elina_kal Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλημέρα! Θέλω βοήθεια στο να επιλέξω κινητό. Θέλω πολύ συγκεκριμένα πράγματα Θέλω να έχει μεγάλη touchscreen οθόνη και ταυτχρονα να κάνει slide και να βγαινει το qwerty keyboard! Δηλαδή κάτι σαν το παρακάτω: Αλλά πιο προσητό οικονομικά! Να μην ξεπερνάει το 350ευρώ... Επίσης με ενδιαφέρει να εχει καλή κάμερα και καλή αυτονομία μπαταρίας! Αν έχετε κάτι να προτείνετε μετα χαράς θα το κοιτούσα!
Voodooman Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Nokia C6-00, καινούργιο γύρω στα 250. Μεταχειρισμένο το βρίσκεις κάτω από 200. Το είχα για καιρό και μπορώ να πω ότι ήταν πάρα πολύ καλό. Υπάρχει επίσης το Sony ericsson mini pro, στα 160 περίπου. Αλλά είναι χειρότερο σε όλα από το Nokia.
elina_kal Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 και εγω τωρα αυτο το Νοκια κοιτουσα! φενεται πολυ καλο!
Voodooman Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Το κινητούλι είναι πάρα πολύ καλό σε όλα του. Σαν μειονέκτημα θα έλεγα ότι είναι λίγο ράθυμο αν αρχίσεις να του κάνεις κόλπα.Για τηλέφωνο είναι μια χαρά, αλλά αν του φορτώσεις πολλές εφαρμογές και θέλεις να κάνεις πχ internet browsing ενώ ακούς internet radio και κοιτάς τα τραγούδια που έχεις στην μουσική βιβλιοθήκη σου, ε, εκεί θα κολώσει. Πάντως πρόσεξε την τιμή, το κινητό δεν αξίζει πάνω από €200-220. Μεταχειρισμένα υπάρχουν αρκετά και στο insomnia σε καλές τιμές, η Nokia δεν είναι πια hot...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.