Devastator_86 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Γειά σας και απο εμένα... Αντιμετωπίζω απο πρίν λίγη ώρα τα προβλήματα που γράφω και στον τίτλο του post...Όλες οι εφαρμογές από τα παιχνίδια που έχω εγκατεστημένα η διαδρομή του αρχείου τους άλλαξε απο C:\'''''''''' που είχε στην αρχή της διαδρομής σε "\\tsclient"....Τι είναι αυτή η διαδρομή αφού δεν υπάρχει στον υπολογιστή μου τέτοιος φάκελος??Επίσης 2ο πρόβλημα είναι ότι στα έγγραφά μου δημιουργήθηκε ένας φάκελος με το όνομα του υπολογιστή μου και την κατάληξη "_swarm" δηλαδή "Yuripc_swarm" και μέσα έχει ενα αρχείο με όνομα "vuid".Όπως είδα στη συνέχεια αυτός ο φάκελος υπήρχε και σε ένα απο τα παιχνίδια που σας είπα με όνομα πάλι "Yuripc_swarm"...Τι είναι όλα αυτά ρε παιδιά αρχίζω και ανησυχώ. Επίσης να πω ότι τα εικονίδια αυτών των παιχνιδιών έλειπαν...Τι συμβαίνει?
vasilisga Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 antivirus-system security εχεις? κανε κανενα scan εδιτ σε ποιο παιχνιδι ηταν ο φακελος?
Devastator_86 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ο φάκελος αυτός που έχω στην εικόνα δημιουργήθηκε από μόνος στα έγγραφα και φυσικά τώρα τον διέγραψα.Αλλά είχαν και τα παιχνίδια έναν αντίστοιχο φάκελο..Απο antivirus έχω to AVG FREE EDITION και το malware bytes!! Βρήκε 5 στοιχεία το malware δεν ξέρω κατα πόσο διόρθωσε το πρόβλημα! Αυτό με την διαδρομή του αρχείου με απασχολεί περισσότερο. Τι είναι το \\tsclient...Που προσπάθησε να πάει?
TheELF Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Τι παιχνίδι είναι αυτό ιντερνετικό;;; Μήπως δηλαδή είναι φυσιολογικό να φτιάχνει αυτούς τους φακέλους; Γιατί client swarm και τα συναφή εκεί πάει το μυαλό μου.
Devastator_86 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ναι τώρα που το λες...Σκέφτηκα ότι έκανα εγκατάσταση χθές κάποιο πρόσθετο (Unity Web Player) για ένα παιχνίδι Online "Battlestar Galactica" Link.. Λέτε να είναι από αυτό??Αλλά όχι τα παιχνίδια που άλλαξε η διαδρομή τους δεν είναι ιντερνετικά ούτε είχα παρατηρήσει τέτοιους φακέλους μετά από την εγκατάστασή τους που την είχα κάνει πριν μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.