρματο είτε με ethernet και απλά κάνεις κοινόχρηστο τον εκτυπωτή.
ask Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 ο εκτυπωτής δεν έχει default θύρα ethernet.υπάρχει adaptoras από usb σε ethernet ?
el02154 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, έχω την εντύπωση πως υπάρχει.
ask Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 xmm..9α το ψάξω τότε..ευχαριστώ.. βρήκα και αυτό.. http://www.insomnia.gr/topic/410159-usb-to-ethernet/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.