Προς το περιεχόμενο

I7 2600k @ 5GHz

paulchro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα πειραξα λιγο το cpu να δω που φτανει, ετσι, το πηγα στα 5.2 με 1.4v αλλα δεν ανοιξε ποτε, στα 5.1 ανοιξε αλλα επειδη το δα λιγο καπως στην αρχη το κατεβασα στα 5 με 1,39v.

Καταρχας δεν ξερω αν ειναι σωστο το voltage και κατα το οτι πειραξα μονο τον πολλαπλασιαστη και το ρευμα.Πρεπει να αλλαξω κατι αλλο?

Κατα τη διαρκεια του IntelBurnTest εφτασε μεχρι και 84c o ενας πυρηνας. Ξερω ειναι πολυ αλλα δεν θα τον αφησω τοσο ψηλα τον επεξεργαστη. Δοκιμες κανω! :devil:

Στα 4.5 ποσο voltage ειναι καλο να βαλω?

82238528.png

Γινεται στα 4.5ghz να εχω περισσοτερα gflops?..

Δημοσ.

Βαλε sp1 στα windows οπως επισης δες εδώ στα ποστ 994 - 998

Οι τιμες που εχω βαλει στο vcore? Τωρα τον αφησα στα 4.5 με 1.250v και νομιζω εκει θα ειναι μιας κ βλεπω 2-3 βαθμουσ χαμηλοτερεσ θερμοκρασιες (34-35 σε idle) απο το oc στα 4.2 με το κουμπι oc genie της μητρικης.

Δημοσ.

Oπως εχουμε πει και στο παρελθον δεν εχει νοημα ο επεξ

να ειναι στο θεο και το fsb πολυ χαμηλα γιατι μενουν πισω

ολα τα αλλα.

Δημοσ.

ολα τα αλλα.

Δηλ τι να αλλαξω?..

Δημοσ.

ολα τα αλλα.

Δλδ ; Με sandy bridge μονο πολλαπλασιαστή μπορεί να αλλάξει και λίγο το blck ~107 max που πάλι δεν είναι και οτι καλύτερο.

Δημοσ.

Σε όλα τα pc που έχω δοκιμάσει κλοκι για τις ίδιες ταχύτητες μιλώντας πάντα οι ρυθμίσεις με το ψηλότερο

Fsb είχαν πάντα καλύτερα αποτελέσματα

iphone.png

Δημοσ.

Στους SB όμως δεν μπορείς να πειράξεις το bclk πάνω από ~104MHz. Οπότε μόνο με πολλαπλασιαστή.

Αρα καλα ειμαι? Το ρευμα?

Δημοσ.

Δεν ξέρω για το ρεύμα ας πει κάποιος άλλος απλά νομίζω οτι είναι πολύ το 1,4V.

1,4 το ειχα στα 5Ghz. Τωρα στα 4.5 ειμαι στα 1.25, βεβαια στο cpuz δειχνει λιγο παραπανω.

Δημοσ.

Το bclk μην το πειράζεις καλύτερα. Υπάρχει περίπτωση να καταστραφεί η εγκατάσταση των Windows και μετά πάλι format... Παίξε με το πολλαπλασιαστή που είναι πιο ασφαλές. 1,4V είναι λιγάκι υψηλό... Εγώ τον δουλεύω στα 4,5 Ghz με stock voltage αλλά με υδρόψυξη (bong cooling). Εσύ χρησιμοποιείς αέρα ή νερό? Τι θερμοκρασίες έχεις idle και full?

Δημοσ.

Για καθε μερα 24/7 που λεμε οχι πανω απο 1,3-1,32v οποτε με αυτη την ταση ανετα θα εχεις τα 4.7ghz

FSB ή αλλιως bclk δεν πειράζουμε στους sb.

Ρε παιδια μην τρελαίνεστε, δεν κερδίζεται και τιποτα απο το 4,7 στο 5,0ghz...

μην τον ζοριζεται πολυ στην ταση και σας παθει κανένα degrade

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...