Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με on telecoms

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είμαι συνδρομητής στην εν λόγο εταιρεία και αποφάσισα να πάρω ένα καινούργιο ρούτερ. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι η on αρνείται να με βοηθήσει να το σετάρω λέγοντας μου ότι θα πρέπει να έχω αποκλειστικά το δικό της ρούτερ. Ξέρεται αν όντος ισχύει κάτι τέτοιο; γιατί το περίεργο είναι ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησα το ρούτερ τους πάντα είχα αυτό που έδινε η Hol.

Δημοσ.

Το ξέρω, απλά το ένα είναι με την έννοια αν έχουν δικαίωμα να μην μου δίνουν τις ρυθμίσεις αν δεν έχω το ρούτερ τους και το άλλο αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τις ρυθμίσεις

Δημοσ.

Το ξέρω, απλά το ένα είναι με την έννοια αν έχουν δικαίωμα να μην μου δίνουν τις ρυθμίσεις αν δεν έχω το ρούτερ τους και το άλλο αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με τις ρυθμίσεις

Σου έχω δώσει τις ρυθμίσεις αν θέλεις κοίτα το. :)

Όσο για το αν πρέπει ντε και καλά να πρέπει να χρησιμοποιήσεις το δικό τους router δεν ισχίει σε καμία εταιρία.

Τώρα δεν ξέρω αν στην περίπτωση της on telecoms εχουν κλειδωμένο κάτι στις ρυθμίσεις της και δεν σου δίνουν τα settings για να βάλεις αλλο router.

Δημοσ.

στην ΟΝ παίζουν αρκετά router.....απλά αν έχεις και ΙPTV την ξεχνάς....όσο αφορά τις ρυθμίσεις είανια υτές που λέει ο φίλος spank

για περισσότερες Πληροφορίες ρίξε μια ματία στο adslgr στο αντίστοιχο section της ΟΝ.Θα βρείς αρκέτα πραγματάκια!

Δημοσ.

Τελικά τις βρήκα μόνος μου τις επιπλέον ρυθμίσεις, έπρεπε να βάλω το on και οn σαν username και password, που τόσο επίμονα αρνούνταν να μου αποκαλύψει ο τεχνικός. Εδώ μου έλεγε ότι το vci/vpi είναι διαφορετικά για κάθε ρούτερ.

Δημοσ.

δεν εφταιγε αυτο γιατι απ οσο ξερω οτι user+pass να βαζεις θα μπει...

στο adslgr υπαρχει μια λιστα με modems που δεινουν ινφο πως να τα σεταρεις για να δουλευει και η tv.

ο λογος που δεν δεινουν ινφο ειναι γιατι με τα μοντεμ που δεινουν μπορουν να σε βοηθανε remote...

Δημοσ.

Τελικά τις βρήκα μόνος μου τις επιπλέον ρυθμίσεις, έπρεπε να βάλω το on και οn σαν username και password, που τόσο επίμονα αρνούνταν να μου αποκαλύψει ο τεχνικός. Εδώ μου έλεγε ότι το vci/vpi είναι διαφορετικά για κάθε ρούτερ.

για ολη την ελλαδα τα vpi vci ειναι 8/35 με καμια απολυτως εξαιρεση.σε allo vpi vci παιζουν voip και Iptv πολλες φορες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...