Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με NETGEAR N150 και on telecoms

hunter2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είμαι συνδρομητής στην εν λόγο εταιρεία και αποφάσισα να πάρω ένα καινούργιο ρούτερ. Το πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν ότι έκανε ip conflict, αλλά αυτό το έλυσα κάνοντας reset το ρούτερ, πάντως εξακολουθώ να μην έχω internet. το λαμπάκι του dsl και του Ethernet είναι αναμμένα, μήπως ξέρει κάποιος ποιες είναι οι σωστές ρυθμίσεις του ρούτερ; από την on δεν είχα καμία βοήθεια, o τεχνικός μου είπε ότι πρέπει να έχω το δικό τους ρούτερ για να με βοηθήσει και ότι κάθε ρούτερ θέλει και άλλες ρυθμίσεις. Βασικά πιστεύω ότι με δούλευε γιατί ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει το δικό τους ρούτερ, από την αρχή είχα ένα από την HOL.

Δημοσ.

Θα μπείς στο interface του router απο εναν web browser και φυσιολογικά στην αρχή θα εχει μια επιλογή να χρησιμοποιήσεις το smart wizard , εσυ θα επιλέξεις οτι θέλεις να βάλεις μονος σου τις ρυθμίσεις.

Στην συνέχεια εκτος απο το username και password θα χρειαστεί να βάλεις

Mode: ADSL2+

Encapsulation: PPPoE LLC

VPI/VCI: 8/35

Τα σώζεις κάνει και ενα reboot το router φυσιολογικά απο μόνο του και περιμένεις να συνδεθείς.

Edit :Μπορείς βέβαια να χρησιμοποιήσεις και το smart wizard η και το cd που έρχεται μαζι με το router αν δεις οτι τα βρίσκεις σκούρα.

Δημοσ.

Στην συνέχεια εκτος απο το username και password θα χρειαστεί να βάλεις

Καλά τα λες φίλε SPANK αλλά το θέμα είναι ότι η ΟΝ δεν σου δίνει user/pass :/

έχει φτιάξει προφιλ στα ρούτερ της με αποτέλεσμα να μην μπαίνει κανείς στην διαδικασία παραμετροποίησης...αν βάλεις άλλο ρούτερ απλά συγχρονίζει η γραμμή και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.

αν δεν εχει username/password και απλα η On εχει βαλει δικο της server να σου κανει upload to config οταν σε βλεπει Online με καποια προσωρινη Ip τοτε εχεις θεμα.και δεν ξερω αν με καποιο τροπο μπορει να δει τα στοιχεια.εκτος αν δεν εχει καν radius server και οτι και να βαλεις να συνδεεται οπως ελεγαν με την Hol.

κατα τα αλλα οπως σου ειπαν τα παιδια οι ρυθμισεις για ολους τους ελληνικους Isp ειναι

pppoe/llc = προσεξε το μην ειναι κατι αλλο

vpi 8 vci 35.καπου το εχουν θαψει στο ρουτερ οποτε σιγουρεψου οτι ειναι 8/35 και οχι 0/38 καμια φορα.

username/password

επισης στα netgear καλο ειναι οταν και αμα συνδεθει να κανεις και firmware update μεσα απο το μενου μηπως εχει βγει κατι πιο νεο σε firmware.

to conflict θα ηταν λογω Ip απλα σιγουρεψου οτι στο tcp ip ειναι στο αυτοματο και πρπεει να αναψει περα απο το dsl και ενα λαμπακι που εχουν για internet ta netgear.κατι σαν 8 αρι πλαιο αν θυμαμαι καλα.σαν αλυσιδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...